Şimdi Ara

:::::::ge force fx5200 ve 512 lik ram e 350 milyon verdim:::: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bu konu nedense Hollanda'dan gelen sistem konusunu hatırlattı bana (Pek alaka yok ama)

Tuğer ben ajanım(Ben anticocacola)
    Dikkat edersen farklı hesaplara bürünüp ortalığı karıştırıyorum fx 5900 ileBen hiç olmazsa sabit ajanım bunlar hollandanın dual coresini karıştırıyor,efendim sonra 350 ytl lik fx 5200,ondan sonra var da var anasını satim bu arada tiestorn neredeGeçen gün girdiğim hesap banlandı sanırım

• arkadaslar oda biseymi benim arkadasin biri 2gün önce 2.el gainward GeForce 5700le 128mb almis fiyati 150euro resmen yuh yani adamlar kaziklayacak yer ariyorlar ya böyle adamlara gicik olurum ben 50euro daha kor 6600gt alirim hemde sifir neyse arkadaslar bisey almadan önce arastiralim lütfen insanlari kaziklayamlara

• quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIK

quote:

Bu konu nedense Hollanda'dan gelen sistem konusunu hatırlattı bana (Pek alaka yok ama)

Dikkat edersen farklı hesaplara bürünüp ortalığı karıştırıyorum fx 5900 ileBen hiç olmazsa sabit ajanım bunlar hollandanın dual coresini karıştırıyor,efendim sonra 350 ytl lik fx 5200,ondan sonra var da var anasını satim bu arada tiestorn neredeGeçen gün girdiğim hesap banlandı sanırım

Anticocacola mı

Profiline hiç bakmamıştım. Senin Anticocacola olacağın hiç aklıma gelmezdi

Hocam senin kaç ismin var? Esas isim sınırsız ceza mı aldı?

Neyse konuyu(!) dağıtmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 1:49:30 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_5410173/mpage_1/key_//tm.htm#5410173

Bu başlığı da buraya taşısak yeri olur herhalde
  • quote:

quote:

quote:

Anticocacola mı

Bak sana hikayemi anlatayım,
    anticocacola nicki 3 ay önce mefta oldu bende o günden beri arkadaşlarımın nickini alarak girdim,sonra fakelerle girdim,sagi varya bizim onun 4 hesabını banlattım buradaAma bu son artık bu nickle dolaşacam,bu arada evet esas isim sınırsız ceza aldı

• Orjinalden alıntı: siklon

arkadaşım yalan söylemiyorum hem böyle bi bilgi platformunda benim gibi mağdur olanlar elbet vardır yaşım küçük sizler kadar bilgim yok tamamda ben fx5200 den daha güçlü bi ekran kartı alamam çünkü param yok ben bu kartı nasıl yükseltirim onu merak ediyorum kim yapar bu işi çünkü görüntüler berbat değiştiremiyorum çünkü satın alınan mal geri iade olmaz diyor bi kazık yedim işte

Arkadaşım hem param yok demişin hemde gitmişin 350 ytl para vermişin hadi 50 ytl ram e gitse 300 ytl güzel bir grafik kartı alırsın Bundan sonrada dikkatli ol kafana göre iş yapma bir kac bilene danış hem bilgi sahibi olursun hemde daha yararlı olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anticocacola mı

Bak sana hikayemi anlatayım,
    anticocacola nicki 3 ay önce mefta oldu bende o günden beri arkadaşlarımın nickini alarak girdim,sonra fakelerle girdim,sagi varya bizim onun 4 hesabını banlattım buradaAma bu son artık bu nickle dolaşacam,bu arada evet esas isim sınırsız ceza aldı

çok acıklı bi hikaye

• fake you

350 milyona 6600gt alınır be
  • quote:

• Dost kazığı diye buna diyorlar galiba...Hocam biraz araştırsaydın yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoga

:::::::ge force fx5200 ve 512 lik ram e 350 milyon verdim::::

başlığa bakarmısınız?
    Canı sıkılmış ta yazmış sanki.

dikkat çeksin diye özellikle ":::::xx::::" şeklinde yazılmış.

Bir insan bu kadar büyük kazık yerse utanır yahu bu arkadaş ilgi çekmek için başlığı daha da şekilli yapmış

Bakınız kazık yedim arkadaşlar hemde çok büyük oleyyyy
  • Ewt öyle olmuş sanki......
    quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: yoga

:::::::ge force fx5200 ve 512 lik ram e 350 milyon verdim::::

başlığa bakarmısınız?
    Canı sıkılmış ta yazmış sanki.

dikkat çeksin diye özellikle ":::::xx::::" şeklinde yazılmış.

Bir insan bu kadar büyük kazık yerse utanır yahu bu arkadaş ilgi çekmek için başlığı daha da şekilli yapmış

Bakınız kazık yedim arkadaşlar hemde çok büyük oleyyyy

• quote:

Orjinalden alıntı: siklon

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Arkadaşın sana yaklaşık 250 ytl kazık atmış çünnkü aldığın parçaların ederi en fazla 100 ytl dir. Oc değil ne yaparsan yap o ekran kartı ile düzgün Most Wanted oynaman mümkün değil.

Edit: Ya anlamıyorum bu konuda fake gibi duruyor. Almadan önce hiç bakmadın araştırmadın mı bilgisayarı olan internet cafeye giden internette dolaşabilen birisi nasıl olurda herhangi bir alışveriş sitesine girip fx5200 ün "0" ının fiyatını öğrenemez.

arkadaşım yalan söylemiyorum hem böyle bi bilgi platformunda benim gibi mağdur olanlar elbet vardır yaşım küçük sizler kadar bilgim yok tamamda ben fx5200 den daha güçlü bi ekran kartı alamam çünkü param yok ben bu kartı nasıl yükseltirim onu merak ediyorum kim yapar bu işi çünkü görüntüler berbat değiştiremiyorum çünkü satın alınan mal geri iade olmaz diyor bi kazık yedim işte

Yukarda arkadaşım demişşin. Ben olsam gidip o kartı arkadaşının kafasında parçalardım. ;)

• 350 ytl ye neredeyse sıfır 6600gt ve sıfır 1 gigabyte ram alırdın Most Wanted'ı da çok iyi bir şekilde oynardın!
  • ya arkadaş eğlenmeye çalışmış bence bizle ama eğer bu fiyatada aldıysan git kopruden atla derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafayozgat19

arkadaslar oda biseymi benim arkadasin biri 2gün önce 2.el gainward GeForce 5700le 128mb almis fiyati 150euro resmen yuh yani adamlar kaziklayacak yer ariyorlar ya böyle adamlara gicik olurum ben 50euro daha kor 6600gt alirim hemde sifir neyse arkadaslar bisey almadan önce arastiralim lütfen insanlari kaziklayamlara

Sende mi kazık atmaya çalışıyorsun len yoksaa!
    6600GT LER 200 EUROYA MI SATILIYOR BUGÜN 160$ LAR SEVİYESNNE 6600GT ALINABİLİYOR!

• sıfırları toplam 150 milyon zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: mustafayozgat19

arkadaslar oda biseymi benim arkadasin biri 2gün önce 2.el gainward GeForce 5700le 128mb almis fiyati 150euro resmen yuh yani adamlar kaziklayacak yer ariyorlar ya böyle adamlara gicik olurum ben 50euro daha kor 6600gt alirim hemde sifir neyse arkadaslar bisey almadan önce arastiralim lütfen insanlari kaziklayamlara

Sende mi kazık atmaya çalışıyorsun len yoksaa!
    6600GT LER 200 EUROYA MI SATILIYOR BUGÜN 160$ LAR SEVİYESNNE 6600GT ALINABİLİYOR!

dostum ben avusturyada yasiyorum burdaki fiyat bu ona kalirsa millet ati x700 aliyor 219euro türkiyedeki piyasayi bilmiyorum ama burda öyle ben kimseyi kaziklamam dostum kimsenin üstümde hakki olmasini istemem

• SİKLON TAMDA İSMİ GİBİ KONU AÇMIŞ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.