Şimdi Ara

Gazı kesince ani yavaşlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samara'nın 2.vites oranı baya uzun. 90'a kadar çıktım. Daha da çıkan olduğunu da duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

aracinizin kompresyonu silindir ve gomlekleri halen cok basarili demektir bu. gule gule binin.

Motorun durumunun iyi olduğu anlamınamı geliyor yani hocam

motorun iyi durumda olmasi manasina gelmiyor ama pistonlar kacirmiyor kompresyon iyi demek

• Allah başka dert keder vermesin...

• Fren diskleri sikiyordur kendi kendine o yuzden kendiliginden fren yapiyordur arac.Fren sistemine bir baktir hocam.

• 1.4 RTA var hocam bende de aynı şey oluyor benim bildiğim normal bişey sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Samara'nın 2.vites oranı baya uzun. 90'a kadar çıktım. Daha da çıkan olduğunu da duydum.

93 1.5 samara ile 170 yaptım ayağımın altında daha yarım pedal gaz vardı basmaya korktum çektim ayağımı şimdi 2001 clio 1.4 RTA var 120 görünce seviniyorum samara apayrı bir dünya

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

quote:

Samara'nın 2.vites oranı baya uzun. 90'a kadar çıktım. Daha da çıkan olduğunu da duydum.

93 1.5 samara ile 170 yaptım ayağımın altında daha yarım pedal gaz vardı basmaya korktum çektim ayağımı şimdi 2001 clio 1.4 RTA var 120 görünce seviniyorum samara apayrı bir dünya

Gelde bunu Lada düşmanlarına anlat

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

quote:

quote:

Hocam benim ilk arabamdı lada 6bine aldım 2 bin masraf yaptım adam edemedim 4bine sattım bu olay 2017 yılı içerisinde oldu cidden çok ciğerli araç bastıkça gidiyor gittikçede insanın basası geliyor ve bugüne kadar kullandığım en keyifli araçtı ama elektrik tesisatı vasat sigorta tablası su aldığı için yolda farların sönmesi dersiniz fan açmamı dersiniz daha neler neler çok üzdü beni temizi bulunduktan sonra binilecek araç

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim ilk arabamdı lada 6bine aldım 2 bin masraf yaptım adam edemedim 4bine sattım bu olay 2017 yılı içerisinde oldu cidden çok ciğerli araç bastıkça gidiyor gittikçede insanın basası geliyor ve bugüne kadar kullandığım en keyifli araçtı ama elektrik tesisatı vasat sigorta tablası su aldığı için yolda farların sönmesi dersiniz fan açmamı dersiniz daha neler neler çok üzdü beni temizi bulunduktan sonra binilecek araç

Zaten asıl mesele de temiz bulmakta. Bende önceden r9 ve r19 oldu ikisi de ocağıma incir ağacı dikti, tesisatlar yandı, motor yediler daha neler neler

Şuan Vega var, 2. sahibi eniştemden temiz aldım, ondan daha temiz şekilde kullanıyorum. Çok şükür yanlış kod takılan havaakış harici yolda kalmadım. Gitmediğim yerde kalmadı, maşallah çok memnunum. Şimdi de komple içten yalıtım yapacam.
    Şu link de yaptığım bi hatamın bedeli
    https://forum.donanimhaber.com/kalorifer-radyatoru-tikanikligi-ve-sonrasinda-conta-yakan-araba-detayli-ve-resimli-anlatim--130595488#130595488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaconda41 -- 31 Mart 2018; 23:14:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten asıl mesele de temiz bulmakta. Bende önceden r9 ve r19 oldu ikisi de ocağıma incir ağacı dikti, tesisatlar yandı, motor yediler daha neler neler

Şuan Vega var, 2. sahibi eniştemden temiz aldım, ondan daha temiz şekilde kullanıyorum. Çok şükür yanlış kod takılan havaakış harici yolda kalmadım. Gitmediğim yerde kalmadı, maşallah çok memnunum. Şimdi de komple içten yalıtım yapacam.
    Şu link de yaptığım bi hatamın bedeli
    https://forum.donanimhaber.com/kalorifer-radyatoru-tikanikligi-ve-sonrasinda-conta-yakan-araba-detayli-ve-resimli-anlatim--130595488#130595488

Biliyorum hocam hatanızı okudum daha önce benimde conta sorunum vardı sağolun çok yardımcı oldunuz ucuz yırttım

• Arkadaş buranın yeni trollü heralde garip garip sorular soruyor
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Haa, gözü kör olsun mısır ununun diyen senmiydin?

• anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam diğer hesaptan yazmış olabilirim

• Yağ seviyeni bir kontrol et derim. Olması gerekenden fazla konulan yağ motor basıncını artırarak motor freni etkisini arttırabilir. Aynı şekilde kılavuzda önerilmeyen kalın yağ kullanımı da aynı şeye sebep olabiliyor. Bunlar normalse sorun yok demektir...

• Sorunun cok buyuk ihtimalle bogaz kelebeginde , araca gaz verirkende devir saatini bi kontrol et lineer olarak calisiyormu

Not: absurt bir yavaşlamadan bahsediyorum diger turlu gomlekler kacirmiyorsa motor freni dir..

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Sorun yok 2. vites için 50 km/sa yüksek sayılabilecek bir hız. Bırakınca yığılması normal.

ben 5. vitesteyken millet 2 de oluyormuş, bide benzin pahalı derler

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Sorun yok 2. vites için 50 km/sa yüksek sayılabilecek bir hız. Bırakınca yığılması normal.

ben 5. vitesteyken millet 2 de oluyormuş, bide benzin pahalı derler

İmkan varsa ben de o hızlarda 5'e atmaya çalışıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Sorunun cok buyuk ihtimalle bogaz kelebeginde , araca gaz verirkende devir saatini bi kontrol et lineer olarak calisiyormu

Not: absurt bir yavaşlamadan bahsediyorum diger turlu gomlekler kacirmiyorsa motor freni dir..

Tekler gibi yavaşlıyor işte bilmiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Sorunun cok buyuk ihtimalle bogaz kelebeginde , araca gaz verirkende devir saatini bi kontrol et lineer olarak calisiyormu

Tekler gibi yavaşlıyor işte bilmiyorum artık

Araçlar arası ağırlık farkı büyük ihtimalle. Hafif araç hızlı yavaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 1 Nisan 2018; 11:11:31 >
  • Literayy, Matheas, Ccestr, Staker, Onurusl, Auqmen, Treadent
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.