Şimdi Ara

Crysis 2 TURKIYEDE kaç sattı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: designr

7m gibi bir toplam rakam bekliyordu avni yerli ama şuan 1m gibi bir sayıya galiba tüm platformlarda anca ulaştılar.

yatsın kalksın dua etsin altı üstü bir türkçe dublaj çektiler 1m sattılar. daha fazlasını beklemek ayıp olur
  • kaç sattıklarını bilmiyorumda adam gibi oyun yapsalar satacaklarından en az 2 tane az sattılar onu biliyorum

@neo,

1 milyon dünya geneli toplam satış

http://www.vgchartz.com/weekly.php?date=&console=&maker=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 11 Nisan 2011; 18:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümüklü_Kral

Torrent'tan çekiyorum benide sayın.

Allah seni kahretmesin emi
  • Bir allahın kuluda gelip şu kadar sattı demiyor xS...

Fakat bazı arkadaşlar hala türk oyun piyasının gelişmesini istemiyor ki gelip burda Crysis 2 güzel olmamış deyip indirip oynuyorlar işte böylelerini bacaklarından tavana asıp sallandıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 16 Nisan 2011; 9:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

quote:

Allah seni kahretmesin emi

Aynen emek hırsızları...
  • quote:

Zaaaaa xDé
  • İlk Crysis sadece PC olmasına rağmen 3M satmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

ben aldım .en az 1 tane alındı:P
    şaka bir yana oyun hala ön siparişte peynir ekmek gibi gidiyor.

Nasıl ön siparişte ön sipariş geçti oyun çıktı

ben bilmiyorum sanki deme:) oyun çıkmadan araldan ön sipariş vermiştim.türkiyede çıktığı gün oyun elimdeydi.dün baktığımda aralda ellerinde kalmadığı için ön siparişteydi.hemen ezmeye çalışıyorlar arkadaş:)

Ne ezmesi saçma saçma konuşma

saçma saçma konuşma değil benimki sadece esprili bir yaklaşım.bunu ayırt edebileceğini düşünüyorum.

• oyun güzel süper über ama zorrentten çektim flt abi uploadlamış
  • İlk ay itibariyle pc de satıış rakamı 1800 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: designr

7m gibi bir toplam rakam bekliyordu avni yerli ama şuan 1m gibi bir sayıya galiba tüm platformlarda anca ulaştılar.

yatsın kalksın dua etsin altı üstü bir türkçe dublaj çektiler 1m sattılar. daha fazlasını beklemek ayıp olur

türkiye 1m değil, ilk haftada tüm platformlarda
  • Xbox 360 : 366.816 adet sattı

Playstation 3 : 288.79 adet sattı

PC : 103.373 adet sattı

PC SATIŞ ÜLKE BAZINDA ;

1. USA
    2. ENG
    3. TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 12 Nisan 2011; 3:32:43 >
  • Oyun çıkmadan önce betası sızmasaydı belki de pc satışları 2-3 kat fazla olacaktı. Ben pc ve xbox'a oririnal aldım (live dan banlı olmama rağmen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Xbox 360 : 366.816 adet sattı

PC SATIŞ ÜLKE BAZINDA ;

1. USA
    2. ENG
    3. TR

Dostum yanlış olmasın ama ülke bazında USA ve ENG sonra bizim geldiğimize eminsen bunu bi kaynak la belirtmen gerekirdi.En azından haberi nerden duyduğunu söylemen gerekti.
  • rüyamda aksakallı DEDE geldi ve bana crysis 2 keyi verdi 35 fps alıyorum şükürler olsun
  • Ben bu oyunu orjinal alacaktım, daha sonra ati crossfire problemlerini okuyunca, önce indirmeye karar verdim. Ve baktım ki gerçekten sinir bozucu problemler mevcut. Işıklarda hatalı parlamalar, görüntüdeki gidip gelmeler, oyundan atmalar, crossfire problemleri ve tam performanslı çalışamama derken, oyunu satın almamaya karar verdim. İndirdiğimi bile oynamıyorum o derece. Gittim Killzone3 aldım. Kusura bakmasın Yerli kardeşler, oyunları önce test edip daha sonra çıkartmayı öğrenemedi sevgili oyun yapımcıları...
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Xbox 360 : 366.816 adet sattı

PC SATIŞ ÜLKE BAZINDA ;

1. USA
    2. ENG
    3. TR

Dostum yanlış olmasın ama ülke bazında USA ve ENG sonra bizim geldiğimize eminsen bunu bi kaynak la belirtmen gerekirdi.En azından haberi nerden duyduğunu söylemen gerekti.

tamamiyle yanlış 1. USA değil ENG adamlar almaya halen devam ediyorlar 3.TR değil olması imkansız nedenini soracak olursanız mesajları okuyun yalan yanlış bilgi vermeyin.

• ülke komple mezarcı olmuş,ne gerek var kaç sattı,kimaldı.Bizim bilgisayarcılarda ancak ekran kartına para var.
  • Sanane ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.