Şimdi Ara

Gazi Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm Türkçe o yüzden kararsızım. Konu hakkında bilgisi olam yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

• Türkçe bilgisayar muh okumayın

• Hocam arkadaşa yardımcı olalım.
  • Gazi’de okuyorum, bölüm tamamen Türkçe değil bu arada en az %30 bu yüzde artabiliyor ve zorunlu hazırlık var.Zaten artık tüm mühendislikler böyle sanırım tamamen Türkçe yok ama bölüm İngilizce olmasa da hazırlığı geçmek veya okumak zorundasın. Bazı bölümlerin %100 İngilizcesi varken bilgisayarda yok. Gazi yazılır mı falan diye sorarsanız o taraflara girmeyeceğim, 2018’de 40 bindeydim 42 bindeki dokuz eylül ve 43 bindeki İstanbul gelmeyip 47 bindeki Gazi gelmişti ve daha mezuna kalamadığım için gitmiştim, istemeyerek gittim yaniz. Geçen sene 42-43 binle kapattı sanırım bu yıl ne olur bilemem ama dokuz eylülden sonra %100 olup o sıralamalardan sonra başka iyi okul var mı bilmiyorum.
    Siyasi kısmı merak eden arkadaşlar için de ben de çok tedirgindim ama hazırlık okunan yerde ve mühendislik-mimarlık fakültesinde aşırı hissedilmiyor, ana kampüs ve iibf’de hissediliyor en çok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byakuyakuchiki -- 27 Temmuz 2020; 13:0:9 >

• Gazi Teknoloji Fakültesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum kardeşim. İnsanlar teknoloji adı geçtiği için ya orada ne olacak, meslek lisesi gibi falan diye düşünüyor alakası yok. Müh fak ile arasında çok bir sıralama farkı da yok zaten. O farkın sebebi de yukarıda yazdığım vb. gerekçeler.
    Eğitim ve okul açısından teknoloji fakültesi hakkında konuşacağım:
    - Eğitim Türkçe. Bence tamamen Türkçe olmalı. İngilizce halini istediğin zaman kolayca öğrenebilirsin.
    - Hocaların birçoğu yardımcı olmaya çalışıyor arada ego manyağı insanlar da oluyor tabi.
    - Müfredat kısmı ise diğer fakültelerle, ODTÜ, GAZİ vs konular aynı. Veriliş tarzı farklı olabilir belki ama her okulda olduğu gibi okul asla yeterli değil, Youtube, Udemy, Youtube'deki Hintli abilere mutlaka göz atacaksın.
    - Son sene 1 dönem boyunca iş yeri eğitimi alıyorsun. Kısa stajlar yerine son sene uzun staj olması avantaj. Genelde öğrenciyi beğenirlerse işe alıyorlar mezun olunca.
    - Fakülte, ana kampüste. Harika bir kampüsü yok ama yeşil alan mevcut, istediğinde oturabilirsin.
    - Dersler, tarihi Teknik Eğitim Fakültesinde veriliyor. Sınıflar mükemmel değil ama sıkıntı çekmiyorum.
    - Yemekhane en son 2,5 TL idi ve yemekler gayet güzel.
    - Ulaşım seçeneği çok var.
    - Çevrede askeri veya diğer tipte yurtlar var.
    - Spor salonu, yüzme havuzu vs. var.
    - Öğrenci kulüpleri aktif.
    - Siyasi olaya gelecek olursak, ülkücüler kendi hallerinde takılıyor. Çevreye bir zararları yok. Sadece özel günlerinde yürüyüş vs yapıyorlar o da yanından geçerler en fazla. Yok küpe, sevgili, saç vs karışma gibi durumlar asla yok.
    - Terör, PKK destekçisi olduğu belirlenen biri olursa fena hale sokarlar, ki çok doğru yaptıkları.
    - Siyasi olay dönmüyor.

Son olarak : Bugün tekrar tercih yapacak olsam yine teknoloji fakültesini tercih ederdim.

• Yazılarınız için çok teşekkürler. Bugün Gazili oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAZİ EE vs GAZİ MAKİNE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.