Şimdi Ara

gaziantep içi dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Kingston Kart Tipi #Micro SD Kapasite #2GB Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Hafıza Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 gaziantep içi dolandırıldım

arkadaşlar iyi günler herkese, bugün ekran kartı satışı yaparken dolandırıldım. aranızda daha önce başına gelen veya emniyete başvurup sonuç alabilen olduysa yardımcı olabilir mi olayı anlatayım

bugün ekran kartı için birisiyle görüştüm çocuk kartı almak istediğini söyledi test videosunu çektim dediği yerde buluştuk. Alışveriş şu şekilde olacak, çocuğun evinin önünde buluşacağız çocuk ücreti gönderecek. kartı deneyecek bi sorun çıkmazsa alışveriş tamamlanacak. test videolarını attıktan sonra çocukla haberleşip buluştuk 17-18 yaşlarında birisi. karta baktı ibanımı aldı ad soyadımı yazdı ben de ekrana bakıyorum bu sırada eft yi yaptı eft işleme alındı dedi o yazıyı gördüm. yaşı küçük olduğu için çok şüphelenmedim. bi deneyip geleyim dedi. ben de bekliyorum 5-6 dk sonra aradı kartı taktım testlerini yapıp ona göre haber ediyorum dedi. 15-20 dk oldu para hesaba düşmedi. gittiği yeri takip ettim binanın içine giriyor o tarafta kapıdan başka birşey yok ancak arka bahçeden kaçıp gidebilir. arıyorum telefon ya açılmıyor ya da açıp mikrofonu kapatıyor. mesaj atıyorum cevap yok. olayın üzerinden 2 saate yakın geçti para ortada yok. kartın seri numarasını aldım. sadece ilk buluştuğumuz yerin önünde kamera var. apartmanda vs kamera yoktu sanırım. polise başvursak birşey çıkar mı yoksa kendimizi yormaya gerek yok mu bilen birisi aydınlatırsa sevinirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Para hesabınıza geçmeden ürünü vermeniz sanırım bir anlık gaflet.

• trkocaer kullanıcısına yanıt
    yaşının küçük olmasına verdim. yaptık bir hata

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Savcılık işleyecek süreçte hesap yada telefon numarası üzerinden ilgili kişileri tespit eder.

Ürün ve meblağ neydi.

• Hocam benim de başıma bir dolandırılma olayı gelmişti, başka bi forumdan laptop almıştım eski. Sinirlenip polise gittim. Daha sonra mahkeme süreci vs oldu. Sonuç, 2.5-3 sene sonra o günkü verdiğim ücreti hesabıma yatırıp benden şikayetimi geri çekmemi istedi şahıs. Mahkeme aracılığı ile. Ben de zaten cezaevinde olduğunu öğrendiğim için geri aldım. Demem şu ki evet sonuç alabilirsiniz fakat 2-3 seneyi bulursa şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justruling10 -- 8 Mayıs 2023; 18:52:48 >
  • Hemen Savcılığa başvurun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzer olay başıma farklı şekilde geldi, ücreti ben gönderdim ama karşı taraf ürünü göndermedi. 2018 den beri hapiste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Şehir İçi Nakliyat
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncxelikle geçmiş olsun malesef hiç bir şey çıkaramazsınız.

• Hocam peşini bırakma sonucu kimse tahmin edemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.