Bildirim
GB FIYATLARI YUZUNDEN OYUN BIRAKILIYOR 80 LVL ADAMLAR CARLARINI SATIYOR HERKES PARASIZLIKTN YAKINIYO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonu belli... Kapanacak -
kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boylequote:
Orijinalden alıntı: Ky0.
Sonu belli... Kapanacak -
quote:
Sonu belli... Kapanacakquote:
Orjinalden alıntı: Proqamer!
Sonu belli... Kapanacak
ewt +1905 -
quote:
Orijinalden alıntı: erdi__
kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boyle
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: erdi__
kapanması ımkansızda oyuna bı yerden para akısı gelmelı dupe falan yapmaları gerekıyor artık daha fazla yurumez bu oyun boyle
O yüzden çinlilere göz yumuyolar ya...
-
Bende xigenondayım da arkadaşım hangi 80 lvl'ların oyunu bıraktığını söylermisin merak ettim de.quote:
Orijinalden alıntı: turkkeypquote:
O yüzden çinlilere göz yumuyolar ya...
Alıntıları Göster
-
lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasaquote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
Bende xigenondayım da arkadaşım hangi 80 lvl'ların oyunu bıraktığını söylermisin merak ettim de.
Alıntıları Göster -
valla oyunun eski tadı yok, bırakmanın tam sırasıquote:
lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasa
Alıntıları Göster -
quote:
lafın gelısı o pasa gır forumlara cogu kısı satıyor carlarını ısım ney senın xte ıllakı havamı atıcan bız burda bıseyı tartısıyorz pasa
Alıntıları Gösterquote:
Bir kere beni tanımıyorsun bana paşa diye hitap edemezsin delikanlı.İkincisi bu serverda ne kadar 80 lvl varsa şakır şakır czde şimdi 15 tatilede çıkacaklar czyi gel gör.Üçüncüsü hava atmakda ne demek aynı serverda olmakla hava atmanın bağıntısı nedir onuda bir yaz.Dahası işkembe-i kübradan atmanın anlamını internetten bir araştır çünkü onu yapıyorsun.
-
kimsenin bıraktığı yok tersine piyasanın böyle olması çok daha güzel çünkü çok daha sağlam itemlere sahip olabiliryoruz...para kasmasını bilen hertürlü ayakta kalırquote:
Orijinalden alıntı: DeepNotequote:
Bir kere beni tanımıyorsun bana paşa diye hitap edemezsin delikanlı.İkincisi bu serverda ne kadar 80 lvl varsa şakır şakır czde şimdi 15 tatilede çıkacaklar czyi gel gör.Üçüncüsü hava atmakda ne demek aynı serverda olmakla hava atmanın bağıntısı nedir onuda bir yaz.Dahası işkembe-i kübradan atmanın anlamını internetten bir araştır çünkü onu yapıyorsun.
Alıntıları Göster
-
en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: budbundy
kimsenin bıraktığı yok tersine piyasanın böyle olması çok daha güzel çünkü çok daha sağlam itemlere sahip olabiliryoruz...para kasmasını bilen hertürlü ayakta kalır
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ImTheBoss
en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ImTheBoss
en yakın zamanda piyasaya yüklü miktarda para sürülmesi gerek bunun içinde ya potları bedavadan vericekler yada dupeye izin vericekler tabi bes düpesine aksi takdirde çok player kaybedicek usko die düşünüyorum
aynen katılıyorum
-
bize de iyilik yaramıyor haaa,
eskiden piyasa tavan yapmış,koxp,dupe diye ağlıyorlardı şimdi de dupe çıkmalı deniyor...anlayışa bak,ne güzel herşey pazarda,kötü mü oldu
yapılacak en şey şu anada k2 pot parasını düşürecek,tek çözüm bu -
Birşeyden haberiniz yok .. Yakında Japko gibi olucak piyasa ozaman görürüm böyle piyasa iyi diyenleriquote:
Orijinalden alıntı: eri
bize de iyilik yaramıyor haaa,
eskiden piyasa tavan yapmış,koxp,dupe diye ağlıyorlardı şimdi de dupe çıkmalı deniyor...anlayışa bak,ne güzel herşey pazarda,kötü mü oldu
yapılacak en şey şu anada k2 pot parasını düşürecek,tek çözüm bu -
Japko da piyasa nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
Birşeyden haberiniz yok .. Yakında Japko gibi olucak piyasa ozaman görürüm böyle piyasa iyi diyenleri
Alıntıları Göster -
quote:
Sonu belli... Kapanacakquote:
Orjinalden alıntı: Proqamer!
Sonu belli... Kapanacak
işte onun olması imkansız -
Aşırı saçma düşünce bu ne demekquote:
Orijinalden alıntı: CfgMaster
Japko da piyasa nasıl?
Alıntıları Göster
piyasaya para girse item fiyatları artacak gene aynı şey -
Eee allah verir dener bide geri alıp denerquote:
Orijinalden alıntı: fatih2019
Aşırı saçma düşünce bu ne demek
piyasaya para girse item fiyatları artacak gene aynı şey
Alıntıları Göster -
bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..quote:
Orijinalden alıntı: fatih2019
Aşırı saçma düşünce bu ne demek
piyasaya para girse item fiyatları artacak gene aynı şey
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ®ed
bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ®ed
bence böyle ii ama pot parası bulamıyoruz potları özellikle mana potunu 1-2k lık fiyata cekseler ii olur.onun dışında itemlerin böyle pazarda olması iyi bişey..
Nerde o offer günleri +7 Ms ye bile offer derdik..
Benzer içerikler
- certificate of victory ne işe yarar
- mage master açma
- anahtar görevi
- knight online skill sıfırlama
- mage skill dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X