Arkadaslar,yarın bir cafeden gb almayı dusunuyorum.Ancak cafede kendi charıma girip mi alayım gb yi yoksa baska bi char acıp L den kendi charıma mı atayım?Dolandırılabılır mıym?Lütfen bilgi verin yamuğa gelmemek için napmalıyım?Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
başka chara al sonra o chardan L at kendi charına biraz daha güvenlidir kendi charına girmeten
L den attıgım zaman o cafe sahibinin charımı hackleme ıhtımalı var mı ?
ve ben daha 16 yasindayim bu gb almak isi nasil olcak adam bana trade den mi vercek nolcak??
Arkadaşım 1 lvl char aç . Parayı Al letterdan kendi charına at. Adam trade atarak verse nolur vermese nolur. Sen letter ile gönderdikten sonra iş biter.
peki ilgilenen herkese cok tesekkurler...
Bende pek çok kez gb sattım ve satımına şahit oldum , bu kadar büyütme o olayı kafeci kendi gb charına girer sana bırakır klavyeyi yaz adını der veya ben şu masadan alcam dersin Gb mi değerlendircem , güvenli olsun istiyorsan evinde biri charına girer sende ordan elden alır gb yi elden kendi charına verirsin. Hayırlı olsun gb in
L den at kendi charına hic bişiey olmaz
Evden birini charına sok cafede adam gitsin charının yanına tradeden versin.
Cafe yetkilisinin MSN adresini al. En azından oyundan da olsa bir şekilde bağlan. Sonra evden charınla gir ve adama söyle nickini al. En güvenli yol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme