Şimdi Ara

Gay olma korkusu (homofobi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
14.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu konuyu burda kapatıyorum emin olun 2 ay içinde düzelmezsem tıbbi yardım alıcağım problem değil cidden cinsel kimliğimi yeni buluyorsam hayatımdan cinselliği çıkarıcam ve tek başıma hayatımı yaşayacağım yorumlarınız için sağolun artık tek amacım ben ölünce en azından ölümü bulup beni gömebilecek arkadaşlar edinmek
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bu benim kendi fikrim. Bu konu dışında farklı şekilde, farklı şeyleri de istemsizce düşünüyor musunuz? Farklı sorunlar da yaşadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

hocam size anlatmak istedim detaylıca nedense

bu olayın ilk çıkış zamanı bundan 5 yıl önceydi 9.sınıf bitmiş yazdaydık ve psikolojik olarak çok kötüydüm kızlara cinsel ve zihinsel olarak hiçbir bağ görmüyordum (erkekler içinde aynısı gaylik değildi yani) o yaz bir şekilde geçti okulda düzeldim bu yıl başlamasıda şöyle oldu psikolojimi çok sarsan bir film izledim filmin sonunda kız ölüyordu buda beni nedense aşırı çok etkiledi hayatımı filan sorgulattı ondan sonraki süreçte cinsel isteğim düştü düşünün 3 haftadır masturbasyonla yapmadım ve canım istemiyor normal bir insan nasıldır bir süre sonra yapmak ister bende yok şuan kızlar tekrar ilgimi çekmemeye başladı bütün süreci başlatan bir filmdi yani nasıl etkilediyse psikolojimi bu hale geldim

tekrar okulların açılmasını bekliyorum yine düzelmezsem tabikide gidicem psikiyatriye

Anlasilan sen duygulari cok yogun yasayan, cok duygusal bi insansin, bana kalirsa seninkisi tamamen piskolojik ama yasin erken, bu yasta yonelimini degistirirsen sonra pisman olursun, anlattiklarina gore sen duygulanirsan Tahtaya bile asik olabilen birisin

ben sahsen herkese ve her goruse acik biriydim taki hayatimda ilk gaylari gorene kadar, iyyyy sokak ortasinda opusen iki amca gorde bakalim liberal kalabiliyon mu :) resmen mide bulandirici. tabiki saygi duyariz ama bu ne yaa, iste senin gibi duygusal kisileri kolayca yonlendirebilecegi icin bu turden seylere karsiyiz, neyse saptirmayalim

sen hic gay degilsin gibi, daha dogrusu umarim degilsindir, bence bununda ustesinden gelip asman lazim, duygusal birisin, psikoloktan yarim alman iyi bir secenek

birader fistik gibi kizlar varken ne isin var gaylikte, ama etrafin KEzolar varsa son care gay olayimda kurtulayim diyebilirsin :) ama senin gibiler genelde kiz dostudur ve etrafinda kizlarla doludur

umarim ustesinden glerisin

• hocam dedim ya cinsel ya da duygusal birşey hissetmiyorum kurtulurum inşallah kurtulamazsamda giderim biriyle mantık evliliği yaparım çünkü mantığım şuan şöyle diyor ulan dünya binlerce güzel kız var ne gay olması diyor mantığımı dinleyecem psikolojim içinse 1 ay sonra yine geçmezse doktora gidicem
  • Libido (cinsel istek) her zaman aynı seviyede olmayabilir, çeşitli faktörler zaman zaman libidoyu artırıp azaltabilir, örneğin bir yakınını kaybettiysen tutup cinsellik düşünmezsin. Seninki de buna benzer, libidon düştü diye gay olacak değilsin kendi kendine kuruntu yapıyorsun, rahat ol. Olmadı psikolog veya psikiyatriste gidersin açığa kavuşturmak istiyorsan.
  • Amaan takma bence çatışma bitmezse iki tarafıda deneyip tarafını seçersin.
  • BayZagor kullanıcısına yanıt
    ikisini dene tarafı seç diyorsun yani hocam boşver kalsın ben her zaman mantığımı dinlerim ve mantığımda "Ne Diyorsun Ulan Sen, Manyak mısın!" o kadar güzel kızlar ve ne gayliği diyor mantığımı dinleyecem tek kötü yanı aşık olamamak olur herhalde
    galiba mantığım hulusi akar gibi çalışıyor
  • Hocam duygusal bir insansınız. Yaşadığınız olaylar, izlediğiniz filmler, okuduğunuz kitaplardan etkilenince birden hayatın anlamı, acılar, dostluklar, ayrılıklar derken cinselliği ve karşı cinsi ikinci plana atıyorsunuz ki bu çok normal hatta iyi bir şey. Ben de bazen böyle şeyler olduğunda ne aşkı ne tutkusu deyip soğuduğum oluyor, özellikle de kendi başıma kaldığımda. Hatta bu bir öyle bir böyle hallerim yüzünden ben evlenemem karşımdakini mutsuz ederim diyorum. Ve hatta bazen kendime yoksa ben karşı cinsi sevmiyor muyum eşcinsel miyim diye hemcinsime bakıp düşündüğüm oluyor ama bir duygu hissetmiyorum. Bu yüzden bazen kendimi aseksüel olarak tanımlıyorum. Herhangi bir sıkıntınız yok, sadece sizin için cinsellik, aşk gibi şeyler o kadar da önemli değil. Belki aile, belki dostlar, belki hedefler, belki insanların fedakarlıkları, çabaları sizin için daha önemlidir. Eşcinsel miyim düşüncesi de içinizde takıntı olmuş, kendinizi zamanla tanıyıp çözeceksinizdir. Ha belki de siz farketmeden böyle bir yöneliminiz vardır. Çok takmayın ve hayatınızı yaşayın.

• "Ve hatta bazen kendime yoksa ben karşı cinsi sevmiyor muyum eşcinsel miyim diye hemcinsime bakıp düşündüğüm oluyor ama bir duygu hissetmiyorum. Bu yüzden bazen kendimi aseksüel olarak tanımlıyorum. Herhangi bir sıkıntınız yok, sadece sizin için cinsellik, aşk gibi şeyler o kadar da önemli değil. Belki aile, belki dostlar, belki hedefler, belki insanların fedakarlıkları, çabaları sizin için daha önemlidir. Eşcinsel miyim düşüncesi de içinizde takıntı olmuş, kendinizi zamanla tanıyıp çözeceksinizdir. Ha belki de siz farketmeden böyle bir yöneliminiz vardır. Çok takmayın ve hayatınızı yaşayın."
    Hocam galiba bendeki olanda bu hatta tıpa tıp aynıları galiba siz böyle olduğu zamanlar halinizden memnunsunuz herhalde ama ben memnun değilim eskisi gibi karşı cinsimi sevmek aşık olmak istiyorum

tek merak ettiğim şu eskiden kızlara aşık olan biri sonradan cinsel yönelimi değişir mi ?

Halimden memnunluk değil de artık düşünmeye bile üşeniyorum diyelim. Akışına bırakıyorum her şey olacağına varır. Cinsel yönelim değişir mi derseniz, bu yönelimler doğuştan gelir. Yani bir olayla değişmez ancak doğuştan gizli kalmış yöneliminiz ortaya çıkar. Ama sizde ortaya çıkmış bir şey yok henüz, sadece bir hissizlik mevcut. Bir film izlemiştim adını hatırlamıyorum, normalde heteroseksüel olan bir kız başka bir kıza aşık olmuştu. Belki mümkündür. Bana sorarsanız sizi etkileyebilecek bir kadının olduğu ortamda tekrar bu duyguları yaşayacaksınız.
  • cevabınız için teşekkürler hocam biraz moralimi düzelttiniz bu süreden sonra takmıyacağım bu olayı belki hayatımın aşkını bulurum o güne kadar bekliyeceğim bulamadım ise en azından mezarımı gömüp arkamdan beni anıcak kişiler olsun bana yeter artık
  • o değilde gittim rüyamda kıza aşık oldum güzel kızdı gerçek hayatta göremem öyle tip
  • Okb
  • Melankoliksin.

İçinde biraz sıkıntı var, biraz oyuna, arkadaşlarınla takılmaya ver kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 4 Şubat 2017; 1:59:48 >
  • hocam zaten kızlardan tekrar eskisi gibi hoşlanmaya başlasam bile benden hoşlanıcak kimse olucağını sanmıyorum o yüzden bu konudan elimi ayağımı çektim herhalde bir kere bile cinsel deneyim yaşamdan ölürüm dediğim gibi artık umrumda değil zaten bir şey olucağı yok benden
  • Çıplak bir erkekle öpüştüğünü hayal edince cinsel organın erekte olmuyorsa gay falan değilsin bu kadar basit. Yani bir kişiye duygusal bir eğilimin varsa cinsel eğiliminde vardır veya tam tersi ikisi bir birini tamamlar. Duygusal çekim var fakat cinsel yoksa bu işte bir sakatlık var demektir. Çünkü normal arkadaşlarınızlada aranızda duygusal bir bağınız olur. İlişki arkadaşlıktan ayıran cinsel çekimdir. Bunu illa seks olarak algılanayın. Elini tutmak sarılmak tenini hissetmekte bir cinsel çekimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 4 Şubat 2017; 12:44:5 >
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    "Çıplak bir erkekle öpüştüğünü hayal edince cinsel organın erekte olmuyorsa gay falan değilsin" hocam muhtemelen gay değilim ama galiba aseksüel oldum çünkü çıplak bir kadın hayal edincede hareketlenme yok
    Geçer o merak etme çok kafaya takma.
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    tek isteğim var şu dünyada 10 yıl sonra yanımda eşim varken bu konuyu açıp ona okumak ve ne aptalmışım diye kendimle dalga geçmek inşallah olur
  • nasıl taktıysan bu konuya her gece rüyamda bir kıza aşık oluyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.