Şimdi Ara

Gazi Tıp vs Yıldırım Beyazıd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 4887 sıralama geldi iyi kötü artık beklentim ilk 2k idi ama olmadı hayırlısı sorularım olacak bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
    Dostlar şimdi geçen sene 4500 gazi tabanı bu sene girme şansım ne kadar olur kontenjanlardan falan önümdeki bazı güzel ünilerde kontenjan artışı var bir de gazi kaçarsa yıldırım beyazıd nasıl sizce ankarada okumayu düşünüyorum kafam çok karıştı beklemediğim bi sıralama geldi yardım edin dostlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Ben de bu ikilemi ankara vs gazi olarak yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27-28 temmuz ve 4-5-6-7 ağustos tercih tanıtım günleri var mesai saatleri içinde

gelip okulda bakabilirsiniz

hatta bu sayede gaziyi de gezersiniz

ilk kez ankaraya gelecekseniz size yol tarifi de yaparlar gazi ile ankara arasında

zaten ankaray ile 3-4 durak(5dakika bile yok çok yakınlar)
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ula ankara zor zoorr kazanamadık bari b*k atalım snfmsmgmdmf gazi gelirse sevinicem de yıldırıma da eyvallah artık

• aybü de baya iyi klinikte avrupanın en büyük hastanesinde eğitim görecekler vaka sıkıntısı yok hatta vaka zenginliği var oradan ezun olan her vakayı gören insan tipdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam ya sizi yerim yerim o kadar kuruntu yapıyordum ki 2 saatlik uykuyla duruyorum kaç gündür gözümü kapadığım an gazi kaçarsa diye panikliyordum ama şu dediğiniz içime su serpti artık hangisinin geleceğinin bi önemi yok aybü gelirse derim ki ben avrupanın en büyük hastanesinde staj yapıyorun vaka zenginliğim var gazi gelirse zaten bilindik bi üni hatta şu an o kadar çok kaydım ki dediğinize önce aybü mü yazsam diye düşünmeye başladım

• tercihe daha çok var o zamana kadar 2 okulun +larını -lerini yaz sonra kararını vermeye çalış

2 si de çok güzel okullar
    Hocam bana yol gösterin ankaraya gitme imkanım yok şu an ameliyat olmam lazım kitle var belimde bulunduğum ilden sadece internetten bakarak mı yapmalıyım yoksa okuyan insanlar falan mı bulmam lazım

• Avrupanın en büyük hastanesi işi, pek öyle değil maalesef. Üniversitenin kendi hastanesi olmadığı için yetkimiz yok denecek kadar az hastanede. Okulun bu konuda ciddi problemleri var. Hocaların bize yardımcı olduğu kadar olanaklardan faydalanabiliyoruz, yönetim maalesef kötü. Ama tabii bu biraz öğrenciye de bakıyor, girişken olup ameliyat kovaladığında vakalara girebiliyorsun.

• fakülteyi arayarak bilgi alabilirsiniz

internetten de çok çok fazla bilgiye ulaşabilirsiniz

ya da internette okuyanları bulup sorabilirsiniz:)
  • king275 K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz aybü de misiniz

Eyvallah adamsınız keşke karşılaştırma olsaydı araba karşılaştırır gibi yan yana koyup bakabilsem skgösögösög

• Evet, aybüde stajyerim şuan.

onun zamanına kadar oturur sistem bilkent şehir hastanesi o zmaana kadar da tüm bileşenleriyle çalışan bir hastane konumu haline geleceğini düşünüyorum

ama şimdi bile sorun çekilmiyor vaka açısından zaten ameliyata katılmada kimliğini gösterip ben fakültenizin öğrencisiyim katılabilir miyim derse hocalar çok fazla mutlu oluyor karşı çıkan da yoktur:):)
  • Tabii hocalardan karşı çıkan olmuyor. Hatta direkt çağıran, buralarda gezin diyen hocalarımız var, sağolsunlar. Yine de bilmekte de fayda var ki zorlamak lazım. Kimse kimseyi kulağından tutup iş yaptırmıyor yani.

• Her şey için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz <3

Sınavların zoruluğu nasıl mesela ?

• Ben ingilizce bölümdeyim. İlk 3 sene için konuşacak olursam orta seviye diyebilirim. Yani eşek baglasan mezun olmaz, iyi çalışmak yeterli. Dönem 4 için dahiliye çok zor, diğer stajlar halledilebiliyor. Çok çalışmak gerekiyor tabii.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.