Şimdi Ara

Hala BF 4 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne dersiniz sunucular ( serverlar ) dolu mu?

• BF4 doluluk orani BF3 olarak neredeyse aynı.
    Ben valla 1 hafta oldu alalı.Bf3 den 4 e geçtim.Eğer beraber oynamak istersen ekleyebilirsin.
    Origin : Tekand

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

ucuz bf3 al oyna,oyuncu sayısı hemen hemen aynıdır.
    Ve bf3 bf4den kat kat iyi,bf3ü presiz oynamıştım,çok sevmediğim halde ne akla hizmetse bf4 premium aldım 4 arkadaş,hepsi bıraktı.Ve premium olmasına rağmen bf3ün presizi daha iyi diyeyim sana anla.
    Boşuna paranı verme bf4e,bak accountumu satmaya çalıştığım halde alma diyorum.Bizde ikiyüzlülük yok :)

Şuan BF3 var Premiumsuz ama hiç online oynamadım o zaman bi indireyim onu beğenirsem premium alırım
  • bende bf4 premiumda bf3 premiumda var . inan o kadar oynamama rağmen hala bf3 oynuyorum çok daha fazla eğleniyorum bf4 pek açmadı beni ayrıca oyuncu sayısı hemen hemen aynı hatta bf3teki favori eklediğim onlarca sunucu sürekli dolu
  • Bende de bf3 pre , bf4 pre var, iki oyunda kendine has şekilde güzeldir. Ama bf3 daha eğlenceli tabiki.
  • Alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardline ın başarısızlığı tüm battlefield serisinin oyuncu sayısını etkiledi, biraz toparlanmak adına bf4 ü halen geliştirmeye devam ediyorlar edeceklerde sanırım bence kesinlikle alınmaya değer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080ti hala alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bf4 alınır hala. serverlar dolu ve bfhardline kötü çıkması bf4 e yaradı
  • Bf3 ücretsiz dağıtılırken almıştım bende .indirip kursam mi acaba boşa getirmeyelim bf4 pre oynuyorum suan...

• BF4 sunucuları her zaman doludur. COD Adwanced 'den çıktığım gibi oradayımdır. Bana göre hardline daha çok ticari beklenti çerçevesinde yapılan bir oyun. BF4 'ün boyanmış hali.
    Konuya gelirsek evet kesinlikle oynanır.
  • Bf5 ciktida haberimiz mi yok ? Alinir tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3 ün BF4 den daha iyi olduğunu düşünün arkadaşları ağzım açık okudum resmen. Şaka mı bu :D Tabi ki de BF4 alınır. Bende BF3 Pre var BF4 Pre siz ama BF4 oynuyorum hep. İnş yakın zamanda BF4 Pre alıcam.
  • Önce BF3 oyna. BF4, BF3 yanında içi boş kalıyor. Alınca görürsün, team death match berbat bir halde silahla oynayayım biraz diyemiyorsun. Haritaları hiç tasarlamamışlar bile, içi boş binaları spamlemişler ortalığa. Her şey plastik gibi duruyor ayrıca, ses oyunculuğu çok kötü, premium haritaları oynayan da az. Osuruktan vanilla haritaları oynar durursun, BF3'ün her haritası oynanıyordu ama BF4'te en az 4-5 haritayı işaretlemiyorum server ararken. Sürekli spawn'da kısılıp kalıyorsun, team deathmatch de buna dahil.
    BF4 yine de güncel versiyon, birkaç yeni içerik daha gelecek. 10 euroya düşünce al merakını gider. EA'e çok para kaptırma.
    Şunu söyleyeyim, iki oyunda da hack oranı fazla. Geçen BF4'te rastgele servera izleyici olarak katıldım, en iyi skorluyu izlemeye başladım adam anti-air ile sürekli askerlere ve hava hedeflerine kilitlenip gebertiyordu. Raporladığım bir tane bariz hacker cezalandırılmadı, herkes keyfine bakıyor, haberin olsun.

• BF4 , 3 yanında boş mu kalıyor ?
  • arkadaşlar istanbul lokasyonlu serverumuza bekleriz mix modhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/115be13d-60ac-4e23-a6ab-61ef3713dc30/1-Kings-e-Sports-KRAL-Mix-Map-Mix-Mod-Server/ favorilere eklemeyi unutmayın .. görüşmek üzere..
  • EA denen şu lanet firmadan uzak durun. sürekli hacklenme olayları oluyor. Araştırdım 2012 yılından itibaren 2014 hariç her sene bir hacklenme olayı olmuş. Benim hesabımda böyle gitti. Desteğe yazıyorum benden aldığınız ürünün kodunu söyleyin diyor. Ulan ben nerden bileyim kodu. Attığı mailde linke tıklıyorum sayfa açılmıyor. kopyala yapıştır yapıyorum tık yok. Allah kahretsin böyle firmayı.
  • Bekleyip BF5 al derim o zamana kadar sıkılırım dersen de BF3 alabilirsin. BF4'ü de ucuza getirebilirsen al tabi.
  • Her ikiside oynanır, her ikisinden de zevk alırsın.Hangisi daha iyidir konusu biraz muallak çünkü BF4'de etraf etkileşimi, binaların hasar alıp yıkılması gibi BF3'de olmayan özelliklerde mevcut.Ama BF3'de aldığın hazın bir kısmını BF4'de de alamıyorsun gibi ikilimlerde kalabiliyorsun.Bana sorarsan ikisinden hangisini alsan denesen pişman olmazsın.BF4 sunucuları halen dolu.Favorilerimdeki bazı sunucularda (64 slotlu) yer bulmakta çoğu zaman zorlanıyorum.Tr de sürekli dolu (64 slotlu) birkaç sunucu var, bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Bf5 ciktida haberimiz mi yok ? Alinir tabii

Mesaj sayınızı arttırmak için mesaj atmayın kardeşim.. Çok basit oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Bf5 ciktida haberimiz mi yok ? Alinir tabii

Mesaj sayınızı arttırmak için mesaj atmayın kardeşim.. Çok basit oluyor

Kardeşim 2005 üyesiyim sen bana mı öğretiyorsun mesaj kasmayı vs vs

Mesaj kasacak olsak nickimizi deadmau5. yapmazdık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.