Şimdi Ara

Gb Alımı Öncesi Lütfen Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar,yarın bir cafeden gb almayı dusunuyorum.Ancak cafede kendi charıma girip mi alayım gb yi yoksa baska bi char acıp L den kendi charıma mı atayım?Dolandırılabılır mıym?Lütfen bilgi verin yamuğa gelmemek için napmalıyım?Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• başka chara al sonra o chardan L at kendi charına biraz daha güvenlidir kendi charına girmeten
  • L den attıgım zaman o cafe sahibinin charımı hackleme ıhtımalı var mı ?
  • ve ben daha 16 yasindayim bu gb almak isi nasil olcak adam bana trade den mi vercek nolcak??
  • Arkadaşım 1 lvl char aç . Parayı Al letterdan kendi charına at. Adam trade atarak verse nolur vermese nolur. Sen letter ile gönderdikten sonra iş biter.
  • peki ilgilenen herkese cok tesekkurler...
  • Bende pek çok kez gb sattım ve satımına şahit oldum , bu kadar büyütme o olayı kafeci kendi gb charına girer sana bırakır klavyeyi yaz adını der veya ben şu masadan alcam dersin Gb mi değerlendircem , güvenli olsun istiyorsan evinde biri charına girer sende ordan elden alır gb yi elden kendi charına verirsin. Hayırlı olsun gb in
  • L den at kendi charına hic bişiey olmaz
  • Evden birini charına sok cafede adam gitsin charının yanına tradeden versin.
  • Cafe yetkilisinin MSN adresini al. En azından oyundan da olsa bir şekilde bağlan. Sonra evden charınla gir ve adama söyle nickini al. En güvenli yol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.