Şimdi Ara

GAZİANTEP-SAMSUN ARASI GÜZERGAH TABSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 gün sonra Antep'ten Samsun'a gideceğim. Daha önce google maps ile gittim berbat yollardan goturdu. Gectigim yollardan hic sehirlerarasi otobus gectigini gormedim. Yani sık kullanılmayan ara yollardan goturdu belli ki bizi harita. Otobusle bu guzergahda gidenler veya arabayla gidenler varsa bana guzergah tabsiyesinde bulunursa sevinirim. Kışın Sivasın, Kayserinin, Tokatın kotu yollarindan gecmek istemiyorum mumkun mertebe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GAZİANTEP-SAMSUN ARASI GÜZERGAH TABSİYE

hocam kar kışın istemiyorsanız en uygun rota bu. Ama mutlaka 3. köprüden geçin trafiğre takılmazsınız.
  • Son 10 ayda 2 kez kullandığım yoldur.
    Kahramanmaraş göksun sarız şarkışla yıldızeli tokat amasya samsun.
    Otobüslerde bu güzergahı kullanıyor ve yol sıkıntısız
    Hatta en son 2 hafta karda geldim yolda hiçbirşey yoktu

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, en mantıklı rota bu zaten. Ayrıca yollar da anayol olduğu için kışın hiç zorluk çekilmez evelallah. Allah kimseye kaza bela vermesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Son 10 ayda 2 kez kullandığım yoldur.
    Ben de Tokat'a kadar sizle ayni guzergahtan gidiyordum haritaya uyarak. Fakat yine haritaya uyarak Tokattan sonra Erbaa, Ladik şeklinde gidiyorum. O yollar kotu diye sizin dediginiz gibi Tokattan Amasyaya Amasyadan Samsuna seklinde gittim. Erbaa ve Ladik'in kotu yollarindan kurtuldum. Tokat'a kadar olan kisimda da siz tecrubeyle bu sekilde iyi diyorsaniz oyle yapalim bakalim. Harita ile sizin guzergah Tokata kadar ayni zaten. Tesekkurler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Aynen hocam, en mantıklı rota bu zaten. Ayrıca yollar da anayol olduğu için kışın hiç zorluk çekilmez evelallah. Allah kimseye kaza bela vermesin.
    Amin. Allah razi olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Ben de Tokat'a kadar sizle ayni guzergahtan gidiyordum haritaya uyarak. Fakat yine haritaya uyarak Tokattan sonra Erbaa, Ladik şeklinde gidiyorum. O yollar kotu diye sizin dediginiz gibi Tokattan Amasyaya Amasyadan Samsuna seklinde gittim. Erbaa ve Ladik'in kotu yollarindan kurtuldum. Tokat'a kadar olan kisimda da siz tecrubeyle bu sekilde iyi diyorsaniz oyle yapalim bakalim. Harita ile sizin guzergah Tokata kadar ayni zaten. Tesekkurler hocam.

Alıntıları Göster
    Tokat erbaa ladik yolunu ben çok severim keyifli bir yoldur (hem etrafı izleme anlamında daha güzel hemde daha virajlı dolaysıyla sürüş keyfi istediğiniz keyif gezisi için ideal bir yol hele ki arabada teksem oy oyy ama daha konforlu daha güvenli kısacası daha iyi bir yol arıyorsanoz diğer yol daha iyi hocam oradan gidin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Marmaris arası alternatif yol.
    geçen yıl önce açıldı
    İstanbul-Mersin yol tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tokat erbaa ladik yolunu ben çok severim keyifli bir yoldur (hem etrafı izleme anlamında daha güzel hemde daha virajlı dolaysıyla sürüş keyfi istediğiniz keyif gezisi için ideal bir yol hele ki arabada teksem oy oyy ama daha konforlu daha güvenli kısacası daha iyi bir yol arıyorsanoz diğer yol daha iyi hocam oradan gidin

Alıntıları Göster
    aynen hocam konforlu ve dahs guvenli bir yol ariyorum. o yuzden amasya uzerinden gidecegim. sagolun.

• quote:

Şu an Samsundayım. Dediginiz guzergahtan geldim. Yollar yazdan daha guzel. Yazin bircok yerde mucur veya yol calismasi vs. vardi. Rahat rahat geldik. Zaten Kahramanmaras civari haric hicbir yerde kar yoktu.

• quote:

Şu an Samsundayım. Dediginiz guzergahtan geldim. Yollar yazdan daha guzel. Yazin bircok yerde mucur veya yol calismasi vs. vardi. Rahat rahat geldik. Zaten Kahramanmaras civari haric hicbir yerde kar yoktu.

Alıntıları Göster
    Hoşgeldiniz bende dün çocukları akdağa (ladikte bir kayak merkezi) götürdüm dağın zirvesi hariç hiçbiryerde kar yok.
    Samsun la ilgili soracağınız birşey olursa buradan sorun yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Hoşgeldiniz bende dün çocukları akdağa (ladikte bir kayak merkezi) götürdüm dağın zirvesi hariç hiçbiryerde kar yok.
    Samsun la ilgili soracağınız birşey olursa buradan sorun yardımcı olmaya çalışırım

Alıntıları Göster
    Hosbulduk. Sagolun.

• quote:

Hocam dün Samsundan Antep'e döndük ama felaketti resmen. Sağ salim döndüğümüze şükrettik. Yollar aşırı karlı. Görüş mesafesi bazen sıfır. Cidden bazen hiçbir şey göremiyorduk kar, tipi, sis birleşince. Onlarca araba kara saplanmis, kaza yapmisti. Hatta trafik polisi araçları(pick-up) bile kara saplanmis kalmisti. Orta refüje düşen bir sürü araç vardı. Uzun süre 20-30 km hizla gittim. Giderken 9 saat bile sürmeyen yol gelirken 10 buçuk saat sürdü. Bir daha kışın çıkmam o yola. Çıkılacak gibi değildi gerçekten dün.

• quote:

Hocam dün Samsundan Antep'e döndük ama felaketti resmen. Sağ salim döndüğümüze şükrettik. Yollar aşırı karlı. Görüş mesafesi bazen sıfır. Cidden bazen hiçbir şey göremiyorduk kar, tipi, sis birleşince. Onlarca araba kara saplanmis, kaza yapmisti. Hatta trafik polisi araçları(pick-up) bile kara saplanmis kalmisti. Orta refüje düşen bir sürü araç vardı. Uzun süre 20-30 km hizla gittim. Giderken 9 saat bile sürmeyen yol gelirken 10 buçuk saat sürdü. Bir daha kışın çıkmam o yola. Çıkılacak gibi değildi gerçekten dün.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun

• quote:

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.