Şimdi Ara

gaz pedalı biraz acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 mondeo.. Arabayı çalıştirirken gaza bastım ama gaz basılı kaldı ama ses yok araba gitmiyo gaz ceremiyorum.... eğilip bakıyorum gaz telini germiş ama tel geri gitmiyor arabayı çalıştırıyorum ama gaz veremiyorum pedal boşta.. sahurda kaldım burda acil yardım edebilir misiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gaz teli kopmuştur. kolay da bulacağını sanmıyorum ? Hız sabitle me var mı o modelinde. ? eger varsa başın belada

Edit: şehir neresiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 24 Temmuz 2014; 5:09:34 >
  • El gazi var galiba tel kopmus olabilir ama dandik bi tele benziyordu park halinde duran arabanin teli ilk calistirirken kopabilir mi acaba? Bi de bu teller ne kadar kine?

• Bu arada tel geri gidiyo da elimle ittirmem gerekiyo yayı felan oluyo mu bi seyin içerde bj yerde

• Gaz teli kopmus olabilir gaza dokundugunuz her an kopabilir zamani yok malesef. Hangi sehirde kaldiniz tanidigimiz cikar yardimci oluruz.

• K.kale

• arac yenı kasa mı eskı kasa mı ? bı tane muadil resım godnersene ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rot Balans Çok Acil Yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi de mesaj yazarken bırıne cevap verırken alıntı yap ya da cevapla de kı adamın haberı olsun . telın fıyatı ucuzdur da tel bulunmuyor sorun orda. hız sabıtlemelıolursa 2 tel oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

bi de mesaj yazarken bırıne cevap verırken alıntı yap ya da cevapla de kı adamın haberı olsun . telın fıyatı ucuzdur da tel bulunmuyor sorun orda. hız sabıtlemelıolursa 2 tel oluyor sanırım.

Ben gaz pedalından çıkan tek teli görebildim sadece 2001 mondeo ghia mı değil mi bilmiyorum ama eski kasa değil.. orijinal olmasına gerek yok iş görsün yeter şimdilik malum bayram öncesi.. servise gidemem şu siralar

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

arac yenı kasa mı eskı kasa mı ? bı tane muadil resım godnersene ?

Bu arabadan kasası
     gaz pedalı biraz acil yardım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.