Bildirim
GE60 2PC-091XTR ssd takabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: t.kerim
1 tb 7200 rpm hdd var laptopta. ssd takmak istiyorum ama hdd de kalacak tabii ki :)
laptopun içinde ssd için ikinci bir yuva varmı? hdd yi cıkarmadan sdd taksma sansım varmı?
SSD takmak için mSATA yuvası var. Bütçene uygun mSATA uyumlu SSD alıp takabilirsin. -
msata taktım ben dün satın aldım aynı modelden bendede var :) 120gb kingston. Bu arada güncellemeleri yapmayı unutma bios ve firmware msi sitesinde mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrestigeMan -- 27 Ağustos 2014; 23:01:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PrestigeMan
msata taktım ben dün satın aldım aynı modelden bendede var :) 120gb kingston. Bu arada güncellemeleri yapmayı unutma bios ve firmware msi sitesinde mevcut.
kaç liraya aldın? link istesem? -
quote:
quote:
kaç liraya aldın? link istesem?
Umarım ban yemem :)
http://www.hizlial.com/kingston-120gb-ms200-serisi-1-msata-30-ssd-sms200s3120g/10376430
Sorunsuz bir şekilde geldi. Fakat içinden vida çıkmadı bataryanın iç kısmından söküp takviye yaptım
Bu değerleri aliyorum doğrumudur bilmiyorum fakat pc 3 saniyede açiliyor kapatılırkende 3 saniye .)
-
quote:
quote:
quote:
kaç liraya aldın? link istesem?
Umarım ban yemem :)
http://www.hizlial.com/kingston-120gb-ms200-serisi-1-msata-30-ssd-sms200s3120g/10376430
Sorunsuz bir şekilde geldi. Fakat içinden vida çıkmadı bataryanın iç kısmından söküp takviye yaptım
Bu değerleri aliyorum doğrumudur bilmiyorum fakat pc 3 saniyede açiliyor kapatılırkende 3 saniye .)
msatayı sen mi taktın? yoksa garanti mi? sen takmıssan garantiyi bozmus olmayasın?
-
Ben taktım yok garanti dışı olmuyor dediler banada.. Bak sökerken dikkat et warning sticker var onuda del oradada vida var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X