Şimdi Ara

Sürekli aynı markadan benzin almak doğru mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba 28 bin km oldu bugün,bayiden çıkardığım günden beri sadece Shell'den 95 oktan benzin alıyorum.Evimin yakınına ve tam yol üstüne yeni Shell açıldı 2 sene önce,evde olduğum sürece hep aynı istasyondan alıyorum benzini ve çok şükür en ufak bi sıkıntı yaşamadım.Uzun yola çıkınca da hep Shell'den denk getirip alıyorum.

Size sorum şu;sürekli aynı markadan ve aynı istasyondan almak iyi midir yoksa arada bir markayı değiştirmeli miyim? Shell'den yıllardır en ufak bi sıkıntı yaşamadığım için başka markadan benzin almak içime sinmiyor.

Opet hariç marka önerilerinizi de alabilirim.

Şimdiden herkese iyi bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceleri bir yazıda hep aynı yerden almanın olumlu olduğunu okumuştum hipotezler ve sunulan bilgiler beni ikna etmişti lakin ben kesinlikle aynı yerden almalıyım kafasında biri olamadım,bir problem yaşadım mı? Hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Opet harici?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Neden Opet harici?

5 sene kadar önce Opetten aldığım benzin yüzünden karlı havada 0 derece de yolda kaldım,sabah 5e kadar yol kenarında çekici bekledim.Bütün yakıt sistemi falan değişti.O saatten sonra arabama su bike koymam Opetten.Zaten o olaydan sonra arabayı sattım.

• Sigara icen insanlar bi iki paket farkli sigara alir ya bogazdaki yada gogusteki balgami atmak icin. Bu onun gibi birsey degil. Temizini buldun mu hep ayni markadan al. Tsi jetta varken opetten aliyorduk, 1.5 dci aracimizda genelde total den aliyoruz cok nadiren yakit az kalinca denk gelen yerden aliyoruz.

• Petrol ofisinden alıyorum, memnunum. Yakıtı aldığınız bayi de çok önemli. Bp ve Shell istasyonları çok sıkı denetlendiği için birçok kişi o firmaları tercih ediyor.

• Arkadaşlar isim çok da önemli değil. Şirketin kendi sahibi olduğu istasyonları tercih edin, kişiyi ait olanları değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski araclarımdada opetten alıyodum suanki aracımı 0 aldım 39 bine geldi 14 ay olucak nerseyse full opetten aldım yakıtımı
  • Opetten aliyorum.ozellikle yamuk yapan bayilere benzin vermediklerine gözümle sahit oldugumdan ötürü.

• bütün markalardan alıp karıştır üstüne 70 lik yeni rakıyıda boca et tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Petrol ofisinden alıyorum, memnunum. Yakıtı aldığınız bayi de çok önemli. Bp ve Shell istasyonları çok sıkı denetlendiği için birçok kişi o firmaları tercih ediyor.

BP mi sık denetleniyor? Tuvaletleri rezalet lise tuvaleti gibi, marketi kötü, komple istasyon olarak hep 90'lı yıllardan kalmış pompalar çalışanlar, bir de aşırı kalitesiz 95 oktanları.

Vay be demek ki denetlemeseler, neler olacak.

• 174000 km astra 80000km jetta kullandım kafama göre yakıt aldım hiç bakmadım bir kere bile yolda kalmadım arıza olmadı.

• Shel ve petrol ofisinden yakıt almıyorum ancak petrol ofisinin gazı güzel olduğu için gaz alıyorum sadece.

Total,bp, lukoil yakıt olarak oldukça kaliteli. Opeti de sadece tuvalet için kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Neden Opet harici?

5 sene kadar önce Opetten aldığım benzin yüzünden karlı havada 0 derece de yolda kaldım,sabah 5e kadar yol kenarında çekici bekledim.Bütün yakıt sistemi falan değişti.O saatten sonra arabama su bike koymam Opetten.Zaten o olaydan sonra arabayı sattım.

Bu bahsi gecen opet hangi bolgede ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

quote:

Neden Opet harici?

Kocaeli hocam,Sapanca yolu üzerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Shel ve petrol ofisinden yakıt almıyorum ancak petrol ofisinin gazı güzel olduğu için gaz alıyorum sadece.

Total,bp, lukoil yakıt olarak oldukça kaliteli. Opeti de sadece tuvalet için kullanıyorum

Bölgeden bölgeye değişiyo galiba,Marmara da hiç problem yaşamadım Shellden.Şirket arabaları Petrol Ofisindeydi,Shelle geçti taşıt tanıma sistemi.Shellin mazotu bariz daha iyi geldi arabaya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden Opet harici?

Bi ara bende devletin kurumu diye dogudan agridan bi PO dan yakit almistim.(dizel) yakittan sonra arac kagniya donmustu , meger kacak mazot koymuslar araca araci bitiriyordular az kalsin.

Dedim yine bi dogu vakasimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 1 Temmuz 2016; 21:37:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden Opet harici?

Bi ara bende devletin kurumu diye dogudan agridan bi PO dan yakit almistim.(dizel) yakittan sonra arac kagniya donmustu , meger kacak mazot koymuslar araca araci bitiriyordular az kalsin.

Dedim yine bi dogu vakasimi...

Geçmiş olsun.

O istasyon şikayetlerden dolayı bi süre kapatıldı,tekrar hizmete girdi.İstanbullular Sapanca tarafına giderken o istasyonu sıkça kullanıyolar ama gerçekten hem benzini hem mazotu rezalet.

Hemen karşısına Aytemiz açıldı,tertemiz herşeyi.Opetin müşterisi inanılmaz azaldı.

• en doğrusu en ucuzu hangisiyse ondan almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bütün markalardan alıp karıştır üstüne 70 lik yeni rakıyıda boca et tamamdır

Motor yağına da birazcık anzer balı katın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.