Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.İlk defa gazete kuponu üzerinden bir elektronik alet alacağım,internet üzerinden kayıt işlemimi yaptım başka bir işlem yapmama gerek var mı?İlk kupon bugün idi otuz dokuz gün sonra işaretlediğim bayiiden kuponları verip elektronik aletimi alabilecek miyim?Gazetede mühür işlemi falan yazıyordu kayıt işlemlerinde kafam karıştı sizlere danışayım dedim.İlgilenen herkese teşekkürler.

Bildigim kadariyla telefondan yapman yeterli alacagin zaman numaranla ismini soyleyeceksin verecekler makineni

teşekkür ederim,kayıt işlemimi internetten yaptım sanırım sorum olmaz
  • Dün sabah markette birkaç filme denk geldim, Posta gazetesinin verdiği:

Limitless ile Robert De Niro'nun oynadığı The Deer Hunter filmleri vardı, 2 TL karşılığında, coverlı falan...

720p'lerden sonra DVD sarmıyor ne yalan söyleyeyim... Hatta şu an DVD koleksiyonum fazlalık gibi geliyor.
  • Limitless ve Avcı yı bende aldım.Ama dvd kutusunda vermemeleri çok kötü
  • posta steven seagal'in tehlikeli adam filmini veriyormus bugun. ya hu 1,5-2 tl diye dandik dandik filmleri kakalamayi mi dusunuyorlar bunlar. ustune para verseler almam aga.
  • Bayram diye herhalde POSTA hergün ayrı bir film veriyormuş ben iki tane aldım. Tanesini gazetesiz 1.6 TL'ye aldım buyun arkadaşlar;

Gazetelerin DVD Kampanyaları

Herkese iyi bayramlar dilerim...
  • Bizim burada yoktu,oturduğum ilçenin heryerini dolaştım yok arkadaş
  • bayram icinse sirf cok kotu. eskiden her haftasonu verirlerdi de koleksiyoner olduyduk o gunler sayesinde.
  • yahu d&r de kampanyalı 4.99 tl lik filmler var işte gidin alın
  • posta konan ve ipman disinda mechanic ve goal3 u de veriyormus, mechanic'i pek sevmemistim o yuzden almadim ama esasinda alabilirmisim de 1,5 tl ye veriyordu adam gazete kalmamis
  • Bu arada iki film yakalamış olmakta güzel, diğer iki filmi bende gördüm ama almadım...
  • aga benim anlamadigim bir sey var. farzedelim ki ben goal1 ve 2 yi hic izlemedim ya da izledim ama hic hatirlamiyorum. ee o zaman ben napayim ki goal3 u. gazeteler su aliskanliklardan kurtulamadi bir turlu. bu arada bugunu evde gecirecekler icin gelsin o 4 film bugun de postayla birlikte veriliyor. bari ben de gideyim de mechanic'i alayim dursun dolapta. koleksiyonun ekstrasi olsun

edit: dunku adama tekrar gittim 1 gunde cukka etmisler mechanic'i. ben de bari goal3 u alayim dedim o kadar yurudugumuze degsin diye. hizimi alamadim gittim d&r 10tl ye mulholland dr. yi ve 7tl ye pc net kasim dergisini aldim. 1 tane tam surum oyun ve the others i iceren bir dvd veriyor.

editt: posta bugun kosem sultan ve buyuk oyunu veriyormus. nasil filmlerdir var mi bilen? en yakin bufe 15dk mesafede olunca deger mi degmez mi onun hesabini yapiyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 31 Ekim 2012; 12:13:13 >
  • Dostlar elimde Yüzüklerin Efendisi serisinin ilk iki filmi mevcut DVD olarak her biri ikişer diskten oluşuyor
     Gazetelerin DVD Kampanyaları
    coverların görüntüsü bu şekildedir. Kutuların içinde filmin içeriklerini gösteren bir bröşür de mevcuttur diskler ve kutu sağlamdır almak isteyen olursa konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

aga benim anlamadigim bir sey var. farzedelim ki ben goal1 ve 2 yi hic izlemedim ya da izledim ama hic hatirlamiyorum. ee o zaman ben napayim ki goal3 u. gazeteler su aliskanliklardan kurtulamadi bir turlu. bu arada bugunu evde gecirecekler icin gelsin o 4 film bugun de postayla birlikte veriliyor. bari ben de gideyim de mechanic'i alayim dursun dolapta. koleksiyonun ekstrasi olsun

edit: dunku adama tekrar gittim 1 gunde cukka etmisler mechanic'i. ben de bari goal3 u alayim dedim o kadar yurudugumuze degsin diye. hizimi alamadim gittim d&r 10tl ye mulholland dr. yi ve 7tl ye pc net kasim dergisini aldim. 1 tane tam surum oyun ve the others i iceren bir dvd veriyor.

editt: posta bugun kosem sultan ve buyuk oyunu veriyormus. nasil filmlerdir var mi bilen? en yakin bufe 15dk mesafede olunca deger mi degmez mi onun hesabini yapiyor insan.

Bu arada herr bende her yerde goal 3 filmini aradım mekanikten başka film bulamadım sana abartmıyorum 20-30 tane mekanik filminden gördüm
  • hadi ya hangi bufeler soylesene. ya da en basta istanbulda mi yasiyorsun ona soyle.
    internet@posta.com.tr diye bir e-mail adresi vermisler sitesinde mail atiyorum sabahtan beri failed to distribution tarzi bir sey diyor. var mi sizlerin bildigi bir mail adresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 1 Kasım 2012; 19:15:42 >
  • goal 3 ve ip man dvd lerini bulmanın zevki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

hadi ya hangi bufeler soylesene. ya da en basta istanbulda mi yasiyorsun ona soyle.
    internet@posta.com.tr diye bir e-mail adresi vermisler sitesinde mail atiyorum sabahtan beri failed to distribution tarzi bir sey diyor. var mi sizlerin bildigi bir mail adresi.

Malesef ankaradayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

goal 3 ve ip man dvd lerini bulmanın zevki :)

Tamda ikisini bulamamistim conanla idare edecez artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi o zaman bu adamlar farkli sehirle farkli dagitim yapiyor miktar bakimindan.
  • Muhtemelen öyle ama sıkıntı yani zaten çıkasım yok çıkıncada bulamayınca insan sinirleniyor yani
  • Eskişehir de olan varsa ,haberleşelim .bulabildiğim olursa fazladan alırım
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.