Şimdi Ara

GDMO 27 eylül Open Beta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk olarak open betaya geçmeye karar vermişler böyle olacağını biliyordum :D 2 hafta open beta süresi 11 ekimde kapanıp full sürüme geçecek bu sürede yapılan acclar silinmeyecek ayrıca bu forumu unuttunuzmu türkiyede digimon bu forumda doğdu canlandı şimdiki durumuna bakın canlansın şu forum beyler.

• Bidakka 2 hafta onadıktan sonra silinmicekmii :D çok mutluyum kolay olurmu sence okadar ?
  • evet açıldığında accler silinmeyecek kolay derken %100 exp event olacak ama fazla bi etkisi olmuyor şçyle Kdmodaki gibi %500 bi event olsa 1 günde mega yapılır.
  • Ahmet kardesim bende varım oyunda EfeTo olarak görürsünüz beni yine inş. dedigin gibi silinmez acclar.Ben silincek die duydum cunku.
  • Şu an yüklü olan Client'den girebilir miyiz yoksa yeniden Open-Beta clienti mi yüklemememiz mi gerekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusscy -- 24 Eylül 2011; 20:52:41 >
  • ben anlamadım bu GDMO muhabbetini anlatabilirmisiniz en azından sitesinin linkini verin
  • Site Linki verebiLrmsnz ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun bundan sonra herkese açık mı yani üye olduktan sonra girip oynayabilirmiyiz? Bideo oyunun dili ingilizce mi Japonca mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

Oyun bundan sonra herkese açık mı yani üye olduktan sonra girip oynayabilirmiyiz? Bideo oyunun dili ingilizce mi Japonca mı?

Tabiki İngilizce
  • Ne zaman acıLıyo ki
  • ne zman acılacak bu arkadaslar 27 si bugun ama acılan fln yoqq
  • 27 si oldugu halde daha acilmadi yha gece 1 den itibaren bekledim ama sonucc 00000000
  • aynen yha arkadasim bende geceden beri bekliyorum ama sonuc dedigin gibi 0=0
  • Arkadaşlar üyelik için bu joymax taki dmo sayfasına mı üye oluyoruz.
  • joymaxda acdıgın acc yeterlı
  • Sanırım bugünden sonra digimon forumu canlanacak eskisi gibi burada.
  • oyun açık mı şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

oyun açık mı şuan ?

ben şu anda indirme aşamasındayım. açık mı bilmiyorum ama.
  • 25 dakika sonra oyun açılıyor beyler normalde açıktı ama bakıma aldılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.