|
gazi tıp soru cevap
-
-
sizce 28k ya tıp gelir mi geçen sene 30k ile kapatmış ve kontejyanlar artmış sizce ümidi kesmeli miyim ?
-
gelir gibi hocam -
peki hangi okulları önerirsiniz bu sıralamada olan
-
okulları at yardımcı olayım kardeşim -
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ
SİİRT ÜNİVERSİTESİ
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
HİTİT ÜNİVERSİTESİ
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
-
tokst yazıp geçerdim ama şunlar arasında en iyisi ailene yakın olan aslında -
Hocam gazi sizce bu sene kaçtan kapatır? -
sağ olun. umarım gelir tıp başka şansım kalmadı gizli gizli girdim sınava.
-
hocam güncel sıralama kaç inan bilmiyorum ya -
tebrik ederim kardeşim harika sıralama yapmışsın. allah yolunu bahtını açık etsin -
sağ olun sizinde size de başarılar dilerim meslek hayatınızda
-
Hayırlı olsun şimdiden mezun sayılırsınız hocam Ben de gazideyim türkçe sınıfında dönem 3'e geçtim bir okuldaş görmek güzel oldu forumda :D Hocam benim gerek bizim gerek ülkedeki diğer fakültelerle alakalı merak ettiğim bir husus vardı ingilizce sınıfında olanlar klinik senelerde türkçe olarak mı eğitim alıp sınavlara giriyor biliyor musunuz? İntörn iken nasıl oluyor klinik senelerle benzer şekilde mi? Siz türkçede mi okumuştunuz ingilizcede mi hocam
-
Hocam gaziden başka bir tıpa yatay geçişte ornegin 1. Sinifin sonunda geçiş yapsak gectigimiz yerde 2. Siniftan baslayabilir miyiz yani dersleri sayarlar mi acaba bunun hakkinda bilginiz var mi ya da bu bilgileri nereden bulabilirim? Bir de yazarken isteyerek mi yazdiniz ve istediginizi bulabildiniz mi hazir stajyerken çalişma hayati hakkina neler söyleyebilirsiniz? Tesekkur ediyorum -
Up yazalim -
türkçe giriyorlar sınava. sınıfta yabancı varsa ingilizce anlatıyor hocalar diye biliyorum… türkçedeyim ben hocam -
hocam bazı okullar ile programımız denk yani başlayabilirsiniz ama hangileri inan bilmiyorum. çalışma hayatı ile ilgili, daha stajyer olduğumdan öğrenci sayılırım ama doktorluk her zaman yoğundur kendi içerisinde tabi ki -
Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabınız için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X