Şimdi Ara

Sürekli aynı markadan benzin almak doğru mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Olabilir. Bu arada kesinlikle lukoil denemenizi tavsiye ederim. Rus sermayesi falan diyor ama depoda 10 lira avantajı var, yakıtı da oldukça kaliteli.

Shell bizim bölgede özellikle LPG de çok temiz hava basıyor :) aldığım mazotta da tekleme falan yaptı 3-4 sefer bu nedenle bıraktım. Opet de sesli çalışıyor ve menzil az. PO da hepsi bir arada 😄

BP, total ve lukoilden hiç sorun yaşamadım bugüne kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok uzun zamandır shellden alırım benzini. Cevremde en az 10 kisiye de shellden kaldırırım benzini tek bir sıkıntı yaşamadık.

Van-antalya-bolu-istanbul(kartal-pendik-tuzla) hep shellden aldım sorun yasamadim.

Onun dışında lpgde shell, total, milangaz kullanırım. Onlar da da hiç sıkıntı yasamadim. 1. Önceliğimiz shelldir. Ama geçen kartaldan dönerken e5 üzeri bir total var 1.93 ten lpg affetmedim:)
    Bence aynı yakıt risk almamaktir iyidir diye düşünüyorum ama bilimsel açıklama getiremeyecegim

• ben shell'Den alıyorum. uzun yola çıktığımda fuelsave 95, şehir içi nitro 95 kullanıyorum. oldukça memnunum.
  • Opetten alıyoruz normalde ama, shellden aldıktan sonra açıkçası motor çok sessizleşti. Ben de artık shellden almaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Arkadaşlar selamlar;

Araba 28 bin km oldu bugün,bayiden çıkardığım günden beri sadece Shell'den 95 oktan benzin alıyorum.Evimin yakınına ve tam yol üstüne yeni Shell açıldı 2 sene önce,evde olduğum sürece hep aynı istasyondan alıyorum benzini ve çok şükür en ufak bi sıkıntı yaşamadım.Uzun yola çıkınca da hep Shell'den denk getirip alıyorum.

Size sorum şu;sürekli aynı markadan ve aynı istasyondan almak iyi midir yoksa arada bir markayı değiştirmeli miyim? Shell'den yıllardır en ufak bi sıkıntı yaşamadığım için başka markadan benzin almak içime sinmiyor.

Opet hariç marka önerilerinizi de alabilirim.

Şimdiden herkese iyi bayramlar.

41.000 km oldu. Ben de shell 95 ten baska yakıt almadım. Şükür bir sıkıntısını da görmedim.
    Ama bugün opet e mi donsem dedim. Tesaduf oldu bu konu. Siz neden opet haric dediniz? Ben önceki aracimla yaptığım 100.000 km yi opet aygaz ile yapmıştım. Harikaydı.ne hızlanmada hızlanmada son hızda benzinliden hic bir farkı olmuyordu.

• Eskiden burdaki Shell'den aynı pompadan alıyordum kapananana kadar. Mümkün olduğu kadar aynı yerden almaya çalışyorum, yakıt temizse değiştirmeden devam şimdilik
  • Bugune kadarki araclarimin neredeyse tamami dizeldi. Tumunun yakitinin %99'unu shellden aliyordum.

Su an benzinli arac kullaniyorum. Arac 118i. Sizin aracin motoruyla birebir ayni. Aldigimdan beri 7000 km yol yaptim. Ucuz, bilinmedik markalar haric hepsinden aliyorum. Onume ne gelirse. Bence fark etmiyor(ozellikle benzinde).

Yalniz emin olmamakla birlikte, sanki petrol ofisinden aldigim yakitin performansi daha iyi. Sanki arac bi sahlaniyor gibi :) bilmiyorum psikoljik de olabilir.

• 20liralik bpden, 20liralik shellden, 20liralik totalden koyuyorum az gezip 30tl opetten koyuyorum araç 300hp oluyor tavsiye ederim.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Bende nerede ucuz varsa oradan alıyım mazotu

Ne zaman po dan alsam araba önce gitmiyor sonradan açılıyor .
    Bu PO'dan alınca hep ole oluyor nedense
    Beraber yola çıktım suzuki vitira var opetten fullledik onun bitti yakıt tekrar podan aldık aynı durumu suzukide yaşamış sonradan açıldı 150 160 gitmiştim

• Allah BP'nin evine ateşler salmasın inşallah. 2 yıl önce Antep üzerinden Antalya'ya gidiyorduk. Adana'ya geldik benzin bayağı az kalmıştı alalım dedik. İyi güzel aldık.Ertesi gün araç çalışmadı zorladık zorladık çalıştırdık. Gaza basınca 3 saniye sonra tepki veriyordu kafayı yemişti araç. Aracı park ettik bir daha da çalışmadı. Servise gittik çekici ile. Yakıt pompası kirden tıkanmış bu yüzden araç çalışmıyormuş. BP'nin kulaklarını çınlatıp tonla para sayıp servisten ayrıldık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.