Şimdi Ara

Titanium GeForce 4 Ti 4200 128 MB 99$ alınınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kaçırmazdım kartın dezavantajları olduğu muhakkak fakat 99 $ olması harçayi kapatıyor. bence o kartı uzun süre hiçbir problem çekmezsin
  • fx 5200 le karsılastıma bile, tabiki bu fiyata 4200 alınır
  • Gürcü kardeş, karttan memmunmusun?
    O/C yapmadan yeterli performans sağlarmı?
    Birde galiba 4x imiş bu performansı etkiliyormu*
    slm
  • Bence kaçırılmayacak bir fırsat kapışın derim sadece. Saygılar...
  • alın burada "1 dolar" daha ucuz ve de kargo bedava..."kredi kartına 0 komisyon"...
    maksat yararımız dokunsun:::))

http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=6556
  • yaw bu kartın internette sitesini bulamadım nerden geliyor bu kart türk malı mı? :P
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gürcü</i>
    <br />ben bugün aldım bu karttan ramler 5ns ama 560 mhz'e artifact oluşmadan çıkıyor
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

3Dmark2001 SE test ettinmi kartı?

Durum nedir?
    Bi açıklama yaparmısın bende düşünüyorum bu karttan..
  • evet, test sonuçlarını yazarmısın banada çok cazıp geldi o kart
  • Hemen alıyorum .
    Palit Daytona ilk çıkan Ti4200'lerden demek ki bayağı ucuzladı .
  • Herhalde tnt'mi değiştirmek için son fırsatım
    Birde alanlar 3D Mark 01 test sonucunu gönderseler .
  • ya arkadaşlar benim işlemci biraz düşük o yüzden tam bi fikir veremicem size ama celeron 1.3~1.52 ile 315/560 8.4k almıştı amdxp2.4 ile axel nickli arkadaş 13k'yı geçtim diyodu kart çok güzel valla alcak olanlar düşünüp vakit kaybetmesin enayilik etmiş olursunuz ayrıca dijital centerda güzel firma havale yaptıktan 19saat sonra kart bursadaki evime ulaştı yalnız fatura koymamış kutuya adamlar ekran kartı bu bişey olmaz diye uğraşmadım
  • eskiden arkadaşlara ekran kartı tavsiye ederken kaliteli ve düşük ns'ye sahip ramleri olan kartları tavsiye ediyordum ama gördümkü herşeyden önemlisi kartın üreticisinin ramlere verdiği voltaj.bunun en iyi örnekleri civil'İn 4ns'ye sahip olduğu halde 685 mhz'de çalışan ekran kartı ve bu daytona palit.5 ns ram var ve 560 mhz'ye kadar çıkabiliyor.bende ise 3,6 ns'lik bir radeon 9100 var ama 50 mhz'den fazlasına izin vermiyor.

netice olarak bu ekran kartı kesinlikle tavsiye edilir.
  • palit daytona sanirim buyuk bi turk firmasinin fason olarak kendi markasi ile urettirdigi bi marka olmasi lazim(yanlis bilmiyorsam!). ama yinede cok uygun fiyat bencede. alan arkadaslar hangi ulke uretimi oldugunu biliyormu acep
  • kart çinde yapılmış ayrıca palit daytona dandik marka değildir o/c kapasitesi ile yurt dışında ün yapmıştır siz hiç 370/560 yapan bi mx440se gördünüzmü (250/333 5ns ) benim eski palit yapmıştı üstelik kartta fan yoktu fan+heatsink ile en az 400/600 yapardım
  • o dandik dediginiz daytona WHITE Daytona'dir.Kaplan Bilgisayar tarafindan urettirildigini duydum.Kaplan Bilgisayar kim derseniz Turkiyedeki cogu dandik ve ucuz urunun distributorudur.Palit Daytona ise gercekten kaliteli bir markadir.(kendimi reklam yapiyomus gibi hissettim ama bu kizginligimin sebebi imzamdaki 1400 puanin sorumlusunun bir White Daytona olmasidir)
  • 1)kartı görmedim ama dvi önemli değil zaten dvi a ihtiyacı olan gider 5900 alırki bayağı cebi olsun bu fiyata bu kart kaçmaz
    2)Direct9x oyunları çıkalı aylar oldu hatta sene olacak.
  • kartı şimdi gördüm havada karada alınır o fiyata.
  • 2GHz Palit GF4 Ti4200 128MB (250/446) = 11550
    Bu kartı alın!
  • msi 5200 4ns ve samsung ram. ramlerin üstüne soğutucu takılır ve iyi bir fan monte edilirse t4200 ü geçebiliceğine inanıyorum ve dx9
  • Çok ayrıntı veremeyeceğim ama en iyi şekilde OC ettiğin MSI FX5200 TDR-128 bile default ATI 8500'ü geçemiyor. Ti4200'ün 250/446 hali, yukarıda verdiğim puanla 8500 arasında 1500+ küsür puan var. Yani 2000 puan üzeri 2GHz bir sistemde MSI full OC li FX5200 ile OC'siz default Ti4200 farkı mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.