Şimdi Ara

GB FIYATLARI YUZUNDEN OYUN BIRAKILIYOR 80 LVL ADAMLAR CARLARINI SATIYOR HERKES PARASIZLIKTN YAKINIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80lvl adamlarda para yok herkes delı gıbı gb alıyor bende satıyordum ama bendekıler bıttı oyunun cılkı cıktı walla para akısı gerekıyor oyuna boyle daha fazla gıtmez +8hersey pazarda xgenon ıcın konusuyorum 80lvl adamlar bıle oyun bırakıyor ne olucak bu oyunun halı

• Sonu belli... Kapanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ky0.

Sonu belli... Kapanacak
    kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boyle
  • quote:

Sonu belli... Kapanacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Proqamer!

Sonu belli... Kapanacak

ewt +1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi__

kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boyle

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdi__

O yüzden çinlilere göz yumuyolar ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

O yüzden çinlilere göz yumuyolar ya...

Alıntıları Göster
    Bende xigenondayım da arkadaşım hangi 80 lvl'ların oyunu bıraktığını söylermisin merak ettim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bende xigenondayım da arkadaşım hangi 80 lvl'ların oyunu bıraktığını söylermisin merak ettim de.

Alıntıları Göster
    lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasa
  • quote:

lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasa

Alıntıları Göster
    valla oyunun eski tadı yok, bırakmanın tam sırası
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bir kere beni tanımıyorsun bana paşa diye hitap edemezsin delikanlı.İkincisi bu serverda ne kadar 80 lvl varsa şakır şakır czde şimdi 15 tatilede çıkacaklar czyi gel gör.Üçüncüsü hava atmakda ne demek aynı serverda olmakla hava atmanın bağıntısı nedir onuda bir yaz.Dahası işkembe-i kübradan atmanın anlamını internetten bir araştır çünkü onu yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Bir kere beni tanımıyorsun bana paşa diye hitap edemezsin delikanlı.İkincisi bu serverda ne kadar 80 lvl varsa şakır şakır czde şimdi 15 tatilede çıkacaklar czyi gel gör.Üçüncüsü hava atmakda ne demek aynı serverda olmakla hava atmanın bağıntısı nedir onuda bir yaz.Dahası işkembe-i kübradan atmanın anlamını internetten bir araştır çünkü onu yapıyorsun.

Alıntıları Göster
    kimsenin bıraktığı yok tersine piyasanın böyle olması çok daha güzel çünkü çok daha sağlam itemlere sahip olabiliryoruz...para kasmasını bilen hertürlü ayakta kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: budbundy

kimsenin bıraktığı yok tersine piyasanın böyle olması çok daha güzel çünkü çok daha sağlam itemlere sahip olabiliryoruz...para kasmasını bilen hertürlü ayakta kalır

Alıntıları Göster
    en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ImTheBoss

en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ImTheBoss

aynen katılıyorum

• bize de iyilik yaramıyor haaa,
    eskiden piyasa tavan yapmış,koxp,dupe diye ağlıyorlardı şimdi de dupe çıkmalı deniyor...anlayışa bak,ne güzel herşey pazarda,kötü mü oldu
    yapılacak en şey şu anada k2 pot parasını düşürecek,tek çözüm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eri

bize de iyilik yaramıyor haaa,
    eskiden piyasa tavan yapmış,koxp,dupe diye ağlıyorlardı şimdi de dupe çıkmalı deniyor...anlayışa bak,ne güzel herşey pazarda,kötü mü oldu
    yapılacak en şey şu anada k2 pot parasını düşürecek,tek çözüm bu
    Birşeyden haberiniz yok .. Yakında Japko gibi olucak piyasa ozaman görürüm böyle piyasa iyi diyenleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

Birşeyden haberiniz yok .. Yakında Japko gibi olucak piyasa ozaman görürüm böyle piyasa iyi diyenleri

Alıntıları Göster
    Japko da piyasa nasıl?
  • quote:

Sonu belli... Kapanacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Proqamer!

Sonu belli... Kapanacak

işte onun olması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: CfgMaster

Japko da piyasa nasıl?

Alıntıları Göster
    Aşırı saçma düşünce bu ne demek

piyasaya para girse item fiyatları artacak gene aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2019

Alıntıları Göster
    Eee allah verir dener bide geri alıp dener
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2019

Alıntıları Göster
    bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

Nerde o offer günleri +7 Ms ye bile offer derdik..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.