Şimdi Ara

Gazi Bilgisayarda neler oluyor,neden düşük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
6
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara içi Devlet Uni.ler içinde Bilgisayarı, EEE ve Makinesinden düşük tek üni.Gazi olsa gerek.
    Bu farkın makul bir açıklaması olmalı elbet.Ancak şu ana kadar ki görüşme ve araştırmalarımızda bir açıklama bulamadık.
    Bölümün Müdek Akreditesi yok
    Dil TR
    Akademik kadro çok sığ ve sanki bölüm yönetimi "uykuda" .Atı alan üsküdarı geçmek üzere çünkü.

Ankara Uni Bilgisayar TR mi,Gazi TR ve TED burslu bu üçünün sıralamasında zorlanıyoruz.
    Hangisi üstte olmalı ve nedeni sizce nedir tecrübesi ve objektif bilgisi olanlar yazar mı lütfen.
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmin -- 10 Ağustos 2020; 15:7:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gazi bilgisayar türkçe değil hocam en az %30 ingilizce, ee ve makinenin yüksek olma sebebi gazi ee ve makinenin mezunlarının genelde savunma sanayi şirketlerinde kolaylıkla iş bulabilmesi. Bilgisayarda yükselişte olan bir bölüm bu sene puanını yükselterek kapatacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gazi eem ve makine köklü bölümler. bilgisayarı bu iki bölümün gölgesinde kalmış ve sırf üni adıyla bugünlere gelmiştir. eğitim olarak eem ve makinesinin yanına yaklaşamaz.
  • Sayın Vioman ilginiz için çok tşk.ederim.
    Ancak çok sert kestiniz ortayı, şimdi bu topa kafa koyacak bir Gazi Bilgisayarcı bulmak farz oldu.
    Çünkü bu yorum tek başına dikkate alınacak olursa ,tercih listesinden çıkartır bölümü bizim adımıza.
    Objektif bir Bilg. Öğrencisi yada mezunundan dinlemek gerekecek sanırım.
    Saygılar,

• Bir ara Gazi bilgisayar sadece kpss elemanı yetiştiriyor diye bir laf dönüyordu ne kadar doğrudur bilemem

• Vioman kullanıcısına yanıt
    gazi kimya müh nasıl hocam
  • osmin kullanıcısına yanıt
    Hocam bu benim oradaki arkadaşlardan duyduklarım ve ara ara ödevlerini de gördüğümden dolayı bende oluşan izlenimden sonraki yorumum. Eem ve makine yi kimse tartışamaz burada ama bilgisayar kesinlikle öyle değil. İsterseniz geçen forumda bi arkadaşımız yorum yazmıştı onu paylaşayım.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144804463

Burada amacım gazi bilgisayarı kötülemek değil. Eem ve makinedeki kalitenin burada olmadığını söylemek.
    Ayrıca listenizi oluştururken şunu tavsiye olarak vereyim. Gazi ve Aybü'nün bilgisayar mühendisliği ankaradan daha iyi. bunu net şekilde söyleyebilirim. Ankara ismiyle o sıralamalarda. Çok ödev çözdüm ankaradan bu yıl ve bunu net şekilde söylüyorum size ya gazi ya aybü yazın ama ankarayı yazarken biraz daha düşünün,araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 10 Ağustos 2020; 22:24:39 >

• Rivaul kullanıcısına yanıt
    malesef bilgim yok kardeşim.
  • Osmin hocam umarım oğlunuz için önünde güzel bir gelecek vardır. Yapabiliyorsanız İngilizce olan üniye gitmesini sağlayın, olmazsa da ödevleri zor bir üniye gitmesini sağlayın. Anladığım kadarıyla bu iki kriter önemli bmde

Sevgili Vioman, siz halen aktif öğrencimisiniz? Nerede okuyorsunuz yada mezuniyet neresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmin -- 11 Ağustos 2020; 11:16:11 >
    Y. Beyazıt bilgisayar müh. 3.sınıftayım.

• Aybü'yü niçin düşünmüyorsunuz?

Aybü nasıldır hocam makinesi bilgisayarı eesi

• Eem de hocaların ve labların iyi olduğunu biliyorum ama makineyle ilgili çok bilgim yok. Bilgisayar için açtığım konuya bakabilirsin ->
    https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-uni-bilgisayar-muhendisligi-hk-bilgi-ve-sorulariniz--144970093#144970093

eğer sıralaman yetiyorsa tusaş ortaklı havacılık uzay mühendisliği de güzeldir. onun da konusu burada ->
    https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-havacilik-ve-uzay-muhendisligi-tai-stajli-hk-sorularinizi-cevapliyorum--144795171#144795171

Teşekkürler

• gazi bilgisayara 2.sınıfta özel bir ünide tam burslu okurken yatay geçiş yaptım. 1.5 hafta sonra eğitiminin kalitesi ve ortamı beni tatmin etmediği için bırakma kararı aldım(hoca 2019 yılında dersi 2007 yılında hazırlanmış slayttan işliyordu:)))))))). geldiğim üni %100 ingilizceydi gazi bilgisayardaki hoca dedi ki sen neden buraya geldin artık yurt dışında diplomanın bir önemi olmayacak:))) gibi gibi sebepler. eğer çok ilginiz varsa okunur öğrencinin kendi çabasıyla. öbür türlü ceng de güzel bir eğitim ülkemizde ilk 20kdan alan devlet ünilerle sınırlı diye düşünüyorum ben. ve bazı çok iyi özeller tabii ki.
  • lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve tecrübe aktarımı için tşk ederim.Enterasan bir eğitim yaşamınız olmuş ..Gaziye hangi Vakıf uni den gelmiştiniz.Sonra Gazi yi bıraktıktan sonra ne yaptınız.
    Bölümde ilerlediniz mi?Mevcut pozisyonuz nedir?
    Ankara da Bilgisayar Müh. Ve/veya Yazılımda Bilkent ve TOBB dışında önerebileceğiniz vakıf Uni varmı,gerekçeleri ile bize yön verir iseniz minnettar kalırım.
    Saygılar

gazi'ye türk hava kurumu'nda tam bursluyken yatay geçiş yaptım. orada bölüm birincisiydim. gazi de bir buçuk hafta eğiitm gördüm sonra gitmeyi bıraktım. sınava tekrar hazırlandım şuan diş hekimliği istiyorum. bilkent tobb dışında ankara da özel önerebileceğim bir üni yok maalesef. eğer bilgisayar yazacak kişinin geçmişinden gelen bilgisayar ilgisi ve bilgisi varsa her yerde okur ve başarılı olur. benim bunlar yoktu sadece çalışıp ortalama kastım ve yatay geçil yaptım ama bu da beni mutlu etmedi bu sebeple bıraktım. diyebileceklerim bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.