Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen birak eskisehirde olani forumda olan varsa yat kalk dua et. konu 3 ayda 1 sayfa anca ilerliyor. tabii gazetelerin uzunca bir sure bu isi kesmesi en buyuk sebep. yoksa bir zamanlar bu konu top level idi.

bu arada @angelofiori goal 3 e goz gezdirdim de bugun ilk 2 filmden farkli gibi geldi. santiago munez'i pek goremedim kapakta da zaten sakatlanmis meksikanin dunya kupasi kadrosunda yer almamis felan bir seyler diyor. cok da bir sey kacirmadin demektir eger santiago munez ne yapiyor bu filmde diye merak ediyorsan. ingiltere milli takimini konu aliyor galiba bu film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 2 Kasım 2012; 21:42:06 >
  • arkadaşlar hürriyet artık neden film vermiyor..nedenini bilen var mı?
  • hocam hurriyete bir e-mail atarak sorunun cevabina ulasabilirsin gibime geliyor. ayrica kim bilir o vesileyle belki yeniden baslarlar dagitima. hem korsana hayir diyorlar hem de kesiyorlar. yok elinde fazla kaliyorsa az sat degil mi? hatta mail atmana da gerek yok bizzat sayfa olusturmuslar o is icin:http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/ biz zamaninda cok ugrastik bir de sen sansini dene istersen ama edebi yonden iyi bir yazi olsun, cok memnunduk vs. deyiver iste
  • posta bugun kapan diye bir fim veriyormus. google yaptim hush ve fernat's room yaziyor hangisi acaba bu kapan? alacak olan varsa bugun burada paylassin da yarin da belki ben almaya giderim.
  • ben aldım fermat's room imdb:6,7
  • evet sagolasin dostum ben de aldim bugun fernat's room oldugunu duyunca gayet iyi filmdir izlenebilecek bir filmdir. hush i veriyor olsaydi almayacaktim sahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

evet sagolasin dostum ben de aldim bugun fernat's room oldugunu duyunca gayet iyi filmdir izlenebilecek bir filmdir. hush i veriyor olsaydi almayacaktim sahsen.

herr öyle bir anlatmışsın ki kapan filmini bende aldım bi baktım bildiğin şu yeni dvd formatı bas oynat var ya onlar gibi içeriği
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

evet sagolasin dostum ben de aldim bugun fernat's room oldugunu duyunca gayet iyi filmdir izlenebilecek bir filmdir. hush i veriyor olsaydi almayacaktim sahsen.

herr öyle bir anlatmışsın ki kapan filmini bende aldım bi baktım bildiğin şu yeni dvd formatı bas oynat var ya onlar gibi içeriği

hocam film fena degildir ayrica dvd hususunda herhangi bir bilgi vermedim eger dedigin bas/oynat formatiysa gercekten kotu olmus. aman zaten 1,5tl bir sey veriyorsun dil secenekleri var mi peki?

bir de hurriyet cumaya kadar film veriyormus galiba bunu da yolu dusen arkadaslar sorarsalar bayilerine ne filmler verdigini ogrenebilirseler iyi olur sahsen yarin aksam 7 ye kadar yogunum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 20 Kasım 2012; 12:56:29 >
  • nerede yazıyor hocam hergün film verdiği
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

hocam film fena degildir ayrica dvd hususunda herhangi bir bilgi vermedim eger dedigin bas/oynat formatiysa gercekten kotu olmus. aman zaten 1,5tl bir sey veriyorsun dil secenekleri var mi peki?

bir de hurriyet cumaya kadar film veriyormus galiba bunu da yolu dusen arkadaslar sorarsalar bayilerine ne filmler verdigini ogrenebilirseler iyi olur sahsen yarin aksam 7 ye kadar yogunum ben.

dil seçenekleri de yok menüsüde ama dediğin gibi çokta problem değil sadece şu bas oynat olayına gıcık olduğum için dedim öyle ve bu arada bizim bakkalde cazcı kardeşler vardı sadece hürriyetten ama gazetede yazmıyor sanırım.
  • o kucuk resim disinda gazetede bir sey yazmiyor gazete elinde kalmis eski filmleri tekrar bayilere gonderiyor her bayiye farkli filmler gidebiliyor. sizin bakkala cazci kardesler gitmis baska bir bakkalda baska film olabilir. benim merak ettigim genelde ne zaman hafta ici film veriyor dese gittigim hicbir bayide film olmuyor. o yuzden baska birine de cek ettireyim dedim cunku en yakin bufe yurumeyle 15dk mesafede, aksam 8 den sonra benim isler rahatlayacak, yarin ben de gidip sorayim bizim bufeye herhangi bir sey gelmis mi diye. eski filmlerin cogunu aldik zaten yeni filmler baslasa cok iyi olacak kolleksiyonu genisletmis oluruz gecen ... and justice for all filmini aldim d&r den tek film 10tl gercekten cok pahali gazeteler verince hic degilse 1,5 tl ye geliyor, cerez parasi. madem korsana hayir uzerine dusen sorumluluk neyse yerine getir o zaman.
  • Hürriyet tabi elinde kalanları yolluyordur zaten dvd coverlarını posta gibi poşetlere koymuşlar en azından cazcı kardeşler öyleydi
  • yarın bayilere gider hepiciğinizi haberdar ederim forum kardeşlerim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

yarın bayilere gider hepiciğinizi haberdar ederim forum kardeşlerim:)

optum seni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

yarın bayilere gider hepiciğinizi haberdar ederim forum kardeşlerim:)

optum seni

noluyoooo
  • bu haftasonu yine fis. alistik artik enayi gibi elimize gecen 3-5kr ile bir cd parcasina 10-20 tl para odemelere.
  • Ne filmler geldi arkadaşlar ? Fermats Room'u almıştım en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadSnow

Ne filmler geldi arkadaşlar ? Fermats Room'u almıştım en son.

Başaka bir şey gelmedi
  • quote:

hurriyet bu hafta ici yine veriyormus sen alacaksan sayet bizi de bilgilendirirsen super olur. tekrar filmler veriyor. belki almadigimiz bir sey cikar.
  • quote:

quote:

hurriyet bu hafta ici yine veriyormus sen alacaksan sayet bizi de bilgilendirirsen super olur. tekrar filmler veriyor. belki almadigimiz bir sey cikar.

Şimdi dışarı çıkıyorum,hala film varsa alırım :D
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.