Şimdi Ara

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gazi Üniversitesi'nde yaz okulunun kaldırılması ile ilgili sıkıntısı olan veya sıkıntısı olanı tanıyan var mı?

• Açılsa iyi olurdu ama kesin karar açılmayacak.biptiğimin bütleri yüzünden.sen yetkili birine benziyorsun hayırdır başka üniden yardım mı edeceksin ders saydırma falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi11eT -- 19 Nisan 2013; 7:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santacalculus06

Açılsa iyi olurdu ama kesin karar açılmayacak.biptiğimin bütleri yüzünden.sen yetkili birine benziyorsun hayırdır başka üniden yardım mı edeceksin ders saydırma falan?

Karar aldılar ama kesin kısmı biplenmeye çalışılıyor.
    Mühendislik - Mimarlık Fakültesinde Çarşamba öğleden sonra dilekçe toplanmaya başlandı. 500'e ulaştı.
    Diğer bölümlerden iştirak olursa özellikle yaz okulunda çokça ders açılan İİBF, Eğitim vs. Bu iş yürür.
  • Olmaz mı sosyal medyadan duyurmak lazım katılım bir hayli fazla olur lakin ne derece işe yarar bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı olmaz mı ?ben eğitim fakültesindeyim .ayrıca başka üniversitelerden yaz okulunda ders alıp saydırmamıza da izin yok.mağdur durumda bildiğim öğrenciler var ben de dahil .
  • İmza verdim geçen bende. Bakalım kaale alacaklar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    8 ay önce açıldı
    Odtü yaz okulu epesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

İmza verdim geçen bende. Bakalım kaale alacaklar mı?

http://ogrencikonseyi.gazi.edu.tr/posts/view/title/yaz-okulu-dilekce-ornegi-63268

Dilekçe de vermeni tavsiye ederim.
  • İmza derken eklemeyi unutmuşum dilekçe yazıp imza verdim.
  • arkadaşlar son durum nedir...bastıralım hakkımızı alalım
  • aynen banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ragon

aynen banada lazım

https://www.facebook.com/gazikonsey
    takip edebilirsiniz.
  • Sakarya üniversitesinde bizde dilekçe topladık, rektöre baskı yaptık, anca son sınıf mezun olabilecek durumdaki öğrenciler için yaz okulu kararı aldırabildik, umarım sizde de açılır
  • yaz okulu konusunda son durum nedir acaba?
  • bende takipteyim son durum nedir ?
  • nedir son durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi11eT

Merhaba.
    Gazi Üniversitesi'nde yaz okulunun kaldırılması ile ilgili sıkıntısı olan veya sıkıntısı olanı tanıyan var mı?

bu sene için bi bilgi var mı ben açılcak diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

Merhaba.

Moralini bozmak gibi olmasın, yüksek ihtimalle bu sene de yaz okulu olmayacak.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba.

neden böyle saçma hareketler yapıyo bizim okul en azından denklik verse o kadar dilekçe toplandı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba.

neden böyle saçma hareketler yapıyo bizim okul en azından denklik verse o kadar dilekçe toplandı

"Denklik vererek üniversite kalitesini düşürmek istemiyorlarmış."
    Bu işin sorumluluğu tamamen REKTÖR ve SENATO üyelerine ait. Binlerce öğrenciye yazık oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.