Şimdi Ara

gazi üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar gazi üniversitesinde okuyan varsa sorularım olcak. Endüstri müh bölümünü yazmayı düşünüyorum
    1-Öncelikle üniversiteyi bana önerir mi?
    2-Mühendislik fakültesinin devlet yurtlarına olan uzaklığı ne kadar? kampüste devlet yurdu var mı?
    3-Kampüs hayatı nasıl ? Vakit geçirebilecek mekanlar vs.

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ederim.

• yok mu arkadaşlar gazide okuyan :/
  • ben gazi üniversitesinde endüstri okuyorum. öncelikle bölümü öneririm.
    bizim mühendislik fakültesinde kampüs yok sadece fakülte binadan oluşur ama
    binayı geçen yıl yenilediler tarihi bir yer gibi görünüyor güzel oldu yani.
    kızılaya yürüyerek 10-15 dk olduğu için zaman geçirecek yerlere ulaşım kolay :)
    ankaranın merkezinde bir yer. devlet yurtlarına da tek vesaitle ulaşırsın çoğuna.
  • çook teşekkür ederim cevabın için. Kampüs hayatı olsasydı iyi olurdu aslında ama zaten Şehir merkezine yakın olduğu için sorun olmaz dediğin gibi.
  • Gazi,Ankara'nın göbeğinde.Hacettepe,Odtü,Bilkent vb. gibi şehrin dışında değil,o nedenle kampüsü yok.Fakat metro duraklarına,Kızılay'a,Ulus'a yakın.Dolayısıyla cafeler,alışveriş merkezleri bir adım ötende.Eğitimini bilmiyorum tabiki sözelci olduğum için fakat benim gibi 'kampüs manyağı' bir adamsan,Gazi seni sarmaz.
    Tabi ben bir Ankaralı olarak önermem Ankara'da okumanı.Bu şehirde hayat 9'dan sonra durur,12'den sonra toplu taşım aracı yoktur,suç oranı yüksektir,gecekondusu ve çarpık kentleşmesi fazladır.Ülkücü abilerinin raconundan geçilmez.Dikkat,bol şans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YOZGAT BOZOK ÜNİ. TIP FAK.
    5 yıl önce açıldı
    Sakarya tıp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.