Şimdi Ara

GDR2 gelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylar oldu hala Denim'deyiz. Windows 10'dan önce acaba bir GDR2 güncellemesi verilecek mi? Bir ara Windows 10 Preview yüklerken yükleniyor tarzı haberler çıkıyordu ama şu an bizim Windowsların cidden güncellemeye ihtiyacı var bu Microsofttakiler acaba ne yapıyor çok merak ediyorum. Tutturdular bir Windows 10 diye o da ne zaman gelecek belli değil bunun yanında 7800 kişinin işten çıkarılması vs. 1 buçuk yıl oldu WP ile tanışalı ulan bir başladık ekosistem gelişiyor demeye, hala diyoruz ama durum iç açıcı gözükmüyor. 1 yıl önce 8.1 çıktığında insanlar daha umutluydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Windows Phone 8 ile daha mutluydum. Windows Phone 8'e renk kartelası eklense razıydım açıkçası çünkü Windows 8.1 ile telefonun performansı bir miktar aşağı çekildi. Windows Phone 8'de fotoğraflar, müzik, hava durumu uygulamaları daha kullanışlıydı.

Gdr2'ye gelirsek şu an hiçbir şey belli değil ortalık Windows 10'dan dolayı biraz karışık resmi açıklama beklemek zorundayız. Bana kalırsa alanlar aldı gerisine yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    8 ay önce açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.