GE100'de nasıl kız düşürülür
-
-
Senin elfe ne oldu?
-
valinor'da <3
-
Şimdi seninkinin de oğlan tavlamak için başka forumlarda böyle gezdiğini düşün.
-
ya olm kız yüz vermiyor ne yapayım. kendimi eve kapattım 3 aydır, her allahın günü içiyorum onun yüzünden. istesin yarın nikah tarihi almazsam adam değilim, babamı bile ikna ettim.
-
Antidepresan ile birayı aynı anda tüketirsen zaten bedenine verebileceğin en büyük ikinci zararı verirsin. İlki ise sigarayla çayı aynı anda tüketmek. Dediğim gibi, doktora görün. Azgınlığın için de bir antidepresan versin.
-
-
çay sevmem, kahve çok içerim.
alkolü bıraktım zaten bugün son kez 1.5 lt şarap içmiştim. jubileyi yaptım. ptesi ge100 başlıyor. 2006lı yavrular düşünsün artık.
azgınlığın çaresi yok kanka. kullandığım ilaç sözde cinsel isteği bitiriyormuş ama benim kuşu günde 2 kez öttürmeyince susmuyor testestoron seviyem çok yüksek herhalde.
-
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 bardak çayın vücuda verdiği zarar ile 1 fincan kahvenin vücuda verdiği zarar eşit miktarda.
O kadar şarabı içmene bir şey demem de, o parayı nereden buldun düşündürdü. Demek ki harbiden zenginsin.
Yılanın başını küçükken ezecektin. Testesteron seviyeni azaltmak istiyorsan git ışide katıl. Işidde 31 yasakmış. Beğenmezsen git adıyaman menzile, sana tuğla ördürsünler. Orada testesteron seviyen iyice düşer, femboy olursun. İlle de ankarada olsun diyorsan yeni asyacıların yanına katıl. Orada risale okursan 31 aklına gelmez bile. Ayrıca yeni asyacılar kesinlikle devlet içinde örgütlenen bir kuruma benzemiyor. Muhtemelen de darbe yapmayacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X