Şimdi Ara

Gay olma korkusu (homofobi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
14.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gay zornosu aç izle kalkmıyosa problem yok
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    hocam yemin villah sizden allah razı olsun cesaret edip korkumdan deniyememiştim açtım ve izledim izlemez olaydım nedense iğrenç geldi kadınlı kategorileri inceleyince şaha kalktı yalan yok en azından erkeklerden hoşlanma gibi durumum olmadığını anladım
  • Sana tavsiyem .. gözümin önünde bi arkafaşımın nasıl gayliği keşfettiğini söylicem

O da senin gibi yakışıklı erkeklerivgörünce etkileniyodu sonra kendisi itiraf etti .. Onlarla öpüştüğğnü hayal etmeye başlamjş .. sonra sürekli onların önündeki kabarıklığa ve arkalarına bakarken yakaladım

Sonrada o da açıkladı zaten

..

eğer sende öpüşmeyi flasn hayal etmeye başlarsan o yola gidersib

..

Düşünme akılına bırak .. hayatında güzel kızlarda olur yakışıklı ektkek kankanda olur .. Önemli olan kendini nasıl hissetiğin nerde mutlu hissetiğin .. Eğer gaysende mutsuz bi evlilik yapcağına hiç yapma veya yaşamak istiyosan git amerikada eşcinsel evlilik yap

Ama gay olmak biseksüel olmak kötü bişi değil kendi suçlama içinden gelen hisler

Ama bence sen gay veya hetereseksüel değilsin ababndan gördüğün şiddet bi travma yaratmış ve erkeklerde güven duygusu ve korunma duygusunj hiseettiğin için onlara yöneeliyosun

Geöer bu gnüler takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.