Şimdi Ara

GE70 aşırı ısınıyor 96 dereceyi gördü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şuan açtım 55 - 65 arası sıcaklık bazen 70 lere fırlıyor.Firmware ve bios güncelledim sonuç aynı.Bugün açıp birdaha temizliyeyim.

Edit:Bakın an itibariyle ısı değerlerini paylaşıyorum ne bi oyun açtım ne pcyi kastım açtığım tek şey chrome.

GE70 aşırı ısınıyor 96 dereceyi gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glorious -- 28 Eylül 2014; 14:11:55 >
  • glorious G kullanıcısına yanıt
    boştaki sıcaklığı çok yüksek dostum. hani desenki sadece oyunlarda ısınıyor, işlemci kullanımını düşürerek falan hallediliyor. bende de sıcaklık yüksek oluyordu dün bios ve firmware güncellemesi yaptım işlemci maksimum 87 gördü oyundayken. önceden 98 görüyordu çok ısınması diye fps kilitliyordum. dostum bu böyle olmaz laptopun ömrü kısalıyor. benim tahminimce soğutma sisteminde bir sorun var . servise göndermeniz hayrınızı olacak çünkü korkutucu derecede sıcaklıklar görüyor bilgisayarınız. belki soğutma sistemini değiştirebilirler serviste

Edit: benim sıcaklıklar şöyle. chrome açık, torrentten film iniyor ayrıca bir kaç program var arka planda. bilgisayarınızı kesinlikle servise vermelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me262 -- 28 Eylül 2014; 20:36:12 >

• me262 kullanıcısına yanıt
    Sizde de ge70 2oe mi var ? Ayrıca bios güncellemesini bende yaptım ama sanki olmadı.Rica etsem biosa girip ordaki tarihleri ve versionunu söyler misiniz?
    hayır ge70 2pc apache var. msi ın sitesinde son çıkan bios 29 ağustos 2014. onu yükledim. version 620 . bakabilirsiniz

http://www.msi.com/support/nb/GE70-2PC-Apache.html#down-bios&Win8.1 64
    http://forum.donanimhaber.com/m_97674886/f_//tm.htm#97787701
    Bilgisayarın ömrü kısalıyor demişsiniz aynen katılıyorum.Linkde de göreceğiniz üzere beceriksiz-işbilmez servispoint yalnış bios yüklemiş laptopuma.Şimdi geri gönderin doğrusunu yükleyelim diyorlar.Yan ben 15 gün kullandım zaten.O arada eskidiği ömründen gittiği ne olacak?Titriyor laptop bildiğin elimin altında manyak manyak.Şimdi ben bunları tekrar arasam ne talep etmem gerekir sizce?Anakartı işlemciyi mi yeniliyecekler?Hiç zannetmiyorum.O yüzden burdan tüm MSI kullananlara-kullanmıyanlara tavsiyem servispoint in size bir yalnışı olursa affetmeyin.
    En son pc i bıraktım turbo fan açık aldığım ısı değerleri :D Bundan aşağısı buzdolabına falan koysam anca olur
  • turshusuyu T kullanıcısına yanıt
    dostum yanlış bios yüklemenin donanımsal bir soruna yol açması çok küçük bir ihtimal ancak yazılımsal olarak sorunlar çıkabilir endişelenmeyin. size önerim bilgisayarınız servisten geldikten sonra bana ulaşırsanız size en güncel biosu nasıl yükleyeceğinizi anlatırım. hatta bir çok sitede anlatılıyor basit şekilde. elbette yaptıkları hiç iyi bir şey değil size katılıyorum bu ülkede zaten hiç kimse işini düzgün yapmıyor bu yüzden markalardan soğutuyorlar. servis pointi arayın eğer bilgisayar geldiğinde en ufak bir çizik yada program hatasıyla karşılaşırsam sizi mahkemeye vereceğim deyin. bir yakınım bu şekilde sert çıktı 5 günde tamir edip yolladılar yani endişelenmenize gerek yok laptopunuz %99 sapasağlam

dostum gerçekten bilgisyarına acıyorsan gönder servise hem turbo fanda uçak kalkıyor hissi veriyor o ne sestir ya normal kullanımda sıcaklıkların hemen hemen böyle olması gerekiyor. umarım sorununuz çözülür

Edit:

bios güncellemesini yapamadığınızı düşünüyorsanızhttp://www.youtube.com/watch?v=Ef_BZfhQMCM şu video yu rehber alarak gayet rahat bir şekilde yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me262 -- 29 Eylül 2014; 1:17:09 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.