Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehmcomp

Buradaki terorist eylem, trenin patlatilmasi, kahramanimiz da (aslinda olmus bir asker), bu patlayan trene, baska bir kisininin yerine gececek sekilde, bilgisayar programi sayesinde, daha onceden bindiriliyor ve treni patlamadan kurtarmaya calisiyor. Kisaca olay bu. Tembellik yapmayin bence, filmi alin izleyin, turu seviyorsaniz, begenmeniz cok olasi.

Selamlar.

almayanlar varsa üzülmesin d&r fiyatı 5 liraya düşmüş kutulu ve dvd baskısı daha iyidir ben bir tanede ordan alacağım.
  • Güncel...
  • Şuan durum nedir, film veren gazete var mı? Veriyorsa hangi günler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Şuan durum nedir, film veren gazete var mı? Veriyorsa hangi günler?

bende bilmiyorumki
  • Posta verdi 2-3 tane film inşallah devamını getirir
  • bu topik toz tutup tarih icindeki yerini almaya mahkum. ta 2 ay once en son dvd reklami vardi yanilmiyorsam hurriyette. bayiye sordum abi artik kimse almiyor bu tarz seyleri, o yuzden getirtmiyoruz dedi dondum kaldim, yay-sata kadar gittim bugunku film var mi diye sordum biz bayiye birakmisizdir 2-3 tane diyor. 4-5 hafta bugun verdi kendi capinda bir seyler. onlar da durdurdular. sanki hic alan yokmus gibi muamele yapiliyor. az bas her bayiye maksimum 2 tane dvd gonder. elinde kalmasin. bazi bayiler var torbadan bile cikarmiyor, atiyor bir koseye gun boyu oyle duruyor, sonra gazeteye kimse almiyor bunlari diye rapor veriyorlar. koy soyle on raftaki sakizlarin uzerine millet gorsun bir merak duysun ne kadar fiyati desin yok aga bayiler sorumluluk bile almaktan kaciniyor. gazeteler de az degil hani film sayisi gazete sayisindan az olursa aksam tesliminde bayiye firca atiyorlar, isteyen gazeteni alir isteyen almaz sen filminden aldigin komisyona bak aga. sanki filmi gazetenin yaninda hediye veriyormus gibi bir de gazeteyi zorla sattirmak istiyor. bu is yas aga. gecen d&r dan bir film aldim dvd film 10tl para verdim elim bos cikmayayim diye. bos bir dvd nin masrafi bugun 25-30kr film basip toptan satsan olur sana max 2tl. satarken 10tl yi basiyorlar uzerine. yazik gercekten gazeteler istese oyle filmleri 2-2,5 tl ye rahat satabilir. hem satmiyorlar hem millet bir dvd parcasi icin 10 tl harcayamiyor bir de korsana hayir diyorlar. bugun evine et girmeyen tonlarca aile var turkiyede. belki dalga gecenler bile olacak ama 10 tl buyuk para o paraya yarim kilo et alirsin 2-3 gun idare edersin. daha cok korsana hayir dersiniz, dersiniz de lafta kalir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

bu topik toz tutup tarih icindeki yerini almaya mahkum. ta 2 ay once en son dvd reklami vardi yanilmiyorsam hurriyette. bayiye sordum abi artik kimse almiyor bu tarz seyleri, o yuzden getirtmiyoruz dedi dondum kaldim, yay-sata kadar gittim bugunku film var mi diye sordum biz bayiye birakmisizdir 2-3 tane diyor. 4-5 hafta bugun verdi kendi capinda bir seyler. onlar da durdurdular. sanki hic alan yokmus gibi muamele yapiliyor. az bas her bayiye maksimum 2 tane dvd gonder. elinde kalmasin. bazi bayiler var torbadan bile cikarmiyor, atiyor bir koseye gun boyu oyle duruyor, sonra gazeteye kimse almiyor bunlari diye rapor veriyorlar. koy soyle on raftaki sakizlarin uzerine millet gorsun bir merak duysun ne kadar fiyati desin yok aga bayiler sorumluluk bile almaktan kaciniyor. gazeteler de az degil hani film sayisi gazete sayisindan az olursa aksam tesliminde bayiye firca atiyorlar, isteyen gazeteni alir isteyen almaz sen filminden aldigin komisyona bak aga. sanki filmi gazetenin yaninda hediye veriyormus gibi bir de gazeteyi zorla sattirmak istiyor. bu is yas aga. gecen d&r dan bir film aldim dvd film 10tl para verdim elim bos cikmayayim diye. bos bir dvd nin masrafi bugun 25-30kr film basip toptan satsan olur sana max 2tl. satarken 10tl yi basiyorlar uzerine. yazik gercekten gazeteler istese oyle filmleri 2-2,5 tl ye rahat satabilir. hem satmiyorlar hem millet bir dvd parcasi icin 10 tl harcayamiyor bir de korsana hayir diyorlar. bugun evine et girmeyen tonlarca aile var turkiyede. belki dalga gecenler bile olacak ama 10 tl buyuk para o paraya yarim kilo et alirsin 2-3 gun idare edersin. daha cok korsana hayir dersiniz, dersiniz de lafta kalir.

herr sana hak vermemek mümkün değil benim bile artık bir filme 10 lira vermek çok zoruma gidiyor arşiv yapmayı bırakma noktasına geldim artık çok büyük fırsatlar olmadığı sürece malesef film alamıyorum paraları verirken içim yanıyor ne diyim cidden haklısın
  • migrosta bugun gordum 3 al 2 ode diyordu 9.99tl lik filmlerden. ben de hemen tabii cakip gectim
  • Hangi filmler vardı ?
  • Arkadaşlar posta gaztesi veriyor takip edin 5 film kaptım anlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bana 20 sinde mesaj gelmişti hürriyet com tr ye 24 eylüle kadar üye olan 1500 kişiye bedava dvd belgesel seti diye alıpta izleyen var mı aldım açtım baktım 24 dvd var tamamen bedavaya geldi ama ucuz etin yahnisi gibi mi alıpta deneyen var mı iki saat dvd playerı falan kurmak istemiyorum bilgisayarda da sevmiyorum izlemeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

beyler bana 20 sinde mesaj gelmişti hürriyet com tr ye 24 eylüle kadar üye olan 1500 kişiye bedava dvd belgesel seti diye alıpta izleyen var mı aldım açtım baktım 24 dvd var tamamen bedavaya geldi ama ucuz etin yahnisi gibi mi alıpta deneyen var mı iki saat dvd playerı falan kurmak istemiyorum bilgisayarda da sevmiyorum izlemeyi

Bana da daha ileri bir tarihte aynı mesaj ilk 250 kişi olarak geldi sonuçlar bugün açıklanacak umarım bana da çıkar.Dvdlerde de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hepsini denemenize gerek yok bence
  • beyler elimde ng nin büyük göçler isimli 29 dvd lik özel bi koleksiyonu var öğrenciyim paraya ihtiyacım olduğu için satmayı düşünüorum gazeteyle almıştım ilgilenenler mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

beyler bana 20 sinde mesaj gelmişti hürriyet com tr ye 24 eylüle kadar üye olan 1500 kişiye bedava dvd belgesel seti diye alıpta izleyen var mı aldım açtım baktım 24 dvd var tamamen bedavaya geldi ama ucuz etin yahnisi gibi mi alıpta deneyen var mı iki saat dvd playerı falan kurmak istemiyorum bilgisayarda da sevmiyorum izlemeyi

Bana da daha ileri bir tarihte aynı mesaj ilk 250 kişi olarak geldi sonuçlar bugün açıklanacak umarım bana da çıkar.Dvdlerde de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hepsini denemenize gerek yok bence

hocam pek bişey umma bi tane cdlik var 25 lik işte 24 dvd var içinde hep doğa belgeseli ayı eşşek timsah yılan kurt tarzı ama kapışmalı yok galiba hiç hani çıngıraklı yılanların dövüşü aslanların sırtlanların kapışması olur hiç yok onlardan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

hocam pek bişey umma bi tane cdlik var 25 lik işte 24 dvd var içinde hep doğa belgeseli ayı eşşek timsah yılan kurt tarzı ama kapışmalı yok galiba hiç hani çıngıraklı yılanların dövüşü aslanların sırtlanların kapışması olur hiç yok onlardan

Dvd kutusuyla gelir diye bekliyordum ben açıkçası.O şekilde geliyorsa şayet gelse de gelmese de pek umrumda değil artık.Bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hangi filmler vardı ?

cok fazla bir secenek yoktu, bir kac cesit film vardi ben;
    gene hackman the french connection
    denzel washington unstoppable ve
    blood creek diye bir korku filmi aldim. bir kac film daha vardi hatirlamiyorum biri baykuslarla alakali bir animasyon filmdi galiba.
  • Aylardır Migros&DR indirimlerinde yer alan filmler o zaman..İyi oldu denk gelirsem alırım artık.
  • arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.İlk defa gazete kuponu üzerinden bir elektronik alet alacağım,internet üzerinden kayıt işlemimi yaptım başka bir işlem yapmama gerek var mı?İlk kupon bugün idi otuz dokuz gün sonra işaretlediğim bayiiden kuponları verip elektronik aletimi alabilecek miyim?Gazetede mühür işlemi falan yazıyordu kayıt işlemlerinde kafam karıştı sizlere danışayım dedim.İlgilenen herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.İlk defa gazete kuponu üzerinden bir elektronik alet alacağım,internet üzerinden kayıt işlemimi yaptım başka bir işlem yapmama gerek var mı?İlk kupon bugün idi otuz dokuz gün sonra işaretlediğim bayiiden kuponları verip elektronik aletimi alabilecek miyim?Gazetede mühür işlemi falan yazıyordu kayıt işlemlerinde kafam karıştı sizlere danışayım dedim.İlgilenen herkese teşekkürler.

Bildigim kadariyla telefondan yapman yeterli alacagin zaman numaranla ismini soyleyeceksin verecekler makineni

• Hiç gazeteden film almadım.Şuna bak ne fırsatlar kaçırmşım

Şuan devam eden bir kampanya varsa lütfen paylaşın
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.