Şimdi Ara

GB FIYATLARI YUZUNDEN OYUN BIRAKILIYOR 80 LVL ADAMLAR CARLARINI SATIYOR HERKES PARASIZLIKTN YAKINIYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gözünüzü para doyursun

ilk defa adalet geldi oyuna

kimin dürüst kimin olmadığı mesajdan anlaşılıyor
  • Bende Bu Yüzden Oyunu Bırakmıştım...
  • +7 raptor için sıraya girerdi millet
  • valla bu piyasa süper bencede oyun dediğin böyl olur kim ne derse desin. itemi pazarda olmayan bir oyun mantıklımı tekel oluşurmuştu satanlar şöyle bir örnek vermek gerekirse. yaklaşık 1.5-2 sene önce 21 gb ye iron bow+7 almıştım ve çok sevinmiştim. daha sonra gecen senki yılbaşı bugu yüzünden herkesinelinde ib +7 olmaya başladı ve açıkcası okadar pazar yaparak aldığım ib için üzülmüştüm. ve gecen sene yılbaşında 8 milyar (80 gb ) param vardı. ve alınabilcek item şuydu dual shard +7 bu kadar param vardı ve alabildiğim iteme bak bugün ise piyasada o para hala dursaydı( oyunu bırakmıştım 7ay girmediğim charım banlandı para nereye gittti demeyin diye) 8 tane iron belt alabilirdim( server edena iron belt tezgahta) neyse konu şu bugünkü durumuma bakıyorum daha önce gb satın alsan bile alamayacağın itemleri pazarda reel hiç para harcamadan alabiliyorum daha önce hiç uskoda tezgahta göremedğim ve göremeyeceğim coğu iteme sahibim. pk yaparken deli gibi pot harcıyorum. hiçte koymuyor innhostesimde şuan 8-9k hem soul hemde kırmızı pot var. para kazanmayı bilen için şuanki piyasa süper ötesi bişey ancak para kazanmayı bilmeyen sadece oyunu gidip gb satın alıp itemim var diye öğünen pk yapmasından başka hiç bişeyden anlamayanlar için ise oyun malesef bitmiştir.

• bi gerçek var...

o da dupe olunca şu anda pazardaki itemlerin adi dupecilerin eline geçmesi

yaşasın adalet
  • Nerde Empire KO
  • Burda asıl önemli şey pot parasıdır...pot parası dusurulurse...sorun klmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

valla bu piyasa süper bencede oyun dediğin böyl olur kim ne derse desin. itemi pazarda olmayan bir oyun mantıklımı tekel oluşurmuştu satanlar şöyle bir örnek vermek gerekirse. yaklaşık 1.5-2 sene önce 21 gb ye iron bow+7 almıştım ve çok sevinmiştim. daha sonra gecen senki yılbaşı bugu yüzünden herkesinelinde ib +7 olmaya başladı ve açıkcası okadar pazar yaparak aldığım ib için üzülmüştüm. ve gecen sene yılbaşında 8 milyar (80 gb ) param vardı. ve alınabilcek item şuydu dual shard +7 bu kadar param vardı ve alabildiğim iteme bak bugün ise piyasada o para hala dursaydı( oyunu bırakmıştım 7ay girmediğim charım banlandı para nereye gittti demeyin diye) 8 tane iron belt alabilirdim( server edena iron belt tezgahta) neyse konu şu bugünkü durumuma bakıyorum daha önce gb satın alsan bile alamayacağın itemleri pazarda reel hiç para harcamadan alabiliyorum daha önce hiç uskoda tezgahta göremedğim ve göremeyeceğim coğu iteme sahibim. pk yaparken deli gibi pot harcıyorum. hiçte koymuyor innhostesimde şuan 8-9k hem soul hemde kırmızı pot var. para kazanmayı bilen için şuanki piyasa süper ötesi bişey ancak para kazanmayı bilmeyen sadece oyunu gidip gb satın alıp itemim var diye öğünen pk yapmasından başka hiç bişeyden anlamayanlar için ise oyun malesef bitmiştir.

Tamamen katılıyorum sana ayrıca oyunun kuruluş mantığında bence en pahalı item 999,999,999 olması gerekiyo ki ona göre zamanında merchanta öyle bir sınır koymuşlar.Ama tabi dupeciler bu olayı bozdu,şimdi usko firması bu düzeni geri getirecek ve hiçbir şekilde de bozulmasına izin vermeyecek diye tahmin ediyorum.
    Ayrıca 7 ay girmediğin hesabınında kapatılmasının nedeni 6 ay boyunca hiç girilmeyen hesapların kapatıldığını duymuştum sebep bu olabilir.Eğer yanlışım varsa bu konuda bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.

• Kısa ve öz olarak parasız bu oyun oynanmaz her zevkin bedeli vardır eğer oyun oyun gibi oynamak istiyorsanız elinizi cebinize atmanız gerekiyor. Oyun kapanmaz sadece fazlalıklar gider
  • oyunun en pahalı silahı bence 21 gb olmalı

ve pot fiatları yarıya indirgenmeli

ve heal pot yapanlarda 1 1,5 2k dan pot satmalı
    potcu heal potu 3k
    1920 mana potu 7k

yapmalı

yada 500 cash e 9999 mana/hp pot alınmalı [ cannot be traded or sold gibi bişey olabilir oyunun dengesi bozulmasın diye ]

[ nası para kazanıcak demeyin kâr aynı oluyor yapış scroollarının fiatı iyice iner o zaman .. ]
  • 1 aya kalmaz her server da ucuzdan gb satışları başlar merak etmeyin:)
    Ayrıca akıllı bir player lvl kaç olursa olsun ne düzeyde oynarsa oynasın parasız kalmaz. Her zaman pot alıcak ihtiyaçlarını karşılayacak parası olur. Hiçbirşey yapamıyorsan mastodon kes bezoarlarını sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 22 Ocak 2008; 19:39:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

oyunun en pahalı silahı bence 21 gb olmalı

potcu heal potu 3k
    1920 mana potu 7k

yapmalı

yada 500 cash e 9999 mana/hp pot alınmalı [ cannot be traded or sold gibi bişey olabilir oyunun dengesi bozulmasın diye ]

[ nası para kazanıcak demeyin kâr aynı oluyor yapış scroollarının fiatı iyice iner o zaman .. ]

potcu zararınamı satsın yani saçma konuşuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

oyunun en pahalı silahı bence 21 gb olmalı

potcu heal potu 3k
    1920 mana potu 7k

yapmalı

nerdeee :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

Kısa ve öz olarak parasız bu oyun oynanmaz her zevkin bedeli vardır eğer oyun oyun gibi oynamak istiyorsanız elinizi cebinize atmanız gerekiyor. Oyun kapanmaz sadece fazlalıklar gider

haklısın millet sigara icin her ay mılyonlar oduyor ( en az 100m)

coluk cocuk ıcın sakıncalı hırsızlık da yapıyolar

ama aksama ısten gelınce oyalanmak ıcın 1 e bir
  • en mantıklısı cash ile pot satılması silkroad online'de var böyle nir uygulama mesela 10.000 tane oku 1ytl ye alabiliyorsunuz pot çantaları falan var ko dada olmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Couteau -- 22 Ocak 2008; 20:15:31 >
  • oyunun en pahalı silahı 21 gb olmalı yada 999.999.999 olmalı diyen arkadaşlar bişeyi atlamışsınız o zaman trade sistemi neden var???
  • arkadaşlar neden bu lewel kasmanın da bi fiyatı olduğunu kabul etmiyorsunuz. mesela asas itemleri mageninkinden daha pahalı neden sizce çünkü asas fazla pot kullanmıyor ...

eğer warior 80 olmuşsa gidip pot parasını çıkarması lazım değilmi yani
  • pot fiyatları düşerse pek de sorun kalmaz diye düşünüyorum.
    item sahibi olmak isteyen alır gb sini çeker itemini.
    gb alamayan ise pot a fazla para vermeden lvl ini kasar,oyalanır gider.
  • Knight kapanmaz, kapanıcak aşamaya gelse açığı verirler yine eskisi gibi olur.
  • eskiden +8 shell için 70 gb veriyodun ...gb 3 ytl idi
    şimdi +8 shell için 10 gb veriyosun..gb 20 ytl

arada fark var mı ? YOK
    bi itemi almak için ytl vericem diyosan cebinden aynı para çıkıyo. ben oyunda para kasıcam oyle item alcam diyosan zaten kardasın. biraz saksıyı çalıştır yeter
    yok oyun kapancak yok dupe çıksın aga boyle olmuyo muhabbeti yapanlar pazardan anlamayanlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.