Şimdi Ara

:::::::ge force fx5200 ve 512 lik ram e 350 milyon verdim:::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O fiyata artık X800gto ve bide 512 RAM alınır.Şu 6600GT yi geçin arık yaw.Onlarda dandikleşti malesef
  • bendede war fx 5200 ikisini alan warasa ben 300ede satarım yani
  • arkadasım ben böle kazık görmedım yaw yazık biriktirdiğin paraya, insan bi araştırır bu topici almadan önce açmışolsaydın eger su an kazıklanmamıs olurdun !!!
  • geçmiş olsun çok fena kazıklanmışsın bence ...

bendede geforce fx5200 var ben 72 milyona aldım

geriye 280 milyon civarında bi para kalıyo ... ve bence 512 ramde 280 milyon etmez..

geçmiş olsun
  • 350ytl ye x800gto alınır
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

fake you

350 milyona 6600gt alınır be
  • yalandır yahu bu olay aklım almıyo valla yok cnm olmaz öyle şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

350ytl ye x800gto alınır
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

fake you

evet geçmiş olsun
  • helal olsun arkadaş, bu ülke banker kastelli'den bu yana böyle kazıkçı görmedi.
    gerçi o zamandan bu yana senin gibi enayi de görmemiştir.
  • bu ara azılı ati savunucusu azımlı gf fx dusmanı tiestorn nerde?bide gerko vardı demı
  • elimde satılık 32 mb riva tnt2 var hemi de palit marka. 150 ytlden bırakayım sana..
  • walla ben dost most dinlemem gerçeği öğrenince direk dalardım.yaw bu parçalar 100 milyon etmez sen ne diyosun,ayrıca ben o ekran kartına 40 milyon bile vermem,gerisini sen hesapla.bence arkadaşını bul ve öldür
  • 350 milyona ps2 alınır yahu most wanted fıstık gibi oynardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

bu ara azılı ati savunucusu azımlı gf fx dusmanı tiestorn nerde?bide gerko vardı demı

aMAN Aman sus tiestorn görmesin valla romayıda yakar dh yide bu haber üstüne

DİMİ TUĞER? SEN DAHA İY İBİLİRSİN

• quote:

fake you

350 ytl ye 6600gt mi alınır çok daha iyisini alırım

zaten konu yalan boş muhabbet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIK

quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

bu ara azılı ati savunucusu azımlı gf fx dusmanı tiestorn nerde?bide gerko vardı demı

aMAN Aman sus tiestorn görmesin valla romayıda yakar dh yide bu haber üstüne

DİMİ TUĞER? SEN DAHA İY İBİLİRSİN

Tiestorn gelse cidden güzel olur. Aslında 5200'ün kötülüğü fx olmasından çok uyduruk bir model olmasında (Ya da ikisi de:)

5900 olunca daha komik oluyor. 256bit, 4x2 iş hatlı ve nispeten yüksek saat hızlı kart 05'ten 1000-1100 civarı alıyor

Bir de Tiestorn Ati savunucusu muydu? Adamda 6800gt@ultra vardı. Sadece Fx'lere düşmandı yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Ocak 2006 17:24:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lopermid

350 milyona ps2 alınır yahu most wanted fıstık gibi oynardın

ps2 deki most wanted dunyanin en igrenc oyunu bu arada bilginize :p
  • off feci kazık yemişsin
  • Bana inandırıcı gelmedi satan herif ya çok saf bulmuş bizimkini yada abartı bi fiyat sallamış ben olsam 350 diyemem en fazla 200 çıkar ağzımdan:)kesin bizimki almancı falandır .
  • 200 bile etmez fx 5200 25 ytl fly ram yenisi zaten 50 ytl toplam 75 ytl eder geri kalanı kazık ama konu yalan dan ibaret sallama yani fAKE
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.