Şimdi Ara

ge x500 , ebay ve fujifilm hs20 kullanıcıları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, sizlere bir kaç sorum olacak.. ge x500 fotograf makinesi kullanan arkadaşlar varsa artıları eksileri nelerdir,resim kalitesi nasıldır falan bi yorumlarını alabilirmiyim? eşdeğer makinelere kıyasla fiyatı çok uygun. ebayda ortalama 150dolar kargo hariç. çok cazip geldi bana.

bir diğer merakımda, hakkında çok fazla yazılıp çizilsede her kafadan bi ses çıktıgı için tam anlayamadığım yurtdışından ürün satın alımı ve gümrük sorunları. mesela ben bu ürünü ebaydan almayı düşünüyorum gümrükte sorun cıkarırmı bana? hediye olarak yollat sorun olmaz diyenler var, ama tam tersi yorumda olanlarda var. ileride daha büyük meblalarda alısverişler yapabilirim bu siteden, şimdi herhangi bi sorun yaşamam belki ama bir diğer alışverişim bin dolarlık bir ürün olacak eğer hediye etiketiyle gümrükten geçiş sağlanıyorsa bu olay meblaları yüksek ürünlerdede gecerli mi?.. yoksa hediyelerinde belli bir kotası varmı fiyat olarak? ebaydan gerçekten alışveriş yapmış bir arkadaş bu konuda beni bilgilendirebilr mi? (bu siteden herhangi bi sorun yaşamazsam ileride nikon d3100 veya canon 600d almayı düşünüyorum)

son sorum ise fujifilm hs20 hakkında. ebaydan tırsıp ge x500 almaktan vaz geçersem türkiyeden belli sitelerden uygun fiyata (700-800 tl arası) bi hs20 almak istiyorum. çok fazla araştırdım. çok iyi bi makine olmadığının profesyonel kullanıcıların hem fikri olduğunu gördüm. ama benimde başlangıç seviyesinde biri olduğumu düşünürsek (ki x500 ve ya hs20 ilk makinem olcak) ilk etapta diğer slr makinelere çok fazla bütçe ayıramadığımda ortada olunca hs20nin başlangıç seviyesindeki birine çokta kötü gelmeyeceği fikrine kapıldım. amacım bu tip makinelerle 8-9 ay arası bi süre haşır neşir olup fotoraf çekimi hakkında birseyler öğrenip daha sonra normal bi slr makine almak. fotografçılıkla uzun yıllar ilgilenmiş arkadaşlar bana başlangıç için nasıl bir yol önerirler hs20 almak gercekten bi hata mı olmus olur? bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.