Şimdi Ara

GDI TFSI FSI ECOBOSST MOTORLAR İÇİN LP DÖNÜŞÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GDI TFSI FSI ve ECOBOSST motorlu araçlarda lpg dönüşümü yapılmakta dır. Atikerin bu araçlara özel ürettiği kit ve prins'in likid sistemi hakkında merak ettikleriniz yada kafanıza takılan soruları cevaplandırıyorum.

• 1.4 tsi 125 bg caxa motor kodlu atiker atikfast di için neler düşünüyorsunuz ?
  • Bende Atiker atikfast ve Lovato arasında karar veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • md4483 M kullanıcısına yanıt
    merhaba aracınızın marka modeli nedir?
  • sessiz_avci S kullanıcısına yanıt
    Merhaba:
    Kesinlikle TSİ motorlarda atikerin atikfast ürününü öneriyoruz.TSİ motorlarda otogaz dönüşümü çok özen isteyen bir iş atikerin bu motorlara özel ürettiği atikfast kiti sorunsuz bir şekilde performans kaybı yaşamadan aracınızı gazda kullanmanız için ideal bir üründür.Bu kitle aracınız %35 tasrruf sağlayacaktır. Çünkü aracınız %10 benzin tüketimi yapacaktır.Bu işte en önemli şey tekrar tekrar söylüyorum ustalıktır...! Araca yanlış yapılan işlemler başınıza büyük sorunlar açabilir.Uzmanımız Cumhur ustadan aracınız için teknik detay,fiyat ve randevu almak isterseniz randevu işleminizi gercekleştirebilirsiniz.0552 232 66 00 Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_547

Merhaba:
    Kesinlikle TSİ motorlarda atikerin atikfast ürününü öneriyoruz.TSİ motorlarda otogaz dönüşümü çok özen isteyen bir iş atikerin bu motorlara özel ürettiği atikfast kiti sorunsuz bir şekilde performans kaybı yaşamadan aracınızı gazda kullanmanız için ideal bir üründür.Bu kitle aracınız %35 tasrruf sağlayacaktır. Çünkü aracınız %10 benzin tüketimi yapacaktır.Bu işte en önemli şey tekrar tekrar söylüyorum ustalıktır...! Araca yanlış yapılan işlemler başınıza büyük sorunlar açabilir.Uzmanımız Cumhur ustadan aracınız için teknik detay,fiyat ve randevu almak isterseniz randevu işleminizi gercekleştirebilirsiniz.0552 232 66 00 Saygılar.

Araç skoda super b 2011 model 1.4 tsi 125 bg caxa motor kodu 80 bin km de. Atiker atikfast di için fiyatınız nedir? Dolum yeri benzin deposunun yanına oluyor mu ? Tüketim 8.5-9 lt benzin oluyor bu da 450-500 civarı lpg sonrası öngördüğünüz deger 300 kuruş olabilir mi ? Tşk ederim.

• faruk_547 kullanıcısına yanıt
    Aracım Hyundai ix35 GDI motor otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dci-hdi-tdi-ctdi-bu dizel motorlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sessiz_avci S kullanıcısına yanıt
    Atikerin TSI motora özel olan kitinin fiyatı 2100 TL dir. Dolum ağızının da benzin dolumun yanına takabiliriz.Evet yakıt tüketiminiz verdiğiniz verilere göre 50 kr hesaplarsak 30 kr düşücektir.Saygılar.
  • md4483 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ; Atiker'in GDİ kiti fiyat ve performans açısın aracınıza en uygun olacak üründür.Bu ürün GDI sistemine uyumlu olarak tasarlanmıştır.Fiyatıda 2100 TL dir dolum ağazınıda benziin dolum kapağının yanına monte edebiliriz.Uzmanımız Cumhur ustadan aracınız için teknik detayrandevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.0552 232 66 00 Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.