Şimdi Ara

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda Gazide olan var mı? Büyük ihtimal orası gelicek ve okuduğum yorumlar beni korkutmaya başladı. Yok sevgili yapanı dövüyolarmıs, uzun saca karısıyolarmıs vb. Bilen varsa yazsın arkadaslar lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkücülerin yoğun olduğu bir üniversite sanırım
    .Ekşide orda burda okuduğum kadar bazı sıkıntılar yaşanıyormuş.

Gazi Sosyoloji yazacaktım.Vazgeçtim

Yıl olmuş 2015 hala insanları giydikleriyle yargılanan insanlar var.Ustelik bunlar üniversite okuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YERALTI EDEBİYATI

Ülkücülerin yoğun olduğu bir üniversite sanırım
    .Ekşide orda burda okuduğum kadar bazı sıkıntılar yaşanıyormuş.

Gazi Sosyoloji yazacaktım.Vazgeçtim

Yıl olmuş 2015 hala insanları giydikleriyle yargılanan insanlar var.Ustelik bunlar üniversite okuyor.

Bunlar korkutuya beni sonra baska bi yazı okuyorum,şehir efsanesi onlar diyo. Okuyan biri bize yardım etse ne güzel olurdu...

• Aynen en iyi orada okuyan bilir kardeşim.

Bende korkuyorum açıkçası

• Ülkücüler eskiden karışırmış şimdi sesleri çıkmıyormuş. Bizzat arkadaşım orada.

Diyelim arkadaşım yalan söylüyor.
    Yiyosa karışsınlar.Yani ben bir yeni hayata başlayacam ve iki üç iti kopuk bana karışacak. Kısa ve öz sıçarım ağızlarına Korkak olmayın bu kadar.

ekleme: dayak yiyeceğinizi bilseniz dahi susmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adlys -- 9 Temmuz 2015; 4:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adlys

Ülkücüler eskiden karışırmış şimdi sesleri çıkmıyormuş. Bizzat arkadaşım orada.

Yiyosa karışsınlar.Yani ben bir yeni hayata başlayacam ve iki üç iti kopuk bana karışacak. Kısa ve öz sıçarım ağızlarına Korkak olmayın bu kadar.

Üni sonucta sana kimse karısamaz. Yorumlar abartı tabi arkadasın öyle diyosa öyledir. Malesef güvenevegim biri yok :/

• quote:

Orijinalden alıntı: mnurii

quote:

Üni sonucta sana kimse karısamaz. Yorumlar abartı tabi arkadasın öyle diyosa öyledir. Malesef güvenevegim biri yok :/

Eskiden gerçekten dedikleri kadar varmış. Mesela abim bi ara o okula gitmişti. Çevirmişler sakaldan. oradaki güvenlikçiler önlemiş kavgayı. ve dediğine göre ilk verdikleri tepkinin devamını getirememişler. Kardeş ayağına çekmişler hemen. Sessiz kalmadığı için galiba.

ekleme: bu arada okul kötü değil. kütüphanesi biraz dandik ama olsun o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adlys -- 9 Temmuz 2015; 4:44:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Eskiden gerçekten dedikleri kadar varmış. Mesela abim bi ara o okula gitmişti. Çevirmişler sakaldan. oradaki güvenlikçiler önlemiş kavgayı. ve dediğine göre ilk verdikleri tepkinin devamını getirememişler. Kardeş ayağına çekmişler hemen. Sessiz kalmadığı için galiba.

ekleme: bu arada okul kötü değil. kütüphanesi biraz dandik ama olsun o kadar.

Şuan var mıymış peki? Lise müdürü mü ak bunlar sakaldan ceviriyolat

• Ülkücülerin olduğunu biliyodum da böyle olduğunu ilk kez duydum olaya bak abi sakaldan saçtan çeviriyolar falan nasıl kazandılar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Ülkücülerin olduğunu biliyodum da böyle olduğunu ilk kez duydum olaya bak abi sakaldan saçtan çeviriyolar falan nasıl kazandılar anlamıyorum

Cidden böyle cok yorum okudum.

• Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'nde hala bu tip insanların yoğun olarak bulunduğunu söylüyor okuyanlar. Biraz abartıldığı da bariz ama tercih yaparken bunun bilincinde olarak gitmek faydanıza olur. Bana kalırsa yanından bile geçmeyin. Başınıza bela alacağınız için değil, bu kafadaki bir eğitim kurumundan zerre fayda gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanausee

Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'nde hala bu tip insanların yoğun olarak bulunduğunu söylüyor okuyanlar. Biraz abartıldığı da bariz ama tercih yaparken bunun bilincinde olarak gitmek faydanıza olur. Bana kalırsa yanından bile geçmeyin. Başınıza bela alacağınız için değil, bu kafadaki bir eğitim kurumundan zerre fayda gelmez.

Hocam Gazi Hukuk yazdım bile. Gönlüm Marmarada ama İstanbul şartları çok zor. Ankara aileme falan yakın kalacak yer sıkıntısı yok o yüzden:(

• quote:

quote:

Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'nde hala bu tip insanların yoğun olarak bulunduğunu söylüyor okuyanlar. Biraz abartıldığı da bariz ama tercih yaparken bunun bilincinde olarak gitmek faydanıza olur. Bana kalırsa yanından bile geçmeyin. Başınıza bela alacağınız için değil, bu kafadaki bir eğitim kurumundan zerre fayda gelmez.

Hocam Gazi Hukuk yazdım bile. Gönlüm Marmarada ama İstanbul şartları çok zor. Ankara aileme falan yakın kalacak yer sıkıntısı yok o yüzden:(

Hukuk Fakültesi'nde daha azdır bu tipler. Sonuçta senin tercihin ama tüm bunları bilerek git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hukuk Fakültesi'nde daha azdır bu tipler. Sonuçta senin tercihin ama tüm bunları bilerek git.

Sağol kardeşim en iyisi olur umarım

• Hukuk fakültesinde böyle tipler yok hocam, bu olayların çoğu bitmiş zaten az da olsa kampüste varmış. İİBF'de hiç olmazmış bu olaylar, hukuk da oraya taşınalı birkaç sene oluyor. İİBF'lilerle kardeş kardeş takılıcaz, ben de Gazi yazıcam herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Hukuk fakültesinde böyle tipler yok hocam, bu olayların çoğu bitmiş zaten az da olsa kampüste varmış. İİBF'de hiç olmazmış bu olaylar, hukuk da oraya taşınalı birkaç sene oluyor. İİBF'lilerle kardeş kardeş takılıcaz, ben de Gazi yazıcam herhalde.

İyi ya içimi rahatlattın. Gazi kazanırsam haber veririm dostum tanışırız insallah :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.