ben aldım .en az 1 tane alındı:P şaka bir yana oyun hala ön siparişte peynir ekmek gibi gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fenomenimsi
ben aldım .en az 1 tane alındı:P şaka bir yana oyun hala ön siparişte peynir ekmek gibi gidiyor.
Nasıl ön siparişte ön sipariş geçti oyun çıktı
beklenildiği kadar satmamıştır o kesin.. firma için tam bir hayal kırıklığı olmuştur pc oyuncuları içinde öyle tabii dx11 diye nitelendirdikleri oyunu dx9 olarak piyasaya sürdüler.
adamlar yayinlarken dx9 die yayinladilar yama mi patch mi gelcekmis dx11 icn oyle duydum
7m gibi bir toplam rakam bekliyordu avni yerli ama şuan 1m gibi bir sayıya galiba tüm platformlarda anca ulaştılar.
dx11 olsa alırdım ve hikaye güzeldi ama haritalar crysis 1'in eline su dökemez hem grafik kalitesi hemde diğer farklar adada olsa fazla canını sıkmazdı adamın ama çoğu oyun şehirde geçiyor buda şehire girmiş tek kişilik kısmı iyi değil multiye netten bakıp ona göre belki ileride key alırım
dx11 çıkacak çıkmasınada....
Belirli bir istatistik yok sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
quote:
ben bilmiyorum sanki deme:) oyun çıkmadan araldan ön sipariş vermiştim.türkiyede çıktığı gün oyun elimdeydi.dün baktığımda aralda ellerinde kalmadığı için ön siparişteydi.hemen ezmeye çalışıyorlar arkadaş:)
Satmadı crytek oyun işini bıraktı yerli kardeşler adında bir et lokantası açtılar
bence kimse okadar para verip almamıştır oyunu torrent ,internet, korsan takılmışlardır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
quote:
ben bilmiyorum sanki deme:) oyun çıkmadan araldan ön sipariş vermiştim.türkiyede çıktığı gün oyun elimdeydi.dün baktığımda aralda ellerinde kalmadığı için ön siparişteydi.hemen ezmeye çalışıyorlar arkadaş:)