Şimdi Ara

:::::::ge force fx5200 ve 512 lik ram e 350 milyon verdim::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dost kazığı mı yedim bilmiyorum ama arkadaşım temiz mal dedi 512 400mhz fly ram ve msI ge force fx 5200 aldım ama nost wanted internet cafede oynadığım gibi değil çok bulanık sizce bu ekran kartı yükselme durumu nedir overlok yapıyosunuz ya ne kadar ii yükselir?morelim çok bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gr33 -- 13 Kasım 2006; 23:04:06 >

• Arkadaşın sana yaklaşık 250 ytl kazık atmış çünnkü aldığın parçaların ederi en fazla 100 ytl dir. Oc değil ne yaparsan yap o ekran kartı ile düzgün Most Wanted oynaman mümkün değil.

Edit: Ya anlamıyorum bu konuda fake gibi duruyor. Almadan önce hiç bakmadın araştırmadın mı bilgisayarı olan internet cafeye giden internette dolaşabilen birisi nasıl olurda herhangi bir alışveriş sitesine girip fx5200 ün "0" ının fiyatını öğrenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 14 Ocak 2006 18:36:11 >
  • hemde ikinci el almışsın ikisinin fiyatı toplam taş çatlasın 50-60
  • bana gelseydin 325 ytlye bırakırdım

afedersin ama sen dost kazığının alasını yemişin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromon

hemde ikinci el almışsın ikisinin fiyatı toplam taş çatlasın 50-60

o kadar da değilde ama genede üzüldüm valla bu nasıl bi kazık bu nasıl bi mantık bence şansın varsa dost dediğin herife gidip yüzüne çarp şu malları yaklaşık 250 ytl kazık yemişsin çünkü geçmiş olsun diyim ne diğim başka....
  • quote:

o kadar az etmez fx5200 40YTL 512 ram 45 YTL ikisi 80-90 eder max
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress

quote:

o kadar az etmez fx5200 40YTL 512 ram 45 YTL ikisi 80-90 eder max

ben arkadaş indiriminide göz önünde tutarak demiştim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Arkadaşın sana yaklaşık 250 ytl kazık atmış çünnkü aldığın parçaların ederi en fazla 100 ytl dir. Oc değil ne yaparsan yap o ekran kartı ile düzgün Most Wanted oynaman mümkün değil.

Edit: Ya anlamıyorum bu konuda fake gibi duruyor. Almadan önce hiç bakmadın araştırmadın mı bilgisayarı olan internet cafeye giden internette dolaşabilen birisi nasıl olurda herhangi bir alışveriş sitesine girip fx5200 ün "0" ının fiyatını öğrenemez.

arkadaşım yalan söylemiyorum hem böyle bi bilgi platformunda benim gibi mağdur olanlar elbet vardır yaşım küçük sizler kadar bilgim yok tamamda ben fx5200 den daha güçlü bi ekran kartı alamam çünkü param yok ben bu kartı nasıl yükseltirim onu merak ediyorum kim yapar bu işi çünkü görüntüler berbat değiştiremiyorum çünkü satın alınan mal geri iade olmaz diyor bi kazık yedim işte

• quote:

Orjinalden alıntı: siklon

quote:

Arkadaşın sana yaklaşık 250 ytl kazık atmış çünnkü aldığın parçaların ederi en fazla 100 ytl dir. Oc değil ne yaparsan yap o ekran kartı ile düzgün Most Wanted oynaman mümkün değil.

arkadaşım yalan söylemiyorum hem böyle bi bilgi platformunda benim gibi mağdur olanlar elbet vardır yaşım küçük sizler kadar bilgim yok tamamda ben fx5200 den daha güçlü bi ekran kartı alamam çünkü param yok ben bu kartı nasıl yükseltirim onu merak ediyorum kim yapar bu işi çünkü görüntüler berbat değiştiremiyorum çünkü satın alınan mal geri iade olmaz diyor bi kazık yedim işte

vah vah gercektende berbat bi durum geçmiş olsun sana o kartı satan adam cok buyuk ayıp etmiş hem seni kandırmış bide sen hatanı anlayıp parçaları geri goturunce geri almamış geçmiş olsun gerçekten uzucu bir durum

• yaw arkadaş ben onun gibi dostun tövbe yaw ne utanmaz adamlar var yaw şu dünyada kusura bakma ama sen dost kazığının en alasını hatta ne kadar ala yazzak azdır kazık yemişsin
  • baooo, en iyisi sen annene babana söle geri almaya çalış yoksa daa çok yersin , dikaktli ol !
  • DOSTUM COK COK ACI OTURMUŞ YAA 250 MİLYON İÇERDESİN
  • bence 350 milyon içerdesin çünkü aldıkların bi işe yaramaz
  • yazık olmuş parana
  • hocam kopardın bni yaa

şaka bi yana adamın bütcesi sınırlı oyzden tercih edilebilir ama cok cok pahalı pahalı otesi almıs yau
    quote:

Orjinalden alıntı: manyetico

bence 350 milyon içerdesin çünkü aldıkların bi işe yaramaz
  • sen o adama hala arkadaşım dio musun???
  • param yok demişssin 350 ytl bayılmışsın
    bana fake gibi geliyo?

ama gerçekten böyle bi kazık yediysen o arkadaşını git tukoder diye bişey var ora şikayet et
  • şöyle kabadayı bi abin varsa yolda önünü kessin dayak falan yada suratına bi jilet izi yeterli olcaktır öyle arkadaş olmaz olsun
  • quote:

quote:

Yawww birde 5200 den daha güçlü bir kart alamam diyor. Yahuu o paraya ekran kartının ve ramin alasını alırsın. Kusura bakma ama senin o arkadaşın bi temiz dayaklık. Hoş bana da pek inandırıcı gelmedi. Benim Balıkesir in Sındırgı ilçesinin Küçükbükü köyünün düzdere mezrasındaki ninem bile bu kazığı yemez yahu.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

quote:

quote:

Yawww birde 5200 den daha güçlü bir kart alamam diyor. Yahuu o paraya ekran kartının ve ramin alasını alırsın. Kusura bakma ama senin o arkadaşın bi temiz dayaklık. Hoş bana da pek inandırıcı gelmedi. Benim Balıkesir in Sındırgı ilçesinin Küçükbükü köyünün düzdere mezrasındaki ninem bile bu kazığı yemez yahu.

alamam dediysem 350 ytl gittikten sonra alamam lütfen yanlış anlamayın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.