Şimdi Ara

Gaziantep Üniversitesi Fizik Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Ankara'da yaşıyorum. Fiziği seviyorum. Fizik mühendisliği istiyorum, İTU'de var fizik mühendisliği ama puanı yüksek. Ben Ankara'da okumak istemiyorum çünkü kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum, ailemin yanında olmaz öyle. Tek bi seçeneğim kalıyo Gaziantep Üniversitesi onun da puanı en düşük acaba nasıl bi üniversite bilgilendirirmisiniz? Üniversitede okurken Part-Time çalışabileceğim bi iş var mı? İş imkanları geniş mi, zorluk çeker miyim bu konuda ?

• Antep fizik müh. terkim.Üniversite ve bölümü iyice araştırdın mı? Okulun %100 ingilizce olduğunu,ODTÜ'den ayrılma olduğunu biliyor musun?
  • yazık etme kendine ankarada oku üniversite farklı lise gibi olmayacak, gaziantep fizikte okuyan bir tanıdığım 2 yıl üst üste hazrıklıkta kaldı sonra i ü fiziğe geçti. ayrıca yıldıza git lyse daha var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okd

Antep fizik müh. terkim.Üniversite ve bölümü iyice araştırdın mı? Okulun %100 ingilizce olduğunu,ODTÜ'den ayrılma olduğunu biliyor musun?

Zaten ingilizceyi seviyorum ingilizce olsun sorun değil, nasıl olsa hazırlıkta ingilizce öğrenmeyecek miyiz? Hiiiiç ama hiç araştırmadım sadece fizik mühendisliği olan okullara baktım. Neden terksinizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdeath-

yazık etme kendine ankarada oku üniversite farklı lise gibi olmayacak, gaziantep fizikte okuyan bir tanıdığım 2 yıl üst üste hazrıklıkta kaldı sonra i ü fiziğe geçti. ayrıca yıldıza git lyse daha var :)

Ama fiziği seviyorum yani Ankarada olsa fizik istiyorum hiç değilse puanları çok yüksek değil, ben böyle ders çalışan bi insan değilim sevdiğim bir iki ders var fizikle matematik diğerlerini umursamıyorum bile..
  • Şehirden bir beklentin var mı? Genel olarak üniversite,şehir,hayat beklentilerin neler? Ona göre yönlendireceğim.Çok çok iyi bir temel veya ingilizce bilgin yoksa hazırlıktasın orası kesin.Derslerin tamamı %100 dür,hocalar ders anlatırken bundan taviz vermez hatta bazıları kendilerine soru sorulurken bile ingilizce sorulmasını ister.Dersi sevmek yetmiyor,hele çalışan bir insan değilsen seni öperler üniversitede haberin olsun.Okul mühendislik olarak başarılı fakat zor.Bunun sanırım en önemli sebebi ODTÜ den ayrılmış olması.Fizik mühendisliği ile ilgili çok bilgim yok,ben 1 sene daha hazırlanmak istemiştim fakat babam tercih yaptırıp göndermişti.Hazırlık ve 1.sınıfı okuyup bıraktım tekrar sınava hazırlanmıştım.2009 girişliyim bu arada.Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin buradan veya özelden.Çekinme.

Neden yazmamışım.Ben genel olarak şehire,okula ve bölüme alışamadım.Sanırım istemeyerek gitmemin çok büyük etkisi var.Arkadaş çevrem,bulunduğum ortam güzeldi fakat yine de yeterli değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okd -- 20 Nisan 2014; 17:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okd

Şehirden bir beklentin var mı? Genel olarak üniversite,şehir,hayat beklentilerin neler? Ona göre yönlendireceğim.Çok çok iyi bir temel veya ingilizce bilgin yoksa hazırlıktasın orası kesin.Derslerin tamamı %100 dür,hocalar ders anlatırken bundan taviz vermez hatta bazıları kendilerine soru sorulurken bile ingilizce sorulmasını ister.Dersi sevmek yetmiyor,hele çalışan bir insan değilsen seni öperler üniversitede haberin olsun.Okul mühendislik olarak başarılı fakat zor.Bunun sanırım en önemli sebebi ODTÜ den ayrılmış olması.Fizik mühendisliği ile ilgili çok bilgim yok,ben 1 sene daha hazırlanmak istemiştim fakat babam tercih yaptırıp göndermişti.Hazırlık ve 1.sınıfı okuyup bıraktım tekrar sınava hazırlanmıştım.2009 girişliyim bu arada.Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin buradan veya özelden.Çekinme.

Neden yazmamışım.Ben genel olarak şehire,okula ve bölüme alışamadım.Sanırım istemeyerek gitmemin çok büyük etkisi var.Arkadaş çevrem,bulunduğum ortam güzeldi fakat yine de yeterli değildi.

Evet istek çok önemli.. Ben hep başka şeyleri istedim ama illa ki okuu oku. Bende şimdi Fiziği istiyorum seviyorum fiziği.. Ben yeşili severim böyle ortam yeşil olsun iyi olur sürekli gezmeyi tozmayı seven bir tip değilim ben genelde sevdiğim şeylerle uğraşmayı severim yani fiziği seversem de hiç sorun olmaz. Bu arada yeter ya eğer fiziği beceremezsemde bi yerde iş bulup çalışırım.. Sıkıldım artık.. Ben After Effects, Adobe Premium Cinema 4D vs gibi programlarla kendi kendime ilgilendim hatta kısa film gibi şeyler falan çektim işte öyle şeyler istiyorum onun üniversitesi yok mu, yoksa da ben biyerde iş bulup çalışırım tecrübe edinirim, huzur istiyorum huzur şu vicdanım bi rahat kalmıyor. Sırf babam dersane parasını veriyor dersaneye gönderiyor diye vicdanım rahat değil çok ders çalışmak kazanmak zorunda hissediyorum kendimi..

• pm attım.
  • okd kullanıcısına yanıt
    ODTÜ den ayrılma ne demek bu konuyu biraz açıklar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erolvrl E kullanıcısına yanıt
    http://www.gantep.edu.tr/ab/index.php?bolum_id=100

adamlar açıklamışlar linkte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.