ya aslında hiç gerek yok ben kapı gıcırtısına bile gazlarım ama yukarıdaki ik şarkı benim civimi çıkarmaya yeter di eskiden şimdi arabam yok ama olsa yine bu parçalar tuaf ama acaip etkiliyo bu parçalar beni bide moby vardı ama hangi parçasıydı ismini unuttum
arabada gaz denince manowar -- hail and kill yalnız bunu dinlerken çubuklu tarafında gezme 97 yılında hail hail hasssss dedik bir baktık boğazın serinsularındayız
SlipKnot - Wait and Bleed
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
arabada gaz denince manowar -- hail and kill yalnız bunu dinlerken çubuklu tarafında gezme 97 yılında hail hail hasssss dedik bir baktık boğazın serinsularındayız
cubuklunun sahılını bılırım benım cocuklugum orda gectı bee bu arada devıl cıdden arabayla suya mı uctunuz
97 ydi sanırım hafif hafif yağmur çiselemekte culop denizdeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
97 ydi sanırım hafif hafif yağmur çiselemekte culop denizdeyiz
zaten yol ilk yagmur cıseledıgınde sabun gıbı oluyor televızyona gazeteye fılan cıktınızmı bari
sen nediyorsun polisten önce basın geldi hürriyette 3 sayfada yer aldık
sakladın mı barıı o resımlerı dur ben bıı hurrıyette arsıve bakayım
gene şu araba kullanışın mı olum sana hep diyorum direksiyonda sakat adamsın gerçi her zaman öylesin ya neyseeee
sen onların hepsini boşver underground trance mix'lerden indir. tabe seçici gecirgen olmak lazim aç kurtlar gibi dalma anlıycan. bitanesi anca tek cd ye sığıyor Ama mabool kesinlikle tavsiyelidir.