Şimdi Ara

GB FIYATLARI YUZUNDEN OYUN BIRAKILIYOR 80 LVL ADAMLAR CARLARINI SATIYOR HERKES PARASIZLIKTN YAKINIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80lvl adamlarda para yok herkes delı gıbı gb alıyor bende satıyordum ama bendekıler bıttı oyunun cılkı cıktı walla para akısı gerekıyor oyuna boyle daha fazla gıtmez +8hersey pazarda xgenon ıcın konusuyorum 80lvl adamlar bıle oyun bırakıyor ne olucak bu oyunun halı

• Sonu belli... Kapanacak
  • kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proqamer!

Sonu belli... Kapanacak

ewt +1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdi__

kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boyle

O yüzden çinlilere göz yumuyolar ya...
  • Bende xigenondayım da arkadaşım hangi 80 lvl'ların oyunu bıraktığını söylermisin merak ettim de.
  • lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edana da bunlar alınır
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla oyunun eski tadı yok, bırakmanın tam sırası
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdi__

lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasa

Bir kere beni tanımıyorsun bana paşa diye hitap edemezsin delikanlı.İkincisi bu serverda ne kadar 80 lvl varsa şakır şakır czde şimdi 15 tatilede çıkacaklar czyi gel gör.Üçüncüsü hava atmakda ne demek aynı serverda olmakla hava atmanın bağıntısı nedir onuda bir yaz.Dahası işkembe-i kübradan atmanın anlamını internetten bir araştır çünkü onu yapıyorsun.

• kimsenin bıraktığı yok tersine piyasanın böyle olması çok daha güzel çünkü çok daha sağlam itemlere sahip olabiliryoruz...para kasmasını bilen hertürlü ayakta kalır
  • en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImTheBoss

en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum

aynen katılıyorum
  • bize de iyilik yaramıyor haaa,
    eskiden piyasa tavan yapmış,koxp,dupe diye ağlıyorlardı şimdi de dupe çıkmalı deniyor...anlayışa bak,ne güzel herşey pazarda,kötü mü oldu
    yapılacak en şey şu anada k2 pot parasını düşürecek,tek çözüm bu
  • Birşeyden haberiniz yok .. Yakında Japko gibi olucak piyasa ozaman görürüm böyle piyasa iyi diyenleri
  • Japko da piyasa nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proqamer!

Sonu belli... Kapanacak

işte onun olması imkansız
  • Aşırı saçma düşünce bu ne demek

piyasaya para girse item fiyatları artacak gene aynı şey
  • Eee allah verir dener bide geri alıp dener
  • bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..

• quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..

Nerde o offer günleri +7 Ms ye bile offer derdik..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.