Şimdi Ara

Karabük Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,geçen sene tercih yaparken bilgi alabileceğim doğru düzgün kaynak bulamamıştım.Şehir ya da fakülte ile ilgili merak ettiklerinizi sorarsanız yanıtlamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 22 Temmuz 2019; 17:51:51 >

• Bilgisayar mühendisliği ikinci öğretimi yazmayı düşünüyorum. Eğer ilk sıraya yazarsam çok büyük ihtimalle gelicek. İngilizce hazırlık senesinde sınava tekrar hazırlanıp ertesi sene başka bir yere geçmeyi düşünüyorum ama olmazsa burda devam edebilirim

Şehirde yurt sıkıntısı var mı ? Kyk yurdunun kapasitesi yeterli mi yoksa çıkmama ihtimali yüksek mi ? Eğer çıkmazsa okula yakın düzgün bir yurt var mı ve fiyatları ne kadar ? Bide şehir genel olarak nasıl ? İstanbul'dan geleceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 bindeyim geçen sene 17binden kapatmış ama kontenjanlar arttığı için gelebilir belki diye yazacağım galiba. eğitimi hocaları falan nasıl? şehir küçük zaten belli ama yorumlarda köy gibi yazılmış gerçekten öyle mi? bi de eğer mezuna kalırsam 18kdan daha iyi yapabileceğimi düşünüyorum ama riske atmaktan da korkuyorum. mezuna kalmak mı yoksa diyelim ki karabük tuttu karabükte 6 yıl yaşamak mı?
  • Karabükteyim. Sosyal hayat 0. Tek yaptığımız aktivite avmde bilardo ve masa tenisi oynamak. 100.yılda kafeler var (üniversiteliler hep orda takılır). Başka bir şey de yok açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Yurt sıkıntısı olacağını sanmıyorum.2 tane erkek kyk var.Biri okula yakın sayılır diğeri hayli uzak,yaşamın olmadığı bir yerde.İkisinden biri mutlaka çıkar.Şehir için bir beklenti ile gelmemek lazım.Ben de İstanbul'dan geldim.Bomboş bir şehir. Bunun iyi yanı arkadaşlıklar daha samimi oluyor.Ev kiraları ucuz.Yani arkadaş ortamımız güzeldi bizim arada darlansak da idare ettik bir şekilde
  • krsnftm K kullanıcısına yanıt
    Temel tıp hocalarımız için işini hakkı ile yapan da var iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanan da var.Hastanedeki hocalarımız gerçekten iyiler ve öğrenciye anlayışlı yaklaşıyorlar.Bu sene kaç kişi alacak fakülte bilmiyorum ama şu an binamız fiziki olarak kalabalığı kaldırmaz gibi duruyor.Biz nispeten az sayılırdık onu da 2 şubeye böldüler zaten. Lablarda sıkıntı çekmedik.Kişi başı bir mikroskop çok rahat düştü.2 tane kadavramız var,maket,organ vs bu konularda gerçekten iyi.Mezuna kalma konusunda bir şey diyemem hocam
    Şehir olarak gerçekten küçük bir şehir.Bir üstteki yorumda da yazdım zaten.Bir beklenti ile gelmeyin.Arkadaş ortamınız güzel olursa gayet eğlenceli oluyor
  • Buyuksehirden karabuge gelirsen cok sıkılırsın. Kucuk sehirden buraya gelirsen pek fark etmez. Koy gibi degil daha cok kasabanin bir ustu gibidir. Insanlari iyidir. Fazla olay olmaz buralarda. Tıpı iyidir. Fazla kasmazlar. Orta halli işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.