Şimdi Ara

GE60 2PC-091XTR ssd takabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tb 7200 rpm hdd var laptopta. ssd takmak istiyorum ama hdd de kalacak tabii ki :)
    laptopun içinde ssd için ikinci bir yuva varmı? hdd yi cıkarmadan sdd taksma sansım varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: t.kerim

1 tb 7200 rpm hdd var laptopta. ssd takmak istiyorum ama hdd de kalacak tabii ki :)
    laptopun içinde ssd için ikinci bir yuva varmı? hdd yi cıkarmadan sdd taksma sansım varmı?

SSD takmak için mSATA yuvası var. Bütçene uygun mSATA uyumlu SSD alıp takabilirsin.
  • t.kerim T kullanıcısına yanıt
    msata taktım ben dün satın aldım aynı modelden bendede var :) 120gb kingston. Bu arada güncellemeleri yapmayı unutma bios ve firmware msi sitesinde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrestigeMan -- 27 Ağustos 2014; 23:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestigeMan

msata taktım ben dün satın aldım aynı modelden bendede var :) 120gb kingston. Bu arada güncellemeleri yapmayı unutma bios ve firmware msi sitesinde mevcut.

kaç liraya aldın? link istesem?
  • quote:

quote:

Umarım ban yemem :)

http://www.hizlial.com/kingston-120gb-ms200-serisi-1-msata-30-ssd-sms200s3120g/10376430

Sorunsuz bir şekilde geldi. Fakat içinden vida çıkmadı bataryanın iç kısmından söküp takviye yaptım

Bu değerleri aliyorum doğrumudur bilmiyorum fakat pc 3 saniyede açiliyor kapatılırkende 3 saniye .)

• quote:

quote:

quote:

Umarım ban yemem :)

http://www.hizlial.com/kingston-120gb-ms200-serisi-1-msata-30-ssd-sms200s3120g/10376430

Sorunsuz bir şekilde geldi. Fakat içinden vida çıkmadı bataryanın iç kısmından söküp takviye yaptım

Bu değerleri aliyorum doğrumudur bilmiyorum fakat pc 3 saniyede açiliyor kapatılırkende 3 saniye .)

msatayı sen mi taktın? yoksa garanti mi? sen takmıssan garantiyi bozmus olmayasın?

• Ben taktım yok garanti dışı olmuyor dediler banada.. Bak sökerken dikkat et warning sticker var onuda del oradada vida var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.