Şimdi Ara

GAZ VE BENZİNİ AYNI ANDA YİYİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
16.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fransızlarda öyle bir durum söz konusu bunu bende yaşıyorum ama Corsa için bir yorum yapamayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim eski astrada da bu durum vardı.depo boş gözüküyordu,menzil 0 oluyordu.20 liralık benzin atınca depo yine yarıma geliyordu.tekerler dönünce benzin göstergesi düşüyor ama lpg yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3206

quote:

Orijinalden alıntı: Merieline

Merhaba arkadaşlar. 1.4 benzili 2007 model corsam var ve araçta sıralı lpg var. Araca bindiğimde gaza geçmeden yürümüyorum. Ancak kilometre yaptıkça gaz azalıp ışıları sönerken benzinde azalıyor. Bunu gözümle gördüm. 2 diş gaz varken benzin ışığı yanmıyodu fakat yanmasına az vardı. Gaz 1 diş azaldı fakat bu sırada benzinde azaldı ve benzin ışığı yandı. Evin önüne geldiğimde gaz hala 1 dişte fakat benzin ışığı sıfıra dayamıştı. Yardımcı olurmusuz? Cep yakmasın diye gaza döndük. Böyle her ikisinide fulleyip duruyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim

Hocam benim citroen c3 var araca tüpü yeni kalktıgımda ayni benimde öyle oluyordu. Tekrar yatırdıydım yere gittim bana dediler ki araçta benzin miktarı yükselince yani benzin,aldığında beyin benzin miktarını okuyor ve daha sonra birdaha benzin alana kadar samamdirayi okumuyor kendi yaptığı hesapla benzin durumunu gösteriyor yani sen tüpte gitsen de araç benzinde gitmiş gibi hesaplıyor. Bana mantıklı gelmedi bu açıklama takip ettim üç yıl oldu aynen dedikleri gibiymiş depoda benzin bitti gösteriyo depo yarim sadece citroenler öyle sanıyordum seninki de öyle olabilir. Birde her ikisinide yakamaz ikisinide yaksa aracın yanar.

Benim Twingom da aynı bu şekilde gaz da giderken benzin sanıp benzin göstergesini düşürüyor halbuki benzin var araba da .

• yeni takdırdım fluence lpg yi. bende de aynı sorun var galiba. benzin bir hayli düşüyor gibi. anlamadım gitti
  • benzin azalmıyor aslında, neredeyse tüm araçlarda görülen bir durumdur bu, ilk başta belli bir kısım benzini çektiğinden dolayı daha sonra harcamasa da depoya hemen dönmüyor olabilir, iki farklı lpg li araç kullanıyorum ikisinde de oluyor bu, olmayan da denk gelmedim, hatta opel vectra da uzun yolda giderken gayet harcıyormuş gibi düşüyor benzin göstergesi, daha sonra bir yerde durup bir süre beklersem yine eski haline gelmiş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: acr

Hondalarda aynı şekilde. Neden böyle bir saçmalık var, anlamam.

FD6 civic kullanıyorum bende böyle bir sorun olmadı şimdiye kadar.
    Ama eski laguna 2'mde vardı. servis modda çalıştırınca düzeliyordu ya da yakıt alınca.

Geçenlerde fd7 aldık kardeşime, üzerinde hondanın kendi taktığı lpg sistemi var. Onlarda bu sorun var.

• Ikisini aynı anda yakma diye bi mevzu yok.Benim aracımda da gazla giderken benzin ibresi düşer hatta bu sabah oldu stop edip çalıştırınca olması gereken yere çıkar ibre.Bazı araçlarda depodaki yakıt ölçülür bazılarında yakıt ölçülürken tekerin hareketinede bakar araç o yüzden düşer demişti usta

Bu sorun değil olağan bi durum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 30 Aralık 2015; 13:57:17 >
  • Gaz ve benzini andı anda yemez. Araba öyle algıladığı için benzinde azalabilir ama benzin yerine geri gelir.

Bu bazı markalarda böyledir.

• faydalı bir konu olmuş, bende benzinin çabuk bitmiş gibi gözükmesini anlamaya çalışıyordum demek olağan birşeymiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.