Şimdi Ara

Hala BF 4 alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama ben bf32ü ve haritalarını daha fazla sevmiştim..
  • Alınmaz arkadaşım aimbot kaynıyor. İsteseler hepsini patlatırlar ama önce oyun satıp sonrada oyun fiyatına hack satmak işlerine geliyordur adamların.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Kardeş nasılsa bf4 pre varmış oynamassan bf3ü bana versene hayatımda bf serisini online oynama fırsatım olmadı hiç
  • Kardeşim kendi hesabımda kayıtlı ,adıma aldım.Steam deki gibi gift olarak alsaydım verirdim.Ha bu şekilde de veriliyor mu orginde bir araştır veriliyorsa vereyim....
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Peki kardeşim araştırayım
  • şuan bilgisayarımda bf3 pre , bf4 pre , bfh var . aralarında en çok oynadığım bf4 . en yeni battlefield olarak görüyorum şahsen. hardline aldığıma müthiş derecede pişmanım . battlefield 4 alınır serverları gayet dolu hatta yer bulmakta zorluk çekmişliğim bile var bir kaç güzel serverda.
    eğer güzel fps oyunu istiyorsan cs go yu dene bence başlangıçta biraz ters düşebilirsin uzun süreli battlefield oyuncusuysan ama alıştın mı vazgeçilmezin olur :). battlelog ıd m SOLOTURK06 ekle oynarız arada ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihakan53

şuan bilgisayarımda bf3 pre , bf4 pre , bfh var . aralarında en çok oynadığım bf4 . en yeni battlefield olarak görüyorum şahsen. hardline aldığıma müthiş derecede pişmanım . battlefield 4 alınır serverları gayet dolu hatta yer bulmakta zorluk çekmişliğim bile var bir kaç güzel serverda.
    eğer güzel fps oyunu istiyorsan cs go yu dene bence başlangıçta biraz ters düşebilirsin uzun süreli battlefield oyuncusuysan ama alıştın mı vazgeçilmezin olur :). battlelog ıd m SOLOTURK06 ekle oynarız arada ;)

Cs go oynuyorum zaten, BF oynayamıyorum almaktan vazgeçtim bu arada BF

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam en iyisini yapmışsınız cs:go forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllyNarc -- 8 Eylül 2015; 21:49:12 >
  • Bf4 uzun,cok uzun soluklu bir oyun daha gideri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala en çok oynanan fps oyunu
  • bf 4 oyuncuyu gerçekten çok yoruyor çok detay yapmışlar ve arkadaşların dediği gibi doluluk oranı aynı ve bf 3 almak daha ideal premium almanı tavsiye ederim bf 3 ün modası eskimez efsane bir oyun çünkü
  • Ben de bugün aldım. Oynamak için geç kaldım sanırım oyunun üzerinden baya zaman geçti. Almasaydım mı acaba diyorum?

• Geçenlerde bi bf3 oynayayim dedim aman Allahim aimbot kaynıyor bütün servarlar kafa kaldıramıyorsun doğar doğmaz ölüyorsun benim için bf3 bitmiştir
    Bf4 sorunsuz oynuyorum her gece 1haftadır 16lvl oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 5 Nisan 2016; 21:37:10 >
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Oyuncu sayisi nasil

• Avrupa servarlar akın ediyorlar 64 kişilik maplar sirada bekleyip girebiliyorsun boş servarlarda var görev yapabiliceğin ama az.Türk servarlarida var genelde hafta sonlari dolu oluyor
    Genel olarak çoku servar dolu bazen adami sinir ediyor doluluktan giremebebiliyorsun bekliyorsun tabe size kalmiş ping yüksek servarlara girebilirsiniz beklemeden
    Gerci bir onceki msjinizda belirtmissiniz ama hile hurda kullanan var mi oyunda ? Elimde bf3 pre. Edt. Var falat hile cok oldugu icin 30 kusur gb i indirmek istemiyorum

• http://bf4stats.com/ buradan oyuncu sayisina bakabilirsin hile var ama genelde çok az %1lik kesim diyebilirim hilesi bile parali satiliyor bf4 ün bf3deki gibi ücretsiz değil zaten en ucuz bf4 40tl gibi bişi ve servarlarda genelde hileciler hemen belli oluyor ve reportlanip ban atiliyor yada kill die oranina bakıyor servar otomatik atiyorum 50tane adam öldürüp 3kere ölmüşsün oto ban yiyorsun bu tarz şeylerlede hile önü kesilmiş durumda çok nadir onlarda barinamiyorlar servarlarda yada kisa sürede ban yiyorlar gerçekten bf4 sıkı tutuyor işi bu konuda.
    Şöyle söliyim genelde bütün online oyunlarda böle olmuştur ne zaman bf4 çıktı millet bf3 birakip bf4 oynasın die ücretsiz hileler dağıtıldı adminler birakti bf3 le uğraşmayi ban atmayi bu şatiş politikasidir.
    zira bütün onlien oyunlarda böle mesela callofduty advantage warfare sonra black ops 3 çıkınca hemen bi hile yaydılar advantage warfare aimbot kaynadı gohts da öle herkes blackops 3 saldırsın oyuncular die ücretsiz aimbot salıyor şirket
    bf5 çıkana kadar zevkle oynayabilirsiniz sorunsuzca grafiklerde iyi bütün günümüz savaş araçlari mevcut o yönden zevkli uçak tank motor herşey a dan z ye solo playirlıkta keza öle bilmiyorum bana bu yönden çekici geldi bende geçen 1ay önce aldim güncel 1haftadir oynuyorum zevkle
    bf5 çıkması tahmini 2sene sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 7 Nisan 2016; 22:10:00 >

Zaman ayirip uzun uzun yazmissin. Tsk ederim. Son sorum ben duz dlc siz surumunu alacagim. Bu oyunda guc dengesini vs ( silahlar bakimindan ) etkiler mi ?

• oyunculuk daha önemli bence okadarda etkilemiyor biraz zamaniniz varsa harcar açarsiniz silahlariya lvl kasip kolay haritalarda bende düz dlcsiz paket kullayorum premium felan değil gayet zevkli ben şahsen sevi,yorum kemdim kasarak silah açmayi felan direk son lvlden başlayinca tat alımyorum
    Tskler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.