Bildirim
Titanium GeForce 4 Ti 4200 128 MB 99$ alınınır mı?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ramdac yok mu...[?] -
kardesım o karttan hayır gelmez bende baktım agp 4X galıba en ıyısı sen o kartı salla daha dvı sı yok [drctr][jwdwn][jwdwn][jwdwn][jwdwn] -
bence fiyatı gayet makul...forumlardaki bir arkadaş kartın iyi olduğunu söylüyordu....alın ama tabii ki ikinci monitörü kullanmayacaksanız... -
ramdac ne işe yarar?, agp 8x- 4x farkı nedir?
birde bu kartın direktx 9 desteklemediği söyleniyor, bu bir handikapmı?
direkt x9 destekli fx 5200, eğer ti 4200 agp 4x se tercih edilebilirmi? PCWORLDda bir incelem yazısında direkt x 9 desteğinin gelecekte çok önemli olacağı belirtiliyor
selamlar -
ramdac, kartın dijital çıktısını analog monitöre vermeye yarayan dijital,analog çeviricidir, her kartta vardır, yoksa zaten monitöre bağlanamaz
dvi ise bazı LCD ekranlarda bulunan dijital girişler için bağlantı çıkışıdır, dijital olduğundan analog bağlantıdan daha iyi sonuç verir.
Normalde Ti4200'ler çift analog ya da dijital monitöre bağlanabiliyor, anladığım kadarıyla bu kartın tek çıkışı var, o da analog. Eğer kart sadece tek monitörle kullanılacaksa hiç bir sakıncası yok.
Agp 4x-8x farkına gelince, o kadar azdır ki hiç bir önemi yok.
Directx9 desteğine gelince, bu mühim, ama zaten DX8'de kalsa bile bir yıl sonraki oyunları bu kart çok da hızlı çalıştıramaz zaten.
Bence 6 ay önce 200$ verdiğim karta neredeyse denk bi kartın 99$'a satılması bayağı iyi, kaçırmamak lazım. Kısa süre önce sefil Mx440'ları bu fiyattan satıyorlardı.
-
2. ramdac yok dendi, ramdac yok denmedi. -
Kaçmaz bu fiyata, ki bhayağı iyi oc oluyormuş. (bkz. yan topic) -
Bencede güzel bir kart. Ramleri 4ns olsaymış çok iyi olurmuş. Sanırım çoğu 550mhz'e çıkabiliyo. Bence kaçırmayın -
Yani alın diyorsunuz arkadaşlar
peki 128 Fx 5200 DirektX 9 desteği ile öne geçiyormu?
Bunu şunun için soruyorum, yoğun bir şekilde oyun oynayan birisi değilim, ama canım oyun isteyincede , oynayabilmek istiyorum,yani takılmış veya çok yavaş çalışan bir bilgisayar karşısında kalmak istemiyorum, pahalı ekran kartları var biliyorum ama para varmı?
yok
slm -
fx5200'ün directx9.0 performansı yerlerde yani directx 9.0 oyunları 10 kare ile filan anca oynarsın. Zaten directx 9.0 oyunlarının çıkmasına daha çok var. Onun için ti4200 alman daha iyi olur. -
Fx 5200 ile Ti4200'ü karşılaştırma bile. Ti4200 kesinlikle. -
ben bugün aldım bu karttan ramler 5ns ama 560 mhz'e artifact oluşmadan çıkıyor -
gürcü dikkat et yakma güzelim kartı -
yok abi yakmam özellikle bu ekran kartı o/c etmede ustalaştım artık -
Fiyatı gerçekten çok uygun görünüyor. Bencede al derim... -
nerde yaaw bu fiyata satılıyor. -
dijitalcenter -
Ti4200'lerde DVI'ın olmadığını duymuştum.Ama 99$'a iyi bulmuşsun diyor başka bir şey diyemiyorum. -
dikkat edin yalnız bu 8X modeli değil ve 8X'lerden önce 128 Mb modelleri daha yavaş ram'ler ile geliyor du ki bu ekran kartıda 446 Mhz'de çalışan ram'lere sahip.
Yinede bir 4200'e göre çok iyi bir fiyata sahip.
Benzer içerikler
- entegre grafik nedir
- ruxim nedir
- am5 anakart önerisi
- işlemci cache nedir
- opengl mi directx mi
- i7 860 kaçıncı nesil
- gpu ekran kartı mıdır
- antutu testi
- snapdragon 888
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X