Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ingilizcem B1 civarı hazırlığı atlamayı deneyebilirim fakat başarılı olabilir miyim bilmiyorum. Gazide hazırlıkta okuyan Arkadaşlar varsa eğitim nasıldır?

Bir de en önemlisi ben Ankarada yaşıyorum keciorende aile evindeyim. Yurtta veya evde kalma seçeneğim yok, keciorenden orasi 2 otobus gidiş 1.5 saat geliş 1.5 saat toplamda 3 saat. 2 gün sabah 9da 3 gün 13.10da başlıyor. Sizce çok yorar mı, benim gibi uzaktan golbasina giden var mi?

%85 devam zorunluluğu var, bir yarıyılda 16 hafta ders, haftalik 24 saat.

• benim zamanımda 3 gün yüzyüze 2 gün online olduğu için çok zorlanmamıştım ama benim de yolum totalde 3 saat sürüyordu ankara içinden. Eğitimi çok iyi diyemem kitaplarından memnun kalmıştım ve ingilizcem gelişmişti.Atlayabiliyorsan atla hocam ama sınavı zor yapacaklar ona göre hazırlıklı ol. haftada 5 gün gitmek yorucu olabilir o kadar yolu.

• jiijii kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam, sinavina girerim de yani gecemezsek yapacak bir sey yok. Dediginiz gibi falan olsa cok iyi olur. Bundan 2 sene evvel 2.5 gunmustu zaten, gecen seneyle bu sene 5 gun olmus.

• Hairo H kullanıcısına yanıt

aynen öyle hocam yani en kötü ihtimal kur belirleme sınavında iyi yapıp B1 kurundan başlayıp irregular olursun yarım dönem gidersin

• Hocam atlama sınavı Hard oluyor. Geçen yıl kolay demişlerdi ama ondan önceki sene geçen 30 kişi ya varmış ya yokmuş. Genelde zor oluyor gazinin hazırlık eğitimi. Hiç olmadı arkadaşın dediği gibi irregular olursun ya da irregular da olmaz 5 6 ay kendine tatil falan verirsin.
  • Teşekkür ederim, ortalama yüksek olursa ilk dönemden bitiririm de, dediğiniz gibi zorsa hazirlik hayirli olsun bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.