Arkadaşlar kpss sınavına cumartesi günü Gaziemir Kipa 10.Yıl Anadolu Lisesin'de gireceğim.Banliyo ile buraya ulaşım var mıdır, varsa hangi durakta inmeliyim ? Bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Ben gaziemirde oturuyorum yardımcı olabilirim ama senin nerde oturduğunu bilmem gerekiyor
Buca'da oturuyorum ama cumartesi sabah Ürkmez'den geleceğim.Yani Cumaovasın'dan o okula nasıl gelebilirim öyle sorayım madem
B yazan yer, Sarnıç İZBAN durağı. Cumaovasından izbana binip sarnıç durağında inerek işaretlenen yolu yürüyebilirsiniz, 1,5 km.
Otobüs, dolmuş yerine yürümek daha mantıklı olacaktır.
Teşekkür ederim.sınavdan önce söylediğiniz yöntemle okulun yerini bulmaya çalışacam
Oradan okulun önüne giden otobüs hattı var mı acaba eğer zaman sıkıntısı yaşarsam onu kullanmak gibi bir altrenatifim olursa iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: PrinceOfRebeL
Teşekkür ederim.sınavdan önce söylediğiniz yöntemle okulun yerini bulmaya çalışacam
Oradan okulun önüne giden otobüs hattı var mı acaba eğer zaman sıkıntısı yaşarsam onu kullanmak gibi bir altrenatifim olursa iyi olur.
Geç kalma durumunda otobüs beklemek vs. daha uzun zamanınızı alacaktır ki o hatta otobüs hatırlamıyorum. Tam kipanın karşısında taksiler var, onlara sınava geç kaldığınızı söylerseniz kısa mesafe de olsa yardımcı olacaklardır.
Teşekkür ederim eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme