Bilgisayarım biraz daha rahatlasın diye Ge Force FX 5500 ekran kartı aldım. Taktıgımdan beri bilgisayarım daha çok yavaşladı. Neden anlayamadım bi ayar filanmı yapmam gerekiyor ya da başka bi sorun mu var.....
digr özellikleri vede eski ekran kartını yazarsan yardımcı olabiliriz
Ah be kardeşim
Kart almadan önce neden sormadın ki ?
Rahatlasın diye Fx5500 aldığına göre eski kartın Geforce mx seri falandı sanırım
Ama rahatlamak için yanlış seçim
Diğer özelliklerini de yazar mısın bilgisayarının ?
rahatlamak için fx5500
bende 3 sene önce uçmak için 9550 almıştım
keşke almadan önce sorsaydın
daha önceden ekran kartım yoktu.bunu almamın nedeni ise anakartım gıgabyte idi bir sürü AGP ekran kartı denedim olmadı.benim anakarta uyumlu ekran kartı sınırlı imiş. Gıgabyte ın bu serisinde böle imiş.sinir oldum sonra bunu aldım.ama bilgisayarımda rahatlama yerine ağırlaşma oldu.
Ram'ı yükseltsem bi faydası olur mu yada sorun ne sölerseniz sevinirim. ekran kartını taktıktan sonra iyice kasar oldu bilgisayarım
fx 5500 mü? buharla çalışıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam. :) arkadaşım ekran kartı bazen uyumsuzluklar gösterebiliyor.Bilgisayarında pci veri yolunu kullanan aygıtlar varsa bunları çıkararak deneyebilirsin yada driver ı kaldır kur.kolay gelsin
bilgisayarımın özelliklerini de yazdım aldıgım ekran kartı ise ge force fx5500 neden bilgisayarım eskiye göre daha fazla kasıyo acaba var mı bilgisi olan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme