Bildirim
GAZ DA HANGİ MARKA......?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk başta aygaz kullanıyordum.daha sonra milangazı denedim baktım ki daha çok km yapıyor.performansda fark yok gibi.devir ekonomi devri naparsın -
LPG DÖNÜŞÜMÜNDE İTALY OLARAK LANDİ YERLİ OLARAK LANDİ DİYORUM SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ BİR DÖNÜŞÜM VE KULLANIM KOLAYLIGI -
aygaz euro lpg -
İlahi hocam n'aptınız böyle;
"İTALY OLARAK LANDİ YERLİ OLARAK LANDİ DİYORUM "
Üstelik soruda hangi otogaz markası diyor,yani aygaz mı? milangaz mı olayı?
quote:
Orjinalden alıntı: TUR OTO LPG SERVİS
LPG DÖNÜŞÜMÜNDE İTALY OLARAK LANDİ YERLİ OLARAK LANDİ DİYORUM SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ BİR DÖNÜŞÜM VE KULLANIM KOLAYLIGI
Ben her ikisinin karışımı mükemmel diyorum test edildi onaylandı. Antalyadan dönüşte Kütahya'da Milangaz'dan fulledim, Adapazarında otoyola girmeden Aygaz la depoyu tamamladım (tem de gazsız kalmayayım diye) bugüne kadar ki en uzun menzil rekorunu kırdım... Denemeye devam edeceğim bakalım her defasında aynı olacak mı?
-
@tuncer17
lpg kit ile ilgili sorununuz sona erdi galiba ? hangi gaz diye sorduğunuza göre lpg ye devam demek ki. -
aslında bu konu daha önce tartışılmıştı.
Aşağıdaki konuya bakılabilir
http://forum.donanimhaber.com/m_15649542/tm.htm -
tek tavsiyem aygazdır. sebebi ise = kirlilik(yağ)(tortular) + hava basımı bunları istemiyorsanız. size aygazı tavsiye ederim.ayrıca yol uzantısı değişiyor saygılar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X