< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi günesiselamlayan -- 7 Temmuz 2019; 14:2:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
GAZİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
-
-
haccetepe makine tutarsa acima yaz.29k idi sanirim yanliş olmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saydığın ünilerin artıları çok fazla ama gazide okuyup işsiz kalırsın diye bir sey olacağını düşünmüyorum seninle alakalı ama ingilizce olan bölümleri düşünürsen senin için daha iyi olur bence
Hocam geçen sene otomotiv ile birleşmiş o yüzden o kadar düşük bu sene yükselir diye duydum. Bir de geçen senekine göre yetmiyor zaten bir 10 puan üstte gibi orası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şehir dışında okuma gibi bir düşüncem yok. Ankarada yaşıyorum. Odtü hacettepe tutmuyor zaten geriye gazi ve Aybü kalıyor
Gazide tamamı ingilizce olan bilgisayar mühendisliği yok en iyisi %30 la alıyor
Aybü ingilizce galiba ama orasının da puanı düşük
Geçin kardeşim işsizliği çalışan ve bilgili bir adama her zaman ekmek var.
Öyle hocam öyle. Ama yine de korkuyor insan o yüzden bir danışayım dedim. Sene boyunca tıp kazanacağım umuduyla hiç mühendisliklere bakmayınca sonra insan her denilene inanıyor
puana niye bakıyosun. 2-3 yıl önce gebze 55 bindi şimdi 33 lerle alıyor :D
aybü öneririm kaliteli ingilizce eğitim alırsın
hazırlık eğitimi ankaradaki top okullarla yarışır.
3.seneye kalmana gerek yok bence iyi bi ortalama yapıp yatay geçiş şansı yakalayabilirsin hacettepeye. zaten sıralaman 30k civarı ortalamanı da 3.5+ üstü yaparsan 2.sınıfta geçersin.
ha ankara üniv ingilizce gelebiliyorsa orası da düşünülebilir. türkçesinin iyi olmadığını biliyorum ama ingilizcesi hakkında bi fikrim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 7 Temmuz 2019; 15:30:11 > -
Hocam merhabalar gazi pc düşünüyorum öneriniz nedir
-
hocam linkedin verilerine bakabilirsiniz şirketlerin. Bakın bakayım bütün çalışanlar itü odtü boğaziçi mezunu mu? Böyle konuşanlarla muhabbeti kesin, ileride kendinize yatırım yapmış olursunuz
-
Az önce bir konuda gördüm Gazi CENG mezunlarının çalıştıkları şirketleri yazmışlar ilk 4 TUSAŞ ASELSAN HAVELSAN ve TÜBİTAK idi ayrıca Viomann'i dinleme herkese Aybü'yü pazarlıyor ve piyasadaki mezun sayısı 100 bile değildir o okulun yeni açıldı yani diğer okulların yanında esamesi okunmaz Aybünün.
-
Gazi ceng ve işsizlik mi? Saçmalık :D Gazi mezunlarının nerelerde çalıştığına bir bakın isterseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 20 Ağustos 2021; 19:18:55 >
:D pazarladığım yok öneriyorum. ben kimseye gazi yazma demem. ingilizce eğitim için burayı düşünebilirsin diye tavsiye veririm. 5yıldır mezun veriyor 100 ü epey geçmiştir heralde pek bilgili konuşmuşsun da. esame işi de saydığın kurumlarla ölçülüyorsa o saydığın kurumların hepsiyle arası iyi. bu kurumların yöneticileri mezuniyete bile geliyor. ben de aralarından birinde çalışıyorum :) üniversite yeni diye kötü bi yer olacak diye bir şey yok. 100 yıllık üniversitenin hala niye bu seviyeyi aşamadığını düşün bence. gaziyi o kadar rahat öneriyorsun ya ondan söylüyorum.
-
Aşamadığı seviye derken xd Gazi'nin türkçe bölümleri bile Aybü'nün ingilizce bölümleriyle aynı sıralamadan alıyor ayrıca okulun ilk kuruluş amacı öğretmen yetiştirmekti ODTÜ ile rekabette geri kalması çok doğal. Senin o firmaların birinde çalışman okulun etiketini yüceltmez birazcık istatistik biliyorsan hangi okul daha fazla o firmalara öğrenci sokmuş onlara bak ya da unuttum pardon :) aybünün oralardaki öğrenci sayısı değerlendirmelere giremeyecek kadar az olduğu için göremezsin. Yoksa taşra üniversitelerinden de o firmalara giren tek tük insan var.
-
yav kardeşim o kadar boş konuşuyorsun ki anlatamam. gazinin türkçe bölümü aynı sıralamdan değil gazinin adı daha çok bilindiği için aynı sıralamadan alıyor. tanınırlık arttıkça işlerin değişeceği açık. ikincisi konunun başlığı bilgisayar mühendisliği üzerinden. ben sana bir tane gazi mezunu mühendis söyleyeyim ingilizce öğrenemediği için gelip aybüde hazırlık okuyan. sen sanıyor musun ki her gazi mezunu hoop savunma sanayide. dediğim gibi bizim bölüm 6 kere mezun verdi diye biliyorum. çıkarırsak son 6 yılın istatistiğini üzülürsün kim nerelere girmiş diye. benim gazi ee-makine konularına sizden çok yazmışlığım vardır gazi yazın diye. ben sizin gibi ulan burası gazi aybü neymiş gibisinden ergence bakmıyorum. bölümleri tanıyorum öyle tavsiye veriyorum. ben burada kimseye gazi cengde yazmayın demem. bu forumda bugüne kadar sadece ankara türkçeyi önermedim onu da çok merak eden gelsin özele anlatırım. her neyse tek tük girme olayına da gülüp geçiyorum. bizim üst dönemler nasıl huaweiden aselsana, havelsandan tusaşa girebiliyor bu kadar kişi? sana tavsiyem aç aybü 2021 mezunları nerelerde çalışıyormuş bi gözden gezdir sonra anlarsın istatistiği. ulan şu yazdığını şurdan bile yalanlarım madem bu firmalar tek tük alıyor ne diye gelip okuldaki bazı bölümlere 1.sınıftan 4.sınıfa sizin öğrencileri kurumda parasıyla staj yaptıralım desinler? şu linklere bi göz at bakayım;
aybu.edu.trAnkara Yıldırım Beyazıt Üniversitesihttps://aybu.edu.tr/aybu/tr/haber/13410/Uygulamal%C4%B1-E%C4%9Fitim-%C3%9Css%C3%BC-AYB%C3%9Caybu.edu.trAnkara Yıldırım Beyazıt Üniversitesihttps://aybu.edu.tr/aybu/tr/haber/13414/AYB%C3%9C'den-uzay-ve-havac%C4%B1l%C4%B1k-m%C3%BChendisli%C4%9Finde-uygulamal%C4%B1-e%C4%9Fitimkıssadan hisse aybü ceng ile gazi ceng arasında eğitim olarak artı eksi farklar varsa bile çok az. ama şunun garantisini veririm; aybünün ingilizce hazırlığı gazininkini ezer geçer. bunu da git hangi gaziliye sorarsan sor. Burada öyle detay bilmeden üniversite karalamak kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 21 Ağustos 2021; 0:25:27 >
-
ulan aslında aybüsü gazisi de umrumda bile değil ama böyle saçma sapan yazan insanlar görünce sinirleniyorum. nereyi seçersen seç sana bi top okul seviyesi eğitim veya network sağlamayacak. bi farkları varmış gibi isim üzerinden 31 çekiyor ergenler. odtüyle yarışamamış eee sonra napmış aybüyle yarışıyormuş 10 yıllık üniversite... git kendine yatırım yap kardeşim seni eskimiş üniversite adı kurtarmaz.
-
Vioman'in varya :) konuştuğu 10 lafın 9'u yalan Ankara'da yaşamasam inanıcam vallahi jdkskznskoa neyse sana laf anlatamam ben.
1.sınıftan 4.sınıfa kadar staja alıyorlarmış aybüdekileri hem de parasıyla djskmzka odtü ee mezunları bile 2.sınıf stajını buralarda yapamıyor adam gelmiş ne diyor nckakskak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçin kardeşim işsizliği çalışan ve bilgili bir adama her zaman ekmek var.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X