Şimdi Ara

:::::::ge force fx5200 ve 512 lik ram e 350 milyon verdim:::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer fake değil de gerçeksen kartı ve ramleri arkadaşına iade et. 50 YTL eksiğine bile geri alırsa ver
    sonra da forumu düzenli olarak 1 ay takip et öyle para harca.
    acil lazımsa ekran kartı 9550 ge al bi tane. rami de en kazıkçı dükkandan bile alsan daha ucuza alırdın

fake'sen git fur ula kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 14 Ocak 2006 21:12:11 >
  • slm,
    karrdeş o parayı o fax/modem kılıklı ekran kartına verirken hiç elin titremedi mi? ben o kadar parayı cebimden çıkarırken bile elim zangır zangır titrer.
    valla ne diyeyim (acı var mı acııııı)
    saka bir yana ben senin yerinde olsam o arkadaşım dediğin kişiyi doğduğuna pişman ederdim.
    eğer dükkanı varsa dükkanını başına yık kimse tutamaz seni...(biraz fazla oldu ama)
    böyle şer.fsizleri bi temiz dayak atmak bile az gelir. şer.fsiz bide arkadaşına yapmış.

• arkadasım koku ile kulahı ıle Allah ne verdıyse sana takmıs
  • dostum o fiyata sıfır harika gibi kart alırdın..
    yazık olmuş geçmiş olsun
  • aldığın bir malı 8 gün içinde neden göstermeksizin iade edip paranı alailbirsin.git iade et.
  • ya ama bu kazığı yemek için tüm gerekli ortamı sen hazırlamışın kardeşim ya hiç mi duymadın bu kartın fiyatını falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

aldığın bir malı 8 gün içinde neden göstermeksizin iade edip paranı alailbirsin.git iade et.

hoca o dediğin mağazalar için elden ele veya faturasız mallarda yokbenim mesajıda silmişler(enay. demiştim) ama fena kazık yemişsin 350 ytl he??ayrıca o.c. yapacanda ne olacak 5200 yerine 5300 mü olacakkardeş sen o malları bu paraya aldıysan ben sana p3 makinayı 1 milyara falan satardım tüh bee

• YA NASIL KAZIKLANMIŞSIN... EKRAN KARTINI ALMADAN ARAŞTIRMA YAPMADINMI...?*
    BENİMDE EKRAN KARTI FX 5200... KEŞKE ALMADAN ÖNCE BURAYA YAZSAYDIN...
    EMİN OL BU KAZIĞI YEMEZDİN!!!
    NEYSE BOŞ VER ASKERE GİDİNCE UNUTURSUN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: siklon

dost kazığı mı yedim bilmiyorum ama arkadaşım temiz mal dedi 512 400mhz fly ram ve msI ge force fx 5200 aldım ama nost wanted internet cafede oynadığım gibi değil çok bulanık sizce bu ekran kartı yükselme durumu nedir overlok yapıyosunuz ya ne kadar ii yükselir?morelim çok bozuk

Benimde kullanmadığım dvdrom-disket sürücü-microsoft joystick-a4 tech toplu mouse var , herbirine 100ytl istiyorum, hepsini alırsan ufak bi indirim yaparım,450ytl olur.İlgileniyosan p.m at

• sen topicin ismini yılın dost kazığı olarak değiştir daha anlamlı olur

Bide merak ettim naptı o çocuk 350 ytl ile...
  • İyi kafa geçiyor adam anlamıyormusunuz?

Ne kadar safsınız yaw.

Bırakın daha mesaj atmayın buna.

Hem imzasında orta3 öğrencisiyim diyor, hem şu kadar para bayıldım diyor hem de donanımhaberi de biliyor.
    Orta3 de olsa adam araştırmadan almaz.

Şimdi çocuklar öyle saf değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoga

İyi kafa geçiyor adam anlamıyormusunuz?

Ne kadar safsınız yaw.

Hem imzasında orta3 öğrencisiyim diyor, hem şu kadar para bayıldım diyor hem de donanımhaberi de biliyor.

şimdiki çocuklar değilde biz mi safız yaniorta 3 öğrencisi gitsin OKS yi kazansın o zaman cvp yazalım

• quote:

Orjinalden alıntı: nehaber

şimdiki çocuklar değilde biz mi safız yaniorta 3 öğrencisi gitsin OKS yi kazansın o zaman cvp yazalım

Saf olmayalım diyorum işte.
  • hemen suç atmayın
    çocuk belki bayram harçlığıyla almıştır

ulan yok ki bize bayramda para veren. 350 YTL gelse bi yerden ekran kartımı satıp fx 5200 alırım
  • bana bu işte bi geriplik var gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

dost kazığı mı yedim bilmiyorum ama arkadaşım temiz mal dedi 512 400mhz fly ram ve msI ge force fx 5200 aldım ama nost wanted internet cafede oynadığım gibi değil çok bulanık sizce bu ekran kartı yükselme durumu nedir overlok yapıyosunuz ya ne kadar ii yükselir?morelim çok bozuk

Benimde kullanmadığım dvdrom-disket sürücü-microsoft joystick-a4 tech toplu mouse var , herbirine 100ytl istiyorum, hepsini alırsan ufak bi indirim yaparım,450ytl olur.İlgileniyosan p.m at

Hocam senin kullanmadığın disket sürücüye 100YTL veriyorum piyasayı falan araştırmaya gerek yok arkadaşımsın kazık atcak halin yok ya yrn gelip alıyım

• Akıl var mantık var.
    Ben çocuk olsaydım üstüne biraz daha aktıp PlaySt. portatif alırdım.

350ytl az para değil ki.
    Sapphire 9800 pro 300$ iken 200ytl vermiştim garantiden değişmişine.

Buraya bakmasını bilen birisi bilgisayar dükkanlarını veya donanım alışveriş sitelerinide az çok bilir.
  • dostum eger dogruysa anlattıgın o arkadasının allah ... versin.
  • quote:

Ne kadar safsınız yaw.

ya arkadaş inanmak zorunda değilsin ben bu forumu ekran kartımı aldıktan sonra arkadaş dediğim o adam söyledi git araştır taş gibi kart dedi yedik bi kazık ben çok para biriktiririm 350 ytl benim için zor paraydı yedik bi kazık hemde daşşaklısından
  • quote:

quote:

Ne kadar safsınız yaw.

ya arkadaş inanmak zorunda değilsin ben bu forumu ekran kartımı aldıktan sonra arkadaş dediğim o adam söyledi git araştır taş gibi kart dedi yedik bi kazık ben çok para biriktiririm 350 ytl benim için zor paraydı yedik bi kazık hemde daşşaklısından

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.