Şimdi Ara

GB FIYATLARI YUZUNDEN OYUN BIRAKILIYOR 80 LVL ADAMLAR CARLARINI SATIYOR HERKES PARASIZLIKTN YAKINIYO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: helluri

eskiden +8 shell için 70 gb veriyodun ...gb 3 ytl idi
    şimdi +8 shell için 10 gb veriyosun..gb 20 ytl

arada fark var mı ? YOK
    bi itemi almak için ytl vericem diyosan cebinden aynı para çıkıyo. ben oyunda para kasıcam oyle item alcam diyosan zaten kardasın. biraz saksıyı çalıştır yeter
    yok oyun kapancak yok dupe çıksın aga boyle olmuyo muhabbeti yapanlar pazardan anlamayanlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: erdi__

quote:

Orjinalden alıntı: ImTheBoss

en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum

aynen katılıyorum

K2 için biri gelir biri gider hiç deil onlar paralarına bakarlar yapcakları sey japko usulu olcak yani itemler ws power uptan cekilcek bence buna ortam hazırlıolar hiç olmadı goldbar benzeri bişi daha korlar pusa...

• acıkca soylemek gerekirse
    oyunu bılen her player rahat rahat pot parası fılani gec cok rahat azcık sermaye ıle yada bırseyler keserek, kısa zmanda co ısler basarır. bu ısı dupeye baglamayın derım ben.
  • Herşeyin sonu olucağı icin bununda bi sonu olur
  • İnsaf be !

Dupe olmadığı için yeni serverlarda hayalini bile kuramadığımız silahları alabiliyoruz. Ben kaç gece bezoar kastıgımı bılırım emegımın hakkını alacagımı bıldıgımden, Dupe geldiği zaman ne olcak sanıyorsun ? Item alcan elınde patlıcak ,en dandık itemin +7 si için bıle offer istiyecekler. Bence bu sistem oyuna para harcamayanlar için mukemmel,ytl ile Gb alan adam dupe zamanındada alıyordu simdide alıyor zaten pek bir şey fark etmedi.
  • sendeki gbler bitince oyunun kapanacagını düsünmen çok komik.
    hiç bişey olmaz sen canını sıkma. ko bir yolunu bulur.
  • Oyun kapanmaz fakat playerları azalır
  • mana hp pot fiyatlarını adam gibi aşağı çeksinler devam
    o neydi be 21gb + item verip +7 raptor alıyoduk..böyle daha iyi oldu pazar şenlendi.giga hb vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

eskiden +8 shell için 70 gb veriyodun ...gb 3 ytl idi
    şimdi +8 shell için 10 gb veriyosun..gb 20 ytl

arada fark var mı ? YOK
    bi itemi almak için ytl vericem diyosan cebinden aynı para çıkıyo. ben oyunda para kasıcam oyle item alcam diyosan zaten kardasın. biraz saksıyı çalıştır yeter
    yok oyun kapancak yok dupe çıksın aga boyle olmuyo muhabbeti yapanlar pazardan anlamayanlar..

eskiden +8 cleavera 10 kere pot doldururdun inni şimdi 1 kez dolduramazsın

ayrıca eskiden takasa dayalı bir ticaret olduğu için daha iyi ticaret yapılıyordu
  • İşten eve dönüp acaba itemerim silindimi acaba dupe wipe oldumu acaba roll back atıldımı diye ne kadar zamandır düşünmüyoruz farkındamısınız?Asıl keyif budur bence.Stres içinde oyunmu oynanır yahu.
  • 80 lwl çarlar pot parasızlıktan satmıyor Oyunun ne kadar gereksiz olduğunu anladılar bare en azından 1-2 keriz buluruzda 2-3 milyara satarız diye uğraşıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.