Şimdi Ara

gaziantep elektrik elektronik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gaziantep elektrik elektronik hakkında bilgisi olan var mı? Şehir nasıl yurt ortamı vs.
    İkinci sorumda
    Özyeğin ve Çankaya Özel üniversitlerle gaziantepi kıyaslarsak hangisi kalite bakımından daha iyidir.

• benim arkadaşım okuyordu orada üniv.yi gidip gezmiştim o nedenle eğitim olarak nasıl bilmiyorum ama üniv. eğitimi zor diye söyleniyor,okuyanlar zorlanıyormuş baya şu eski odtü muhabbetide dönüyor ortalıkta...şehir olarakta hızlı gelişiyor şehir,tramvay falan geldi..doguda yaşan bir insanın seçebilecegi en güzel yerdir..ama bir batının sosyal imkanlarını bulman biraz zor..dogudaki illere göre iyi gelişmiş,dogunun parisi diye biliniyor zaten..sanko park,hayvanat bahçesi,harikalar diyarı gibi gzeilecek yerleri var..maddi yöndende ucuz diye biliyorum..çok büyük beklentin yoksa bence seçebilirsin ama yinede iyi arştır yurtlarıda pek bilmiyorum öyle bi kaç defa gitmiştim sadece.
  • Up
  • gaziantep elektrik elektrniği bitrdikten sonra iş bulma imkanları bayağı zorlar mı?
  • up
  • ben araştırmıştım zamanında g.antep'i.Baya sağlam üniv. eğitim olarak.%100 ingilizce olmasıda ayrı güzel.Tabi biraz zor diyorlar ki oda çalışkan biri için + bir yöndür.Daha iyi öğrenirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.