Şimdi Ara

Gazi cocuğuyum burs çıkmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bursu ne yapacan, Ak Saray'ımıza harcadığımız 2 milyar TL'nin verdiği gurur neyine yetmiyor! Okulu da bırak, üniversite denen ahlaksızlık yuvalarında kızlı erkekli okuyorsunuz, başörtülü bacılarım sizin yüzünüzden üniversiteyi yurtdışında okumak zorunda kalıyor. Al eline Kur'an'ı, evinde otur öğren. Bundan büyük fazilet mi olur?
  • 6 yıl önce üniversiteye girdiğimde sınıftan 4 katlı apartmanları olan bir arkadaşıma burs çıkmıştı. Kredi çekmelisin bence bir şekilde ödersin sonradan, yoksa cidden zor geçinirsin ya da part-time bir işe başvurman gerekebilir. Ayrıca krediyi 2 yıl sonra ödemeye başlıyorsun, ödemesen bile biraz faiz işliyor arada af da çıkıyor zaten, eninde sonunda bir şekilde ödersin bence.
  • benim babamda kıbrıs gazisi bana da çıkmamıştı zamanında belgelerimle birlikte dilekçe yazıp kyk genel müdürlüğüne göndermiştim kredim iki ay sonra bursa dönüştü daha sonrada burs almaya devam ettim sende bi şansını dene bence
  • Millet vekili çocuğu olsaydın çıkardı ama
  • Hakkımızı kim yiyorsa zıkkım zehir olsun. Babam fabrika işçisi asgari ücretle geçiniyoruz. Evimiz de kira. Bana burs çıkmadı ama benimle aynı bölümde altında araba olan çocuğa burs çıkmış. Yemin ediyorum bıktım bu ülkeden. Kendi toprağımızda ikinci sınıf vatandaşız. Suriyeli olsak veya doğuda her şeyi kaçak kullansak tüm imkanlar önümüze serilir.
  • Bende yurt dışında okuyorum ucu ucuna okuyayabiliyorum verdikleri para 100 euro canları çıksın onuda kredi olarak geri alıyorlar

ayıp
  • Yorumlar ve tavsiyeler icin hepinize sonsuz teşekkürler. Teker teker yazamıyorum affola. Biraz birikmiş param vardı Ankara'ya belgelerimle gidip çözmeye karar verdim. Pesini bırakmaya hic niyetim yok. Türkiye'de yaşamak istiyorsanız ya suriyeli olacaksınız ya da ak koyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ak cocugu olsaydın çıkardı ama.

şimdi ne alaka dicekler. bir projede görev ealıyoruz. akp li olan başka bir arkadasımızın projesi var. adam cayır cayır para bulabilirken biz bulamıyoruz.

+1.
  • suriyeli olsaydın burs ihtiyacın olmazdı bile
    demin bimde 2 tanesi kasada sıra beklerken bir anda önüme geçmek istediler tam girişecekken kasiyer müdahale edip onları sıranın arkasına geçmesini sağladı
  • Anne babamız hayatta değil. Ben üniv. son sınıftayım kardesim bu yıl üniv. kazandı ve kyk bursu cıktı. Kardesim kyk yı ankarayı ara bence belki basvuru sırasında anne baba durumunu belirtememiş olabilirsin.
  • Suriyelerden, yandaşlardan sıra gelmemiştir kardeşim sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmadı deyip oturma hakkını ara. gerekli ak kişilere, köşe yazarlarına,sabah haber programlarına her yere at.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.